Pili ste coca colu /pepsi v tehu? Neškodí to moc?
Aj ja každý deň pri oboch tehu , niekedy to bola moja celodenná strava 🙂 a všetko je ok
Mne cola pomahala hlavne vecer.. a kofoly som si obcas tolko dala, ze maly v nej asi aj plaval 🤣
Aj ja som pila. Byvalo mi 7 mesiacov zle a to jedine ako tak pomáhalo.
@korytnackaruzova ja som coli pred tehotenstvom nepila vobec a pocas tehu som mala na nu chut furt 😂
@stela1996 pri oboch tehotenstvach som pila kofolu, coca colu a pepsi na litre
cola isla na litre, ja som sa smiala ze sa
nam narodí cierne dieta 😂
Ja ju velmi nepijem, neoblubovala som ju ani pred tehotenstvom, ani pocas tehotenstva, ale na nevolnosti v prvom trimestri mi gynekolog radil pit colu - nepomahalo, bolo mi z nej rovnako ako zo vsetkeho sladkeho len viac na grcanie. Cely prvy trimester som do seba nedostala ale ani obyčajnu vodu, pila som len fatru
Pijem, v pohode. Pomaha mi na tazkosti s travenim.
Pila som coli jedna z mala veci co mo pomahalo pri nevolnostiach
Ja som Coca colu zajedala horalkami proste muselo byt a boli dni keď som musela mať pelendreky k tomu ešte😂😂😂😂 a všetko je ok
ja ju pijem kazdy den. prve tri mesiace mi pomahala pri nevolnostiach, vlastne mi pomaha doteraz ked zjem nieco tazke. colu pijem uz roky a neviem si bez nej predstavit asi ani den. viem, ze nie je zdrava, ale povedz to tehotnej, ktorej je zle.... takze asi tak... upokojuje ma len to, ze som nikdy neholdovala alkoholu, nepijem kavu,nikdy som nefajcila, a vyhybam sa tym potravinam ktore su v tehotenstve zakazane. cize, toto je asi najmensie zlo.
Ano ,je to balzam na zaludok aj na nervy 😂
Podla mna sa nic nestane. Ono je pravdou, ze je to priam liek na niekore problemy, ktore sa hlavne v tehu objavuju. Takze pokial nevypijes 3 flase denne, tak v pohode
Na litre 😁 malému nič nie je
Ja som mala v tehotenstve strasnu chut na colu 😂 takze som ju samozrejme pila. maly je uplne zdravy a v poriadku.
Pila som ju stále 😄 ako jediná mi ukľudnila trasúci žalúdok pri nevoľnostiach
Pila občas pohár žiadalo sa mi a pohoda myslím, že ti nič nehrozí aj kávu som pila na tlak som aj musela inak som bola odpalkovana takže buď v kľude
Ja som to nepila ani ako netehotná, teraz som tehotná a nepijem, podľa mňa je to hrozný humus.
To skodi aj ked sa to pije nie v tehu
@lenuliatko84 o tom niet pochyb. avsak, co je lepsie? napchavat sa tabletkami kazdy den (u mna v pripade bolesti hlavy, u druhych nevolnost), alebo si dat coca colu? ja som si vybrala colu. prislo mi to ako mensie zlo.
Tiez mi pride cola a pepsi ako strasna chemia. Minule som si dala trosku kofoly a mala som z blby pocit. Ked tak radsej si dam pohar viney ale nie denne.
@korytnackaruzova tak si daj aspoň coca cola zero
Pila som pri nevoľnosti ach, mám aj nízky tlak takže mi to pomáhalo. Raz som dostala neskutočnú chuť na colu tak som si cucla asi 4 dcl. Vždy lepšie ako brat tabletky na tlak a nevoľnosti...kľudne chlastaj 😊
Ja som si dala raz za cas 1 pohar,ked mi prisla chut.Ale nie casto a vela.

Kazdy den. Mala som strasne bolesti hlavy a coca cola mi vzdy pomohla. Ale zasa som sa inymi sladkostami velmi nenapchavala. Po porode som nemohla dopit ani pohar coly. 🤣 Vsetko je v poriadku.