Som v 30. týždni a som nonstop hladná
Ahojte, chcem sa opytat, ci ste na tom rovnako ako ja. Som v 30 tt a uz nejaky cas (neviem presne ako dlho) pocitujem stale hlad. V noci nemozem spavat, som hore aj do 3:00. Lenze ked som takto hore a nespim, tak este aj vtedy pocitujem hlad. Teraz som zjedla uz tri chleby a asi si pojdem dalsie tri dat. Som ja normalna? ☹ Nechcem vyzerat ako hroch. Zatial som pribrala 11 kg. Je pravda, ze jem vela chleba, no ten ma najlepsie zasyti.
Pred tehu som takto vela nikdy nejedla a vahu som si strazila, pretoze inak by som aj bez tehu vyzerala ako tucniak 😀 Dakujem.
@marikazajkova ja som pribrala 10kg a sestrička sa na mňa osopila, že viac by som už nemala, mala som 62, mám 72 😒
@andrea1010 tak tomu nerozumiem každému hovoria inak ale tak ja som už moc pribrala a nic ani raz mi zlého slovka nepovedala 😲
@marikazajkova no to mi povedala, keď som za 3 týždne pribrala kilo, že už by som nemala, že som už pribrala 10 kg, striga jedna a ja priberám zas,ani sa mi tam nechce ísť ☹ ale doktorka nič, len sestrička
Tak taký hlad som mávala aj ja pri druhej dcérke, ale ja som zasa papala veľa varené, jasné aj chleba bolo treba, ale sladké vobec. A pribrala som "až" 10 kg. A pri prvej som nepapala skoro nič, nič mi nechutilo a ak náhodou som aj zjedla hneď to bolo vonku ☹ A pribrala som 20kg, fu to bola fuška dať to dolu. A doktorka mi stále hovorila že aká som chudá, ani nevidno že som pribrala, a ja som sa nemohla už do ničoho vpratať 🙂 Ale po dvoch detoch -5kg z povodnej váhy, tak babulky, papajte, neobmedzujte sa ani bábo, potom to určite zhodíte 🙂
Ja som tiez pocas tehu jedla piate cez deviate,v jednom kuse som nieco šrotila 😂 aj po nociach 🙈 teraz ma drobec 13 mesiacov a mne to zostalo,zjem viac ako moj muz ☺ ale kojenim som sa dostala na o 3kg nizsiu hmotnost ako pred tehu 😉
@andrea1010 tak sestrička vám závidí že sa máte dobré sa len usmejte a majte ju niekde 😉 a sa jej spýtajte že ak je hladná niečo jej nabudúce donesiete 😀 inak to nevidím
@marikazajkova ale som sa pobavila 😀 😀 😀
@marikazajkova tak ale vy Ste uz 34 tyzdni to ja do konca si Vas schovam do vrecka s tymi kilami :D joooooj ani nevravte mne puchnu nohy jak slonica ich mam dnes mi moj obul svoje tenisky ked videl ze do svojich ani nohy nevopcham 😮 ale nato mi sestricka povedala ze ked sa zadrziava voda ci si myslim ze 10 kg :D ze max 2kg.. ja mam zajtra porodnu sa az bojim postavit na vahu... ja som zacala s vahou 65 pri vyske 160cm tak uz to bolo nad.. ale co narobim no 🙂
@marikazajkova mne na zahu pomaha fatra dost .. len mi zakazali perlive pit ale co narobim ked je to neprijimne :(
@kruela02 haha zlatá moja ja meriam 165 :D takže tiež som to mala s váhou už skoro nad ale čo joj komentáre hore povedat že ak je hladná nech sa naje ... :-P je to vase telo a nikde nieje napisane že do konca tehu priberiete ďalších 10 kíl pretože práve tieto posledné mesiace sa má najviac priberať zevraj tak za tých 6 týždňov kto vie možno ďalších 5 kíl naberiem 😀 a neriesim pri malom zhodim a ešte ak budem mať mlieko tým lepšie aj pre vás tak idú dobre dole tie kilá 🙂
