icon

Styk v tehotenstve. Dokedy je bezpečný?

chavierka
23. jún 2011

Ahojte žienky, ktorá z vás má chuť podeliť sa o kúsok svojho súkromia?....Dokedy ste sexovali počas tehotenstva?Ja mám pred sebou mesiac do termínu, ale chuť na sex...nesexovali sme už veľmi veľmi dlho, ja by som chcela, ale manžel sa bojí, aby neublížil malinkému a mne.

renka40
2. feb 2014

@ancika75 a na čo je ten liek? ja by som potrebovala pre svojho, aby mal na mňa chuť.skoro mesiac nič nebolo a ja sa pre to už trápim. zle spávam a som nervóznejšia (určite pre to) chcem sa s ním porozprávať, ale vôbec neviem ako tú debatu začať. Je to také trápne a pritom potrebné... ja nechápem! to jemu vôbec nechýba, alebo sa premáha a sám si odrieka?

renka40
2. feb 2014

@ancika75 veď ten liek je na úpravu menštr.c. ( teraz som sa dočítala)načo je v tehotenstve? nechápem

leni89
6. feb 2014

Na udrzanie plodu.. Predchadza potratu.. Dodava hormon progesteron.. Beriem ho tiez

skriatok2014
1. mar 2014

ahojte tehulky. co sa týka sexu mi ho máme každý den odkedy som tehotná. manželovi to chutí enormne viacej ako pred tehotenstvom. lebo pred tehotenstvom sme sa snažili o malinké 3dlhé roky a neprežívali sme tak sex ako teraz ked sa to podarilo. moju polovičku som vyždímala do špikov kostí. začínam 7 mesiac a malinké to dáva patrične najavo že ho nosím pod srdiečkom

anulik88
13. mar 2014

Ahojte.... Nechcem otvarat novu temu o sexe je ich tu dost tak dufam, že mi niekto napíše... 10,1,2014 som zistila ze som tehu a lekar mi povedal že by sme teraz mm nemali mat sex a tak to zatial dodrziavame ale uz nam obom lezu hormony cez hlavu a niesme sice zvieratká ale chyba nám to. je u nejaka zienka co od 4tt až do porodu z mm nic a ak ano ako ste to vydrzali?

shira_
1. apr 2014

@cmulinko nie si extrém vôbec..my prvé tehotenstvo vobec, placenta praevia, potom samozrejme šestonedelie a tak sme si odvykli, že prvý sex - to mal malý hádam pol roka... potom neskôr malý bol významnou antikoncepciou, keĎžE PRI VšETKOM MUSí BYť A NA VšETKO JE ZVEDAVý.. spávať chodí zarovno so mnou a aj vstáva. teraz druhé tehotenstvo, zázrakom som otehotnela pri rýchlovke na dovolenke, kým malý pozeral rozprávku 😀 😀 - som v 7.mes. a sex 1x po ktorom som krvácala a mala celkom tvrdé brucho v bolestivom kŕči, no nič príjemné a už si pripadám teraz ako velryba.. neiem si predstaviť v termíne sexovať, pred prvým porodom mi bolo veľmi zle 😝 tak neviem, kedy bude zase nejaký sex, ale sníva sa mi intenzívne 😵

bjanka00
26. apr 2014

my by sme aj chceli, no len mna boli hradza - neviem to opisat, taky neprijemny pocit, tlak. Momentalne zacinam 6m, som z toho zufala, mame gel a nepomaha. Neviem si prestavit ako sa to tam dole ma otvorit na 10 cm a ja mam porodit babo, sak ta hradza sa pretrhne pri prvom cm. Ci?

