Som v 29. týždni a už som pribrala 21 kg
Dobrý deň, som v 29 týždni tehotenstva a už som pribrala 21 kg. Je možné, že by som do pôrodu už nepribrala ? Pretože bábätko má dostatok živín. Prípadne, že by som schudla nejaké 4 kg nie drastickou diétou. Ďakujem za odpoveď.
hlavne je, ze babo je poriadku 👍 ale lekar ti na takyto prirastok vahy za prve 2 trimestre nic nepovedal, nesledoval to?
@nina11223 v poslednom som pribrala najviac. Chudnúť určite nie potom bude na chudnutie času habadej....
Už to úspešne dobojujte bez chudnutia
Počas posledného trimestra sa priberá najviac, chudnutie nemyslíš važne
Ja som v poslednom trimestri v jednom tehotenstve pribrala max. kilo. Jedla som stále rovnako. Diétu teraz nerieš.
Chudnúť budeš po pôrode, teraz nič nevymýšľaj.
ja som pribrala 40 kil 🙂 21 mas este super
Asi každá to máme inak. Ja som pribrala 7kg a kým som porodila schudla som 2kg. Dieťa malo 3750g🤷🏻♀️ Z pôrodnice som šla s váhou -14kg. Ďalších 5kg išli dole počas 600 nedelia.
Najvyšší čas začať sa stravovať zdravo a vyvážene, lebo v poslednom trimestri sa priberá vacsinou najviac...
@nina11223 pribrala som do pôrodu 35 kg, po príchode z pôrodnice som z toho mala dolu -15kg -3kg dieťa. Neexperimentuj, váhu treba riešiť po pôrode
Praveze teraz zacnes priberat najrychlejsie,ja som v 7.mesiaci pribrala 10kg extremne som sa naliala,rodila som s vahou +30kg,drasticke chudnutie kvoli babu v ziadnom pripade
urcite sa kontroluj v prijme je to vela
Je to moc ale zrejme si to z niecoho pribrala.Tazko sa da takto pribrat pol kilovym babatkom a par litrami vody.
Ja som posledné 3 mesiace nepribrala uz vôbec, prípadne aj trochu schudla. Bábo tlačilo na žalúdok, vôbec mi nechutilo
každé tehu je iné.
pri jednom tehu som v treťom trimestri schudla. 2 kg.
z 13 kg som išla na 11. podľa lekárky OK.
Váhu určite rieš až po pôrode🙂 je to individuálne niekto priberie viac niekto menej. Ja som v treťom trimestri a zatiaľ mám +14kg
Toto je vec na tvojho gynekologa. Vela zalezi od tvojej aktualnej a povodnej hmotnosti. Realne poznam baby, ktore mali od gynekologa nakazanu redukcnu dietu pocas tehotenstva - bud kvoli silnej cukrovke a vyssej vahe, alebo sa jedna s uz vyssou vahou rozjedla "za dvoch" a nabrala rychlo este viac, vazila cez 100 kil, pretoze takato vaha uz lahko sposobuje komplikaciel. Samozrejme, vsetko pod lekarskym dohladom, babatka musia mat vsetko co potrebuju.
Ak ale zacinas na normalnej vahe, tak teraz 20 kil este nemusi byt vobec na dietu. Riad sa odporucaniami lekara, ktory zhodnoti tvoj stav a stav babatka. Urcite nehladuj, ale tiez stopni akekolvek zbytocne prejedanie.
Ja som 26 tt a pribrala som zatiaľ len 2 kg.. každé telo a aj tehotenstvo je individuálne. Ja sa neprejedám a ani nehladujem, jem akurát, pohyb mám normálny, nič extra. Diétu rieš až po pôrode, určite nie teraz. Jedine na čo sa zameraj, je pestrá a vyvážená strava + dlhšie prechádzky.
No ja som teraz posledný trimester buď stala na váhe alebo schudla. Ale je to pre silnú záhu, sotva viem jesť, veľa zvraciam, problém so spánkom. Ale celkovo som za celé tehu okolo +10kg.
Musíš sa poradiť s tvojim lekárom. Nemáš cukrovku alebo nevyváženú stravu, málo pohybu ?
@nina11223 neviem ja som toez veľa pribrala v 2 trimersti a teraz som na konci 3 už a pribrala som 1kg za mňa som pribrala úplne máličko v 3trimersti… dieťa priberá na váhe ale ja nie
Počas posledného trimestra sa priberá najviac, chudnutie nemyslíš važne
@anonym_d9de05 ja Som práveže v treťom trimestri už priberala najmenej, teraz čakám tretie esom v 30tt a zas to isté.. V prvom trimestri 1kg, druhom 11kg a teraz zatiaľ za mesiac 1kg, babo ma už tlači na žalúdok nezjem toľko

@nina11223 chudnuť počas tehotenstva? To je čo za bláznostvo 😨
Určite sa v poslednom trimestri pribera, teda aspon u mna prvý druhý par kilo a v tretom najviac. Dokopy som však pribrala 9kg