Prenášali ste s odtokom vody?
Ahoj. Ležím v nemocnici od 29tt teraz sa mi začne 37tt a lieky na zadržiavanie mám už vysadené od 35tt a zatiaľ necítim žiadne rozbiehanie sa ani nič práveže ešte menej mi ukazuje aj ctg prístroj hodnoty toho Toko či čo to 🙈😃som tu s tým že mi presakuje plodová voda. Áno, vravia že sa aj medzi tým dotvára ale mne lekári stále vravia že je málo. Dotiahli ste to až dokonca?? Nechcela by som prenášať naozaj 🙈😂už som tu dva mesiace pomaly už by som rada s bábätkom išla domov 😔
Ano,ja dvakrat som prenasala. Zial to si nevyberies,ci budes alebo nie. Tretie babo vyvolavali porod,ale nikdy v zivote!!! Tl radsej prenasat
@leuska1991 odtekala vám plodová voda už týždnde pred tým????
Nie,ja som mala vysoky tlak som bola v nemocnici ,pockali do 37+5a vyvolavali porod. Prve babo?
@leuska1991 áno prvé. Preto sa pýtam lebo mne už voda odteká dosť dlho a len na držia že počkáme čakáme ale neviem načo čakajú možno na dobrý týždeň nikto sa mi nevyjadril iba že mám čakať. Už nemám ani liečbu žiadnu ja tu už iba ležím bez ničoho a je to dosť nepríjemné už vidieť ako ide každý domov a so mnou sa nič nedeje 😔😔jasne že prvoradé je malé ale keď ja nie som psychicky už nejako extra na tom tak to bábätko to cíti.
To chapem,tiez som to prezivala tazko. V ktorom ste tyzdni?
@leuska1991 zajtra budem 36+0
To ešte týždeň by bolo dobre vydržať. ono ten ukončený 37tt sa zvačša berie ako donosené aj ked niekde dávajú aj mierne nezrelý novorodenec ono pustiť ťa s odtekajúcou vodou nepustia, budu sledovať krv, či nemáš nejaký zápal a vyháňať ho tiež skôr nebudú z bruška tam mu je najlepšie
@bebotka áno ja viem samozrejme že nechcem siliť pôrod skôr. Len by ma zaujímalo či aspoň od toho 38tt s tým budú niečo robiť alebo ma tu nechajú len tak bez liečby bez všetkého. Fakt tu chodím iba do jedálne a na ctg.
Niekedy ,ked nie je taky problem tak aj na termin cakaju 😕
Moja sestra je lekárka a vravela mi že keď odtiekla plodová voda a nezačne pôrod do 24 hodín musí sa urobiť sekcia. Minule som čítala ako jedna mamička písala že ju po odtečení plodovej vody nechali čakať 3 dni a tak porodila. Výraz tváre mojej sestry sa nedá opísať. A ja mám z toho nočné mory. Nechápem niektorých lekárov ako môžu mať čisté svedomie ohrozovať život matky a bábätká a potom že prečo stúpajú počty domácich pôrodov. Keby muž nebol proti rodím aj ja doma aj tak všade je zase len covid a určite nebude môct byť pri pôrode😥

Mne odtiekla voda v 33 tt vydrzala som do 34 tt a museli vyvolat porod bo mali uz mal minimum plod vody a to cely tyzden nerobili mi sono len presne v den priatia a o 7 dni znova a uz bolo ohrozujuce pre dieta tak musel ist von