apollo13
16. máj 2014

dva dni pred porodom na vyvolanie...do rana som krvacala a zacali kontrakcie :D keby nei toho, tak kludne aj v den terminu

patka182
21. máj 2014

Ahojte myslite ze by sme mohli s mojim priatelom sexovat ked som krvacala som v 8tt a vraj kupel vyvolal moje krvacanie tak neviem poradte

tanyan
21. máj 2014

Ahojte! My si to užívame a sme šťastní, bez ohľadu na povery a "odborné" rady.
Od 3 lekárov som dostala 3 odlišné rady:
1. tehotenstvo je iný stav a vtedy sa nemá sexovať, nech si muž radšej zájde na pivo,
2. v prvom trimestri nie,
3. môžem, pokiaľ mi to nie je nepríjemné a nebolí.
Tú prvú radu som vylúčila ako absurdnú a chorú - pokiaľ nie je krvácanie, kŕče, otvorený krčok ...
Tú druhú radu som dostala až v trinástom týždni, keď to už nebolo aktuálne.
Riadime sa podľa tretej rady a milujeme sa z lásky a s chuťou, takže je to príjemné a určite to nebolí. A určite nemienime prestať, kým to pôjde a bude nám chutiť.
@patka182 Počas krvácania určite nie a potom radšej opatrne a s ochranou, aby sa nezaniesla infekcia do ranky, ktorá sa hojí.

vjm
4. júl 2014

Pokial ty a babatko ste v poriatku tak dfo pôRODU môžeš to mi povedal môj gynekolog mala som 4 pôrody aj s komlikaciami a v pohode akurad sa mi lahko rodilo

chris92
23. júl 2014

ja sa chcem spýtať, som v prvom trimestri..u lekára som ešte nebola, lebo je evidentne na dovolenke, no a neviem ako a čo sa vo mne deje, no mali sme divokejší sex....dúfam, že teraz neprídem o dieťa, celou váhou na brušku muž nebol ale pohyby boli divokejšie, nemávame ho často, lebo teraz naň nemám akosi chuť, no mám obavy a strach..ani nešpiním všetko vyzerá byť ok..viete mi poradiť..či je to normálka? nieže si sama dieťa dokaličím..

nini1010
23. júl 2014

@chris92 Sex pocas tehotenstva je uplne normalna vec.nejak velmi by som netlacila na pilu nejakymi "divocinami" ale pokial nemas nejake problemy- spinenie,krvacanie,zakaz od tlekara pokojne sa mozete milovat aj dalej pokial bude chut az uplne do konca tehotenstva.a pokial si nespinila neboj sa,babo je urcite ok a je stastne ze sa maju rodicia radi 🙂

nini1010
23. júl 2014

@chris92 este ma to napadlo ze aj uplne v poslednej faze tehotenstva ked je babatko velke je anatomicky nemozne aby sa ho chlap penisom dotkol,takze ti je jasne ze ked na tebe teraz lezal ono sa len prijemne hojdalo v plodovej vodicke,nic viac,ver mi.

chris92
24. júl 2014

@nini1010 no 😀 už som pokojnejšia 😀 muž sa zo mňa smeje že zbytočne stresujem..ale predsa je to niečo nové a človek chce si aj užiť a aj byť opatrný..ale budem už pokojnejšia 😝 ďakujem za odpoveď 😉

mizu89
30. aug 2014

Ahojte chela by som sa podelit a aj poradit.S priatelom sme mali sex trochu to islo tazsie lebo mame tak rez za mesiac.Ked bolo po vsetkom tak ma zacalo pobolievat v podbrusku niekde pri vajecnikoch.Rano o tretej som sa zobudila a isla som na WC a na toaltnom papieri bola malinka kvapka krvi(1mm) mini kvapka.Nekrvacala som len ked som vopchala toaletak dnu do "dierky".Rano ked som sa zobudila tak uz nic.Mam sa bat???Maly sa stale hybe.Len teraz neviem ci on mi tlaci na maternicu a chodim dost casto na WC alebo je nieco zle. 😖

lenocka_lm279
30. aug 2014

ja som to mala podobne.... raz ked sa mi toto stalo prvy krat tak som sa na to aj dokyho pytala a povedal mi ze je to preto ze sme neboli dlho spolu lebo predtym sme spolu neboli skoro 4 mesiace.... odvtedy vzdy ked sa pomilujeme tak mam take bolesti v podbrusku ..... ale asi tak po pol hodke to vzdy prejde..... preistotu ak chces sa o tom porad s doktorom ale podla mna sa nemas coho bat.... @mizu89

