Nízko položená placenta

27. jan 2021

Mate s tym niektora skusenost a ako to u vas dopadlo? Mala som 2x slabe spinenie. Asi v 20tom tyzdni po tom ako som par dni robila drepy a nedavno v 27tt po tom ako sme 3 rocnu ucili korculovat. Dr povedal ze je placenta nizsie ale ze v pohode len ze nemam behat a skakat.

svrcko
27. jan 2021

Ahoj ja som to mala pri dvoch detoch hlavne sa setri ja uz som potom bola od 6m v nemocnici len sem tam ma pustili a znova do porodu musis sa setrit neskakat nebehat proste klasika

nikpa
27. jan 2021

Tak si to uz zapamataj a nepokusaj. Lebo evidentne nápady ako drepy a učiť niekoho korčuľovať ti neprospeli. Stačí sa šetriť. Môže sa ti do pôrodu este vytiahnuť vyššie alebo v horšom prípade ta hospitalizuju.

ivka21
27. jan 2021

Ja mam to iste našťastie mi neprekryva bránku ale ešte sa ani nezdvyhla. Pri prvom som to mala tiež. Šetriť sa žiaľ nemôžem lebo ma 1 r syna a ten mi dáva zabrať.

nela82
27. jan 2021

Drepy v tehotenstve..môžeš vykrvácať a prísť o dieťa.Respektíve predčasne porodiť.Cele tehu som preležala v nemocnici kvoli tomu.

autor
27. jan 2021

@svrcko si mala placentu preavia, ze si bola hospitalizovana?

svrcko
28. jan 2021

Mala som ju velmi nizko ako som chodila tak som zo spodu vsetko citila potom ti zacat tvrdnut brucho tak koli tomu aby sa babatku nic nestalo ja som mala do.a este 1r dievcatko bolo to velmi tazko . A ak chces cvicit skor sa porad s dr

lencika1
30. jan 2021

Aj mne povedal dr. že to mam ale nic k tomu, že sa to môže ešte zmeniť. Nemam sa bat. Nic nespomínal o šetrení alebo že nemôžem cvicit. Drepy síce nerobim ale chodím na dlhšie prechádzky a tiež robim menej náročné cviky. Tak teraz neviem 🙈

nela82
9. feb 2021

@lencika1 riskuješ predčasný porod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre