Skúsenosti s Prostinom v 39. týždni tehotenstva
Ahojte dávali mi dnes prostin do vagíny na vyvolanie pôrodu. Mamičky aké máte skúsenosti?
Čakám co príde, ci sa to niekam posunie a rada by som mala už pôrod za sebou. Je tu niekto komu pomohla jedna tabletka a čím skôr teda?
Prpsim napíšte svoje skúsenosti, prípadne rady.
@nila0622 do 30min? A na koľko si bola predtým otvorena?
Nepamätám si už presne, ale minimálne, do 30min po prvej tabletke som mala neznesiteľné kontrakcie, ale porodila som o 12 hodín až
Ahoj, napíš mi súkromnú správu 🙂
Somnou teda vôbec nepohol.
Mne to zabralo az na druhy den rano. T.j. po 22 hodinach od podania. Dalsich 21 hodin potom preslo, kym som.porodila. drzim palce 🙏🏻
@basska_b ďakujem dúfam že v mojom prípade to bude teda skôr
Hned po prvej tabletke do 30 min mi zacali strasne silne kontrakcie no neotvarala som sa aj tak ,podali dalsiu bolest neskutocna a otvorila som sa len nejak na 3 potom bol uz na rade oxytocin
Mne nepomohla ani prvá ani druhá.
Mne prvá nezabrala , druhá už ano a keď mi prepichli plodovy vak tak prišli také bolesti , že som myslela, že to už nedám
Mala som 3x. Iba polovicnu davku-kedze som bola po sekcii. A porodila som v ten den.
Oni daju za nejaky cas dalsiu tabletku, Ono to zacne nevinne, ale potom je to vacsinou take, ze ides na doraz. Mne na druhu uplne slabu kontrakciu rupla cela voda.
To ste na tom ešte dobre. Mne neurobila nič.
Ráno mi dali vyvolavacku a nič 🥲
Uz nejako si s tym poradia, to sa zase neboj. Oni vedia ako na veci
Mne zabrala polka tablety a bol to masaker pôrod....dali by ju o 18stej večer a bolesti začali o 1 v noci, porodila som o pol 2 poobede nasledujúci deň, ale kombinovali mi to s oxytocínom

Mne zabral do 30min a bolo to hrozné teda 😅😬