icon

Prichádza pôrod alebo sú to len poslíčkovia?

13. dec 2025

Ahojte som v 40tt , 2 dni po termíne . Od noci mám mierne bolesti ako pri menštruácii a trvá to skoro celý deň ...akože nieje to nič výrazné , ale cítim to ... Môže to byť už príprava na pôrod ? Ešte mi zatiaľ neodtiekla ani zátka , ani plodová voda a v stredu u dr som nebola ani kúsok otvorená ... Alebo myslíte že to môžu byť posličkovia ? Ďakujem

kiki68
13. dec 2025

@anonym_autor otvor appku a zacni zaznamenavat, mna poslala appka na tretiu kontrakciu do nemocky. Ja som od prvej takej bolesti mala do 3,5 hod porodene. Takze ta appka mala pravdu, ked to pipalo „ go to the hospital immediately „ 😀

pribinak
13. dec 2025

V tvojom stave je už mozne všetko.
Podľa mna toto poslickovia nebudú.

autor
13. dec 2025
@kiki68

@anonym_autor otvor appku a zacni zaznamenavat, mna poslala appka na tretiu kontrakciu do nemocky. Ja som od prvej takej bolesti mala do 3,5 hod porodene. Takze ta appka mala pravdu, ked to pipalo „ go to the hospital immediately „ 😀

@kiki68 ale ja to nemám nejaké intenzívne , tak práve neviem či ísť či nie zbytočne 😀 akože cítim to podbruško ako pri menzese ale nieje to žiadna výrazná bolesť ani tvrdnutie brucha ...tak neviem no 😄som prvorodička takže vôbec neviem ako to má bolieť ale myslím že toto je málo podľa toho čo počúvam 😄

pribinak
13. dec 2025
@anonym_autor

@kiki68 ale ja to nemám nejaké intenzívne , tak práve neviem či ísť či nie zbytočne 😀 akože cítim to podbruško ako pri menzese ale nieje to žiadna výrazná bolesť ani tvrdnutie brucha ...tak neviem no 😄som prvorodička takže vôbec neviem ako to má bolieť ale myslím že toto je málo podľa toho čo počúvam 😄

@anonym_autor ešte nemusíš ísť nikam

kiki68
13. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tepla sprcha a ked prejde, tak poslickovia, ked neprejde a zacne to byt vacsie rio toco, tak sup do porodnice. Mne prvy porod sprcha rozdupala za 10 minut tak, ze som z nej isla po styroch

zuzana9393
13. dec 2025

Mne presne takto začínal prvý pôrod 🙂 sleduj čas, daj si horúcu vaňu, podľa mňa je drobec dorana na svete. Držím palce, čaká ťa najúžasnejší a najťažší deň v živote

autor
13. dec 2025
@zuzana9393

Mne presne takto začínal prvý pôrod 🙂 sleduj čas, daj si horúcu vaňu, podľa mňa je drobec dorana na svete. Držím palce, čaká ťa najúžasnejší a najťažší deň v živote

@zuzana9393 dala som si sprchu ( vaňu bohužiaľ nemáme ) zatiaľ je to okej , tak uvidím ako to bude v noci 😁 ale bodaj by už 😀

majuska67
13. dec 2025

Som na tom podobne zajtra mám termín pôrodu som prvorodička. Od pondelka som mala dosť výrazné menštruačné bolesti aj krížov a výtok som mala po kúskoch taký hlienovitý hustý svetlo žltý bez zápachu , štípania či pálenia, v stredu na poradni otvorená na 1,5cm na pásoch všetko OK žiadna kontrakčná činnosť. Štvrtok aj piatok bolesti podbruška. Dneska ráno nič , v pohode som fungovala nijak zvlášť ma nebolelo nič až teraz večer zase dosť veľa hustého hlienu na toaletnom a teraz večer zase menštruačná bolesť ale len taká jemná neni pravidelná. Už len odratávam hodiny a dni nech to mám za sebou….

ku_uk
13. dec 2025

Tak v takomto stave už je všetko na spadnutie a porod prichádza, som zvedavá a držím palce 😊

ku_uk
13. dec 2025

Ale konkrétne kontrakcie u mna bola veľká bolesť pri ktorej som ozaj musela prestať robiť akúkoľvek činnosť a sústredila som sa len na to až kým to neprešlo. Mne pri prvom začali o polnoci kontrakcie a porodila som 5:33 pri druhom o 19:00 a porodila som 21:04. Oboch som prenášala 9 dni

deti95060810
13. dec 2025

ak je to prvé bábo tak to môže troška potrvať kým príde pôrod.
Mňa takto zrána popichalo a okolo obeda sa narodila dcéra. ale to už bol tretí pôrod.
dosť možné že do rána budete dvaja.

autor
Včera o 08:56

No tak to boli len poslíčkovia ...večer po sprche to odznelo a v noci už žiadne bolesti , akurát ráno mi bolo trochu zle ale ináč už pohoda .... Zajtra mám ísť do nemocnice na konzultáciu tak som zvedavá či si ma tam nechajú už

bluka2
Včera o 09:03

Toto som mala x dní až do 40+5 v druhom tehotenstve