icon

Som v 30. týždni a som nonstop hladná

hviezdickka
6. apr 2016

Ahojte, chcem sa opytat, ci ste na tom rovnako ako ja. Som v 30 tt a uz nejaky cas (neviem presne ako dlho) pocitujem stale hlad. V noci nemozem spavat, som hore aj do 3:00. Lenze ked som takto hore a nespim, tak este aj vtedy pocitujem hlad. Teraz som zjedla uz tri chleby a asi si pojdem dalsie tri dat. Som ja normalna? ☹ Nechcem vyzerat ako hroch. Zatial som pribrala 11 kg. Je pravda, ze jem vela chleba, no ten ma najlepsie zasyti.

Pred tehu som takto vela nikdy nejedla a vahu som si strazila, pretoze inak by som aj bez tehu vyzerala ako tucniak 😀 Dakujem.

Strana
z3
eliska623
3. máj 2016

@kruela02 ja zas chcem mať aspoň 2. Ja som jedináčik a nieje to bohviečo. 🙂 nejak to už vydržím- 😀

marikazajkova
3. máj 2016

@kruela02 budem držať palce 🙂 ja už o 3 týždne pásy ak malý vydrží moc sa mu už nechce byť v brusku 😀 a čo som tu čítala joj o tom zhadzovaní kíl mh to dáme aj keby sme 100 kíl vážili 😀 a všetkých možných byť do toho nič 😉

kruela02
3. máj 2016

@eliska623 pozitivne myslenie spravne 🙂 len ja ked si predstavim ze znovu to absolvovat a este s dietatom doma taku odvahu nemam 😀

kruela02
3. máj 2016

@marikazajkova dakujem aj ja drzim nech malicke este vydrzi 🙂 presne tak dame to !! 😀 potom sa stretneme v skupine o chudnuti 😀 a vlastne nebude to zapotreby 😀

marikazajkova
3. máj 2016

@kruela02 ďakujeme 🙂 a myslím si že to nebude hrozne mna za dneska jedna pani opýtala či som aspoň 10 kíl pribrala ma tak potešila až 😀 a vsak to budeme cvičiť ozaj a nie v skupinkách na internete :-P ale pri našich radostiach života 😀

kruela02
4. máj 2016

@marikazajkova veru uz sa neviem dockat 🙂 a Vy uz mate dietatko ci tiez prve ? 🙂

marikazajkova
4. máj 2016

@kruela02 tiež prvé ale cítim sa akoby som mala už jedno 🙂

kruela02
5. máj 2016

@marikazajkova to uz preco ? 🙂

marikazajkova
5. máj 2016

@kruela02 no však môj priateľ je jedno veľké dieťa :-P a vy prvé asi tiež ci? 🙂

kruela02
5. máj 2016

@marikazajkova 😀 tak to mam aj ja doma 😀 ale inak ano prve 🙂 sa mi uz patrilo 😀 len som bola nazoru ze nikdy nechcem a pred rokom som zmenila nazor hodiny zatukali 🙂

marikazajkova
5. máj 2016

@kruela02 my sme neplánovali nakoľko ešte študujem posledným rokom ale tak ked už tak sme šťastný 🙂

kruela02
6. máj 2016

@marikazajkova tak to Ste /si odo mna mladsia 🙂 ja oslavim v septembri 30 ku 🙂 my sme planovali a vdaka bohu sa nam podarilo na prvy sup 😀

Strana
z3