mizu89
31. aug 2014

@lenocka_lm279 lebo mne najprv doktor zakazal mat pohlavny styk tak sme to nejako vydrzali mesiac a potom na dalsej kontrole som sa ho pytala ze ci nemozeme mat a on povedal ze velmi opatrne.vsak teraz sa ani inak neda a bude to asi co raz horsie.tak to asi uz len vydrzat ked bude po vsetkom

lenocka_lm279
31. aug 2014

@mizu89 tak ked ti takto povedal tak radsej vydrzat.... aby bolo male v poriadku my sme nemali prve styri mesiace a dalo sa to vydrzat.....

zuzlo
27. nov 2014

Ahojte tehulky chcela by som sa opytat o sexe pocas tehotenstva ja som od zaciatku tehotenstva zacala krvacat brala som lieky na udrzanie plodu,na krvacanie a nakoniec mi nasiel moj gynekolog hematom tak ze na sex sme mohli zabudnut ale kvoli babätku spravim vsetko teraz je to dobre uz nekrvacam ale mam strach sa milovat este mi gyn.povedal ze mame pockat ale chceli by sme z manzelom skusit inde neviem ci niektora to uz skusala do zadnej casti(zadocku) keby niektora mala skusenosti a chcela sa s nimi podelit rada budem ked napise je mi to trosku neprijemne sa tu pytat ale neviem koho ineho sa opytat 😖

elmerina
19. dec 2014

moj priatel ma velmi velky penis. mam strach so sexu pocas tehotenstva .. 21cm

ivivaiveta
19. dec 2014

@zuzlo sa aj smejem..tak za mna, ani za svet..to je velmi individualne...skus a vyhodnot si...

veronkarisko
19. dec 2014

@elmerina posva je elasticka a urcite tam nic nehrozí...ma lwn okolo 12 cm

zuzlo
20. dec 2014

@ivivaiveta ja som sa len chcela informovat nevidim v tom nic smiesne na to je tu taka stranka ze teh.zeny sa radia...a davaju si informacie.

ivivaiveta
20. dec 2014

@zuzlo to nebol posmech moja...som sa zasmiala na svojom postoji, ze ach, mna by na to nenahovoril, pokusy uz boli, ja sa bojim

gabi89
16. feb 2015

ahojte, moze sa muz cele tehotenstvo urobit dnu,ci radsej von?

hrubos
14. mar 2015

@majcika Chuť na sex ani nie je,aj tak pri tom fučím ako lokomotíva a unavená som viac,než po 8-hodinovej šichte a čakám dievčatko.tak to asi skôr záleží na žene,hormónoch.ja som v 36tt a chodím do práce-musím,večer zaspávam do tej deviatej.možno,keby som nepracovala,bola viac oddýchnutá-možno by aj chuť bola.Ťažko povedať,v čom to je🙂

majuska287
20. mar 2015

ahojte zeny,ja mam tiez taky problem,som v 31.tt a muz sa so mnou nechce milovat aj ked doteraz s tym nebol ziadny problem,ale ja som len clovek a mam strasnu chut a ked som sa ho to narovinu opytala,povedal nieco v takom zmysle ze ho to teraz uz ani nelaka ze ked uz vyzeram takto (teda myslel ze ked uz mam teraz dost velke brusko),nevedela som ako na to reagovat a je mi to dost trapne,ale co si o tom myslite vy? 😢

suzane26
8. apr 2015

@majuska287 vitaj v klube :D my ziadny problem do konca 6mes a teraz sa na mna ani nekukne :D povedal ze sa nebude tlacit na ziveho cloveka :(

degesik
20. okt 2015

ahojkyyy chcem sa poradit som 13tt a z partnerom si chceme uzit mali sexik ale sa strasne bojime o male aj omna poradte pls 🙂