Som v 35 týždni a páli ma záha. Čo mi pomôže?
som v 35tt a pali ma zaaaaha uz od vcera, neviem co mam uz zjest aby prestala...strasne silna, uz som vyskusala mineralku, colu, mlieko, jem male porcie nic nezabera, len vtedy ked nieco jem nic necitim 😝 osvedcený rýchly domaci recept, vyskusam hocico....
Mne pomahaju mandle 😉
ja som na tom podobne, všetko účinkuje len chvíľkovo...mlieko, tortové oplátky, mandle, Talcid...neostáva nič iné, len to vydržať a porodiť 🙂 už sa smejem, že malá bude mať rovno dredy :D
vsetko pomoze len na chvilocku ... u mna nezaberalo nic ... uz len cakat, kym porodis 😀 ... ulava prisla okamzite ... len zase potom boli ine problemove partie 😀 😝
mne pomahaju burizony 🙂
pohar studeneho mlieka...alebo pukance
jednoznačne mandle
skus mineralku fatru. je velmi dobra.
mak.odskusane pri duo tehu..pozut lyzicu maku
Mandle, nesolené, nepražené, potom ku koncu tehu som fungovala už len na sode bikarbone, po každom jedle. 😅
Aj mne pomohol len porod 🙂
doktor Bukovský v Dámskom magazíne odporúčal pelendrek. mlieko nie, z toho pali ešte viac.
Mne nepomohlo nic 🙂
men vzdy polmohlo jedno.. http://www.maces.sk/ zaruceny recept..... 🙂 a pomaha aj teraz.. 😉
Mne pomohlo - alebo aspon som mala pocit, ze mi to pomohlo - boli pomarance 🙂
Hihi, mne pomohol............ pôrod.🙂 Po ňom prešli všetky nevoľnosti aj pálenie záhy🙂
Ja som sa napila 2 dl vody s trochou sódy bikarbóny a zaberalo to super. 😀
Aj pohár mlieka pomohol, proste niečo zásadité, čo nepodporuje tvorbu kyseliny.
Porod... jedine 🙂))) ale na zmiernenie mne mandle, voda so stipkou bystrinky.. a zaspávanie po sediačky, pri dvojkách od šiesteho mesiaca 😉
🙂 Porod🙂 a jest veeeelmi male porcie a radsej castejsie...a ziadne ovocie🙂
@manittu Figu že žiadne ovocie ja som sa dala na recept "starej mamy" velký odšťavený biely grep s 3 dcl minerálky a máš pokoj celú noc, a tie fámy že grep obsahuje chinín a spolu s tonikom sa nesmie piť a jesť v tehotenstve, pýtala som sa na to Dr, to sú len fámy, tonik obsahuje veľa ale grep málinko a nikomu neuškodí, práve naopak začína sa ochladzovať ide čas chorôb nádchy, nachladnutie, chrípka je tu čochvíľa a grep je najzdravšie ovocie aké kedy bolo obsahuje najviac vitamínov zo všetkého ovocia. Vyskúšaj uvidíš že mám s tou záhou pravdu
Kúp si v lekárni anacid to je také mlieko ktoré sťahuje kyselinu mne osobne to pomohlo a niečo domáce skús jesť čisté tortové oplátky 😉
mne pomohla soda bikarbona s vodou ale pri konci tehotenstva som objavila pastilky Tums v lekárni a tie zaberali super ( boli chutné a sú určené pre tehotné, takže neškodia )🙂
aj baby u nas v teme akurat preberali tuto neprijemnu vec a tiez Tums 😉
mne velmi pomohlo mlieko , napila som sa a behom 15min. bolo po probleme a zevraj aj oblatky pomahaju
mne v prvom tehotenstve pomohlo pochrumat par mandiel a bolo... teraz mi nepomaha nic. skusala som aj sodu bikarbonu, aj tie mandle. ale ked tu citam, ze tie pastilky tums su aj pre tehotne tak asi vyskusam. jediny zmiernovak je u mna spat vo zvysenej polohe. a zistit co ti to vyvolava - mne casto paradajky, pecivo, cokolada, obcas ovocie... ale vzdy az na vecer
Ahoj, mne pomohlo homeopatikum zn. BOIRON Gastrocynesine.
p o r o d 😉
1. Fatra
2. pôrod
😅
tums ja som mala strasne palenie a toto mi zaberalo 😉
mne pomohla šumienka mineral(niečo ako iskra, ale je to chutnejšie) alebo "perlenka" takisto šumienka.
ked som sa napila, mala som aj 2-3 dni pokoj

burizony, maces a pit Fatru....na tom som posledne mesiace fungovala🙂 a ze vraj mas vlasate babatko,tak sa hovori,ked ta pali zaha🙂