icon

Predpôrodná príprava v Bratislave

84vali
3. jan 2014

Ahojte, kam odporúčate ísť na predpôrodnú prípravu v BA? Oplatí sa ju absolvovať? A kedy najlepšie? Ďakujem 🙂

barbishkamiracle
27. máj 2014

Kongres sa blíži 🙂. Využite skvelú cenu!
http://www.zamenej.sk/zlava/info/tehotensky-kon...

emocia
2. jún 2014

Milé mamičky, srdečne vás pozývame na sobotný zážitkový kurz: ČAKÁME BÁBO – cesta k vedomému rodičovstvu. 21. jún a 23. august v centre BA. – Kurz nielen podá komplexné informácie ohľadom pôrodu, štartu dojčenia, jeho podpory, predchádzaniu problémom pri ňom, ako aj všetko k opatere a najmä komunikácii s dieťaťom, ale najmä AKO POROZUMIEŤ DIEŤAŤU, jeho potrebám. Sme z praxe, sme odboorníčky s viacročnou praxou. Dula, žena, ktorá sprevádza matku pred pôrodom i pri ňom. Podporujúca žena. A poradkyňa pre dojčenie a život s bábätkom s históriou pomoci takmer 700 matkám pri problémoch pri dojčení a pri nedorozumeniach, neporozumení dieťaťu. ABY STE SI ROZUMELI A BOLI ŠŤASTNÍ 🙂 ZAŽITE TO S NAMI a rezervujte si miesto na kurze prihláškou cez web o čakaní bábätka 🙂 PRE VIAC INFO: Máme vizitku v sekcii PROFESIONÁLI.

kinlylucia
10. jún 2014

Rada by som odporucila kurz, ktoreho sme sa spolu s mojim partnerom pred casom zucastnili. Tento kurz som si vybrala najma z dovodu, ze ma zaujimali predovsetkym informacie o dojceni, bondingu, satkovani - myslim si totiz, ze to vsetko podporuje vzajomnu vazbu medzi dietatom a matkou a tiez aj otcom.
Kedze som prvorodicka a na nasho maleho sa neskutocne tesime, potrebovala som ziskat istotu, ze toto vsetko zvladnem a ak aj nie, ze tu bude niekto, kto ma bude vediet podporit pri prvych neuspechoch.
Tu istotu som nasla u pani Alenky Kolesarovej (www.cakamebabo.sk). Jej zaujem totiz netrva iba do doby zaplatenia kurzu, ale aj po nom. Kto ma rad komornejsiu atmosferu bez velkej masy ludi a individualny pristup, tomu tento kurz mozem len odporucit.

rendicka
1. júl 2014

vie mi niektorá poradiť adresu na predpôrodný kurz pri moste Apollo v Ba s p. Didekovou má to byť niečo na K.....4, ďakujem 🙂

maciatko68
8. júl 2014

Ja chodím do Interklinik na Einsteinovej ulici. Kurz vedie certifikovaná pôrodná asistentka. Výborné cvičenie, prednášky, plávanie. A to všetko po skupinách max 3 tehulky. Môžem iba odporučiť!

lubicaziv
20. júl 2014

@maciatko68 ako často tam chodíte, na aké obdobie a cena kurzu ? Ďakujem

maciatko68
21. júl 2014

Chodím tam 1xtýždenne, 1hodinu cvičíme a sú prednášky a 1hodinu pláveme. Objednávam sa cez 02/68230940. Je to super.
@lubicaziv

lubicaziv
22. júl 2014

@maciatko68 a v ktorom týždni ste ? 🙂 Ďakujem

maciatko68
23. júl 2014

Lubica,cvičenie je zatiaľ 1x týždenne- utorok doobeda.Je to 5 hodín kurzu a 5 hodín plávