Opuch a tvrdé brucho 2 týždne pred pôrodom.

evitka83
27. feb 2020

Ahojte, mam otazku na kocky s rovnakou skusenostou ako ja. Mam cca 2t do porodu. Zo dna den som sa naliala vodou, hlavne nohy. Na vahe plus 3 kg. Bielkovinu v moci nemam ani problem s tlakom. Mam zvyseny sediment, sle neviem z coho, lebo subjektivne ziadne zdravotne tazkosti nepocitujem mimo tehotenskej nadchy. Vkuse mi tvrdne nepravidelne brucho obcas bolestivo, vacsinou len citim neprijemny tlak. Ale to riesim skoro celu druhu polku tehu. Sestricka u obvodaka, ked mi videla nohy, tak sa zhrozila, zeby to mal vidiet gyn, hlavne pretoze opuch mam mierne nerovnomerny na lavej a pravej nohe, tak som utekala. Gynekologicka (zastupujuca) na mna pozerala, ze akoze kde mam tie spuchnute nohy. Neviem ci prirastok vody 3l za jeden den je normal v tomto stadiu alebo nie. Fakt je, ze sa mi rozpadli tenisky 😊 dnes mam poradnu u svojej gynekologicky, ale zaujimala by ma realna skusenost inych bab, ako sa v tejto situacii k tomu postavili ich gynekologovia. Bola to indikacia na indukciu, alebo to brali ok? Dakujem

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
27. feb 2020

@evitka83 poradit ti neviem, ale urcite ani len necitaj ck pise cokolada...ona prispieva v kazdej diskusii take bludy ze az.

kiki68
27. feb 2020

Zalezi ci si mala nejake komplikacie aj pred tehu, alebo je to iba teraz. Ale aj chces nazor este niekoho ineho tak chod do nemocky na konzultaciu. Moze to tam vidiet aj iny lekar ako gyn a posudit to. Prinajhorsom si Ta tam par dni nechaju. Aspon ja by som tak jednala, keby mam velmi rozdielne nazory od dvoch lekarov. Tiez zalezi ako sa celkovo citis, merala by som 2x denne tlak. Je to na Tebe, najlepsie poznas svoje telo.

monca0021
27. feb 2020

Ahoj ja teda neviem čo robia keď v takomto prípade ale ležala som mesiac v nemocke a aj teraz chodím na rizikovú poradňu a zakaždým sa ma pýtajú či mi nepuchnu nohy ešte mi dr povedala že akonáhle zacnem puchnut mám bežať hneď ku ním do nemocky, takze na rizikovej to berú vážnejšie no aký je postup neviem, držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre