icon

Som v 30. týždni a som nonstop hladná

hviezdickka
6. apr 2016

Ahojte, chcem sa opytat, ci ste na tom rovnako ako ja. Som v 30 tt a uz nejaky cas (neviem presne ako dlho) pocitujem stale hlad. V noci nemozem spavat, som hore aj do 3:00. Lenze ked som takto hore a nespim, tak este aj vtedy pocitujem hlad. Teraz som zjedla uz tri chleby a asi si pojdem dalsie tri dat. Som ja normalna? ☹ Nechcem vyzerat ako hroch. Zatial som pribrala 11 kg. Je pravda, ze jem vela chleba, no ten ma najlepsie zasyti.

Pred tehu som takto vela nikdy nejedla a vahu som si strazila, pretoze inak by som aj bez tehu vyzerala ako tucniak 😀 Dakujem.

marikazajkova
2. máj 2016

@kruela02 ja som mala poradňu dneska a nic mi nepovedala na vahe presne 20 kg som pribrala začala som 59 a teraz och som hroch :D a fajčenie nejdem o tom verejné pisat nepotrebujem byť ukrizovana 😀 a dneska sme prišli aj na to že som zaliata aj vodou členky mam jak vyvrtnute také opuchnuté ☹ a zaha ani nevravte ja sa v noci na to budim a mám ju zo všetkého a nic nepomáha cmulacia tabletka možno na 15 min potom sa opakuje ... Ale tak držte sa aby ste do bojovala dobre a hlavne aby ste obaja boli zdravý

andrea1010
2. máj 2016

@marikazajkova ja som pribrala 10kg a sestrička sa na mňa osopila, že viac by som už nemala, mala som 62, mám 72 😒

marikazajkova
2. máj 2016

@andrea1010 tak tomu nerozumiem každému hovoria inak ale tak ja som už moc pribrala a nic ani raz mi zlého slovka nepovedala 😲

andrea1010
2. máj 2016

@marikazajkova no to mi povedala, keď som za 3 týždne pribrala kilo, že už by som nemala, že som už pribrala 10 kg, striga jedna a ja priberám zas,ani sa mi tam nechce ísť ☹ ale doktorka nič, len sestrička

luci5
2. máj 2016

Tak taký hlad som mávala aj ja pri druhej dcérke, ale ja som zasa papala veľa varené, jasné aj chleba bolo treba, ale sladké vobec. A pribrala som "až" 10 kg. A pri prvej som nepapala skoro nič, nič mi nechutilo a ak náhodou som aj zjedla hneď to bolo vonku ☹ A pribrala som 20kg, fu to bola fuška dať to dolu. A doktorka mi stále hovorila že aká som chudá, ani nevidno že som pribrala, a ja som sa nemohla už do ničoho vpratať 🙂 Ale po dvoch detoch -5kg z povodnej váhy, tak babulky, papajte, neobmedzujte sa ani bábo, potom to určite zhodíte 🙂

lenkacalikova
2. máj 2016

Ja som tiez pocas tehu jedla piate cez deviate,v jednom kuse som nieco šrotila 😂 aj po nociach 🙈 teraz ma drobec 13 mesiacov a mne to zostalo,zjem viac ako moj muz ☺ ale kojenim som sa dostala na o 3kg nizsiu hmotnost ako pred tehu 😉

marikazajkova
2. máj 2016

@andrea1010 tak sestrička vám závidí že sa máte dobré sa len usmejte a majte ju niekde 😉 a sa jej spýtajte že ak je hladná niečo jej nabudúce donesiete 😀 inak to nevidím

andrea1010
2. máj 2016

@marikazajkova ale som sa pobavila 😀 😀 😀

kruela02
2. máj 2016

@marikazajkova tak ale vy Ste uz 34 tyzdni to ja do konca si Vas schovam do vrecka s tymi kilami :D joooooj ani nevravte mne puchnu nohy jak slonica ich mam dnes mi moj obul svoje tenisky ked videl ze do svojich ani nohy nevopcham 😮 ale nato mi sestricka povedala ze ked sa zadrziava voda ci si myslim ze 10 kg :D ze max 2kg.. ja mam zajtra porodnu sa az bojim postavit na vahu... ja som zacala s vahou 65 pri vyske 160cm tak uz to bolo nad.. ale co narobim no 🙂

kruela02
2. máj 2016

@marikazajkova mne na zahu pomaha fatra dost .. len mi zakazali perlive pit ale co narobim ked je to neprijimne :(

marikazajkova
2. máj 2016

@kruela02 haha zlatá moja ja meriam 165 :D takže tiež som to mala s váhou už skoro nad ale čo joj komentáre hore povedat že ak je hladná nech sa naje ... :-P je to vase telo a nikde nieje napisane že do konca tehu priberiete ďalších 10 kíl pretože práve tieto posledné mesiace sa má najviac priberať zevraj tak za tých 6 týždňov kto vie možno ďalších 5 kíl naberiem 😀 a neriesim pri malom zhodim a ešte ak budem mať mlieko tým lepšie aj pre vás tak idú dobre dole tie kilá 🙂

kruela02
3. máj 2016

@marikazajkova no tak u Dr. Som bola prekvapena zistili mi bielkoviny v moci noohy mi puchnu poriadne no a ze za tu hmotnost moze voda ze to nieje moja vina a vraj pojdem do nemocnice rak dufam ze tlak mi nevyskoci ... inak 21,5 kg ako nic 😮 kazdy mi vravi ze kojenim sa chudne velmi sa nato tesim 😆

