Pohlavie tretieho dieťaťa
Ahojte baby, mne už asi sibe tak sa potrebujem vypisat.
Mame doma dve deti - chlapec, dievca. Teraz cakam tretie 34tt. V 16tt mi moja doktorka povedala, ze pipika nevidi a ze tipuje dievcatko. V 20tt som bola na morfologickom ultrazvuku. Mali tam zrovna nejake ponahlacky, pani doktorka mala zlomenu nohu a este prisla narychlo z nejakeho zakroku. Vsetko pozrela (ovela rychlejsie ako pri prvych dvoch) a na konci, ze ci vieme pohlavie. Ja som jej povedala, ze asi dievca a ona tak rychlo prebehla po bruchu a vravi mi, ze s tym dievcatom mozem pocitat. Vlastne nam to ani neukazala. 3D nerobila. Odvtedy si babo sedi na nohach a nikto mi uz pohlavie nepotvrdil. A mna posledne tyzdne napadaju myslienky ci sa mohla zmylit. Mam rovnake tehotenstvo ako pri synovi - ja viem, ze sa podla toho neda riadit. Ale vsetko sa zhoduje - chute, vyzor, pocity. Pri dcere som mala cele tehotenstvo depky, vyrazky po celej tvari, chut na sladke, maso som nemohla videt. Teraz naopak. Mozu sa doktori v dnesnej dobe seknut? Ja nepoznam nikoho komu by zle urcili pohlavie, tak neviem preco ma to tak mata...
@zuzana9393 no ja uz isto budem mat "prekvapenie". Sono mi uz moja doktorka robit teraz nebude, jedine ze v porodnici by spravili. Ale co si spominam tak nerobili, len pasy. Platit si kvoli pohlaviu nebudem dalsi ultrazvuk a ani neviem kde by mi taky na zistenie pohlavia spravili.
Ja verim, ze to bude ok a bude dievcatko. Na chlapca nemam ani meno, ani oblecenie. Akurat mne pri kazdom tehotenstve pohlavie aj 3-4krat potvrdili. Teraz nic neviem od 20tt, mozno preto ma to teraz strasi.
Daj vedieť určite, keď porodis. Držíme palce!

Ja byť tebou sa nechám prekvapiť. Sama som to pri treťom chcela, ale mali sme dvoch chalanov, tretieho som musela spracovať počas tehotenstva. Ale takto by som to vôbec neriešila 🙂