icon

Prijatie do pôrodnice pri prenášaní

pritulovanika
12. apr 2020

Zdravím, prosím vás, ako prebieha prijatie do pôrodnice pri prenášaní? Musím mať aj nejaký odporucaci lístok od gynekológa, aby ma prijali?

janickacrazy
12. apr 2020

@pritulovanika no kedysi prijímali do porodnice, ked si prenášala, no teraz myslím, že ťa nechajú normálne doma, ako dlho prenášaš? ja som bola síce v nemocnici, prenášala som 10 dní a nič so mnou nerobili, až na 10 den mi dali vyvolávačku, kludne som mohla byť aj doma

pritulovanika
autor
12. apr 2020

7 dní, a môj gynekológ mi povedal ze po 7 ísť do pôrodnice, len teda neviem, či tam môžem len tak nabehnúť rovno s kufrom, že prenášam. Ci mi na to netreba aj dáke odporúčanie od gyn,🤷‍♀️😊

mima1
12. apr 2020

Skus zavolat do porodnice. Vacsinou hospitalizuju na 10den. Ja som chodila do nemocnice kazde tri dni po 40tyz. Ked uz to bol 10den tak mi kazali prist s vecami a potom vyvolavali.

blumie
12. apr 2020

@pritulovanika ja som vypisovala papier od gynekologa v nemocnici kde som mala aj rodit. S tym papierom som mala ist na 10ty den normalne na porodnicke oddelenie. Spustil sa mi ale porod den predtym. Podla mna zavolaj do porodnice, ci potrebujes doniest nejaky papier. Vsade to asi funguje inak.

majamat
12. apr 2020

ja si nepamatam, ci som mala papier od gyn, ale mna zobrali uz ked som prenasala 2 dni. a to bol piatok, som myslela, ze ma nechaju doma do pondelka,a le nenechali. zacali hned v piatok s vyvolavanim a mala sa narodila az v pondelo, cize na 4 den vyvolavania.

pritulovanika
autor
12. apr 2020

Ďakujem baby za odpocede 😊

nelca0510
12. apr 2020

@pritulovanika ja som chodila uz na poradne do nemocnice mesiac pred terminom porodu. Ked som mala predlzenu graviditu o 7 dni,tak uz si ma poznacili do diara na hospitalizaciu. O 2 dni,teda na 9 den,som prisla s kufrom a v noci som porodila.

smejko25
12. apr 2020

@pritulovanika kde ako napr ja som mala rodit 18.10.2019 a den predtym na kontrole mi povedal ze o 3 dni mam ist do nemocnicne na pasy a oni povedia 🙂 tak som chodila kazde 2 dni a nakoniec o tyzden po termine ma prijali na vyvolavacku .)

pritulovanika
autor
12. apr 2020

@nelca0510 len ja som do nemocky vôbec nechodila. Všetko som absolvovala u môjho gyn, s tým, že mi povedal len ze po 7 dňoch prenášania mam ísť do pôrodnice na vyvolanie. Inak nič....

mirka438
12. apr 2020

Mne dal gynekolog listok, ze prosi hospitalizaciu z dovodu prenasania ,to mi dal na termin ked som bola na poradni a ze ak do tyzdna nic, nemam ist uz k nemu ale rovno do nemocnice. Bola som 8 dni po termine.tam ma prijali, natocili pasy, spravili vstupne vysetrnie, kde teda porod v nedohladne a dali ma na gynekologiu.nic nerobili iba cakali .to bolo v pondelok a do stredy nic, obcas slabucke pichanie v podbrusku ale ziadne bolesti ..a o dva dni na velkej vizite primarka zistila, ze je to uz na 5cm a idem rodit, o dve hodky bola dcerka na svete. To bol teda sok, ani bolesti som si nestihla uzit, tie trvali takych 50 minut priblizne 😊 drzim palce nech to mas rychlo za sebou 🍀

pritulovanika
autor
12. apr 2020

@mirka438 woooow tak to si mala parádne. Ďakujem, no dúfam že to bude rýchle 😊🙏

nelca0510
13. apr 2020

@pritulovanika treba sa isto nahlasit...predsa len je to hospitalizacia a za zavolanie nic nedas🙂 lepsie nech o tebe vedia ako by si mala prist len tak s kufrom🙂