andrea1010
3. máj 2016

@kruela02 ou, nech ti to hlavne dobre dopadne, bielkovina v moči nie je nič dobré 😒 držím palce 🙂

marikazajkova
3. máj 2016

@kruela02 no tak to dúfam aj ja že to dobre dopadne a vidite ide vás osocovat že ste pribrali a pritom to nieje ani vaša vina snad sa vám aspoň ospravedlnila ... A budeme Vám s malým drzat palce nech ste obaja v poriadku 🙂

kruela02
3. máj 2016

@andrea1010 dakujem pekne no dufam aj ja ze bude vsetko ako byt 😉

kruela02
3. máj 2016

@marikazajkova nie ani slovko 😕 ale kaslem ju 🙂 no som zvedava co bude o dva tyzdne mam kontrolu ... drzte palce 🙂

eliska623
3. máj 2016

Aj mne veľmi chuti a hlavne sladké, slanina, teraz zjem aj mastnú co som predtým do ust nedala 😄 ale príšerne ma pali záha. Pribrala som uz 18 kg, cize mam uz 80 kg a to som v 27 týždni. 😱

kruela02
3. máj 2016

@eliska623 mna tiez zaha 😒 ale fatra mi pomaha zo vsetkeho najviac... ja mam 86,5 😒 dokonca to vidim na 100kg ak nie viac co dufam nie nechapem ako mozu niektore pribrat napr 10kg za cele tehu ved to sa neda 😀

7certik7
3. máj 2016

Presne tak,papaj papaj 🙂 to ten maly pyta 🙂

andrea1010
3. máj 2016

@kruela02 ale dá a to jem všetko, ale prvé mesiace som vracala ako na páse, tak som nepribrala nič, dokonca som dala ešte aj dole 😀

kruela02
3. máj 2016

@andrea1010 tak to v dobrom zavidim 😀

andrea1010
3. máj 2016

@kruela02 no nebolo veľmi čo, objímať sa so záchodovou misou tiež nie je bohviečo a to od rána až do večera, sem tam aj v noci 😀

vedorka
3. máj 2016

zial, nic ako tehotenske chute, ci reci typu, ze dieta si pyta neexistuje vedecky potvrdene. keby si tehotna nebola a mas chut, tak sa velmi rychlo krotis, lebo vies nasledky. mozem potvrdit vlastnym tehotenstvom, ze pribrala som iba 12 kg a hadaj kolko mi odislo porodom, presne 6 kg 🙂. vsetko ostatne mi ostalo. cim viac nad 10 kg priberies v tehotenstve, tym viac kg ti po porode ostane, na to nezabudni. 😉 nie kazda je zavodnena, lebo vody sa lahko zbavis, tuku uz nie.
budes kazde jedno kilo lutovat, co si pribrala navyse. oni nejdu tak lahko dole ako si myslis.

vedorka
3. máj 2016

@kruela02 nechcem ti brat iluzie, ale nie kazda dojcenim lahko schudne. obe deti som dlhodobo dojcila, jedno este dojcim a velmi tazko mi idu kilogramy dole. 🙂 prveho pol roka, vzdy ked som trochu schudla, nemala som dostatok mlieka.... okolo mna zeny dojcenim stagnovali vahou, ci dokonca pribrali...
a ked nebudes normalne jest, tak hadaj skade pojdu ziviny do mlieka, z tvojich kosti, zubov, budes mat vypadane vlasy atd.

eliska623
3. máj 2016

@kruela02 tak to som rada, že nie som jediná, čo tak priberá 😀 😀 Baby v mojom okolí pribrali max 18 kg. Fatru som skúšala, pila som ju 2 dni potom sa mi zhnusila. Teraz ju veru do seba nedostanem. Ale záha ma páli najviac po sladkom. Asi by som ho mala obmedziť 😀 😀 😀 😀

kruela02
3. máj 2016

@andrea1010 uf tak to nepoznam ok beriem s5 :D

kruela02
3. máj 2016

@vedorka segra pribrala 22kg o 3 mes. Bola este chudsia nez pred porodom nemohla chodit na prechadzky zo zdravot. Problemov takze jej kojenie pomohlo 🙂aj svagrinej tiez dost pribrala 🙂

nerko
3. máj 2016

@kruela02 ale da. Ja som pribrala 10 kg pri tehu cukrovke v prvom tehotenstve. Teraz pri druhom som bez cukrovky, mam uz+12kg a do porodu este kus priberiem. Nejest a viac sa hybat, no nedokazem si pomoct, nemam volu.

kruela02
3. máj 2016

@eliska623 mna pali aj ked dlhsie nejem cize aj po vzduchu 🙂 ale este par tyzdnov a potom budeme mat pokoj 🙂 len ja uz teraz viem ze budeme mat doma jedinacika 😀

kruela02
3. máj 2016

@nerko to sa neda ze nejest... ja vydrxim max 3 hod. Potom uz mam krce takze dopkat daco treba 🙂 a pohyb no ja aspon mam prechadzky neviem ci predstavit cvicit ked sa zadycham pri obliekani 😀 a to od 4mes. Asi mam ze funim 🙂