@marikazajkova no tak u Dr. Som bola prekvapena zistili mi bielkoviny v moci noohy mi puchnu poriadne no a ze za tu hmotnost moze voda ze to nieje moja vina a vraj pojdem do nemocnice rak dufam ze tlak mi nevyskoci ... inak 21,5 kg ako nic 😮 kazdy mi vravi ze kojenim sa chudne velmi sa nato tesim 😆
@kruela02 ou, nech ti to hlavne dobre dopadne, bielkovina v moči nie je nič dobré 😒 držím palce 🙂
@kruela02 no tak to dúfam aj ja že to dobre dopadne a vidite ide vás osocovat že ste pribrali a pritom to nieje ani vaša vina snad sa vám aspoň ospravedlnila ... A budeme Vám s malým drzat palce nech ste obaja v poriadku 🙂
@andrea1010 dakujem pekne no dufam aj ja ze bude vsetko ako byt 😉
@marikazajkova nie ani slovko 😕 ale kaslem ju 🙂 no som zvedava co bude o dva tyzdne mam kontrolu ... drzte palce 🙂
Aj mne veľmi chuti a hlavne sladké, slanina, teraz zjem aj mastnú co som predtým do ust nedala 😄 ale príšerne ma pali záha. Pribrala som uz 18 kg, cize mam uz 80 kg a to som v 27 týždni. 😱
Presne tak,papaj papaj 🙂 to ten maly pyta 🙂
@kruela02 ale dá a to jem všetko, ale prvé mesiace som vracala ako na páse, tak som nepribrala nič, dokonca som dala ešte aj dole 😀
@andrea1010 tak to v dobrom zavidim 😀
@kruela02 no nebolo veľmi čo, objímať sa so záchodovou misou tiež nie je bohviečo a to od rána až do večera, sem tam aj v noci 😀
zial, nic ako tehotenske chute, ci reci typu, ze dieta si pyta neexistuje vedecky potvrdene. keby si tehotna nebola a mas chut, tak sa velmi rychlo krotis, lebo vies nasledky. mozem potvrdit vlastnym tehotenstvom, ze pribrala som iba 12 kg a hadaj kolko mi odislo porodom, presne 6 kg 🙂. vsetko ostatne mi ostalo. cim viac nad 10 kg priberies v tehotenstve, tym viac kg ti po porode ostane, na to nezabudni. 😉 nie kazda je zavodnena, lebo vody sa lahko zbavis, tuku uz nie.
budes kazde jedno kilo lutovat, co si pribrala navyse. oni nejdu tak lahko dole ako si myslis.
@kruela02 nechcem ti brat iluzie, ale nie kazda dojcenim lahko schudne. obe deti som dlhodobo dojcila, jedno este dojcim a velmi tazko mi idu kilogramy dole. 🙂 prveho pol roka, vzdy ked som trochu schudla, nemala som dostatok mlieka.... okolo mna zeny dojcenim stagnovali vahou, ci dokonca pribrali...
a ked nebudes normalne jest, tak hadaj skade pojdu ziviny do mlieka, z tvojich kosti, zubov, budes mat vypadane vlasy atd.
@andrea1010 uf tak to nepoznam ok beriem s5 :D

@kruela02 ja som mala poradňu dneska a nic mi nepovedala na vahe presne 20 kg som pribrala začala som 59 a teraz och som hroch :D a fajčenie nejdem o tom verejné pisat nepotrebujem byť ukrizovana 😀 a dneska sme prišli aj na to že som zaliata aj vodou členky mam jak vyvrtnute také opuchnuté ☹ a zaha ani nevravte ja sa v noci na to budim a mám ju zo všetkého a nic nepomáha cmulacia tabletka možno na 15 min potom sa opakuje ... Ale tak držte sa aby ste do bojovala dobre a hlavne aby ste obaja boli zdravý