Som v 3. trimestri a bábätko je tri týždne popredu
Som v 3. trimestri a podla lekarky je babo 3 tyzdne popredu.
Stalo sa Vam ze ste to tak mali a ste porodili aj 3 tyzdne skor a babatko bolo v pohode?
Mala som tak, porodila som vyvolavackou 10 dni po termine ;) ale zato maly je fakt popredu, ako 4 mesacny vyzera ako pol rocny, mozno aj viac
“Popredu” na sone znamena len, ze je vacsi. Pravdepodobne si ty alebo muz vacsi a dieta nejde podla tabuliek.
Popredu znamena prakticky len, ze je na dany tehotensky tyzden vacsi ako tie ich normo tabulky... bud to bude maly slonik, alebo sa narodi skor, uvidite...
Ja som mala dieta co bolo rozmerovo 2 tyzdne popredu. Aj mi veru postupne upravili termin porodu na skorsi. A porodila som este skor ako upraveny termin. Dieta donosene, s peknou vahou. (Pocas prveho mesiaca tehotenstva som este menstruovala tak preto sa mi to cele poposuvalo oproti predpokladanemu terminu porodu)
Moje deti boli velký, 2teh syn sa narodil na 40.tt 4430g, 3.teh. syn sa narodil na 38tt 3970g, lekari mi povedali keby ze vydrzal do 40tt mal by do 5kg.Termin porodu som mala 15maja ale ako som chodila na 3d sono termin pôrodu podla velkosti babetka mi davali od 24.apria🙈.
Porodila som 6ho maja.
Mladsi syn 2t popredu. Od zaciatku juna mi vraveli, ze uz to mam kazdu chvilku cakat.
Termin som mala 9.7, krpec sa narodil 11.7 (52cm a 4kg)
nemusi sa narodit skor, znamena to, ze je babo vacsie....moje dieta bolo tiez "popredu", cize vacsie na dany tt a rodila som 9 dni po termine vyvolavackou....bola velika, mala takmer 4,5kg a 53cm
Ano, v 36+1 zodpovedalo 39+1. Narodilo sa 2 tyzdne po termine 🤣 a malo 4.5 kg... doktor ma tlacil na cisarsky, lebo uz som jeden cisarsky mala... ale som od neho odisla do porodnice, kde netlacili ani casovo, ani kvoli vahe, ani ohladom cisarskeho. Mojngyn by ju teda vyberal o mesiac skor, nez sa potom narodila. Nechcem vediet, v akom stave by celozivotne mala pluca
Ono s tými terminámi a vývojom je to plus mínus autobus...ja som po ivf a nik mi nevie určiť termín vývoja len by voko...pritom pri ivf je vkladane už 5 dňové embryo a nechcú mi rátať vývoj podľa usg ale podľa ms ( co je blbosť)...Termin pôrodu je furt podľa ms..tak som sama zvedavá kedy to príde

To že je bábätko 3 týždne popredu neznamená že porodíš o tri týždne skôr. Ja som mala bábätko o 2 týždne pozadu a porodila som týždeň pred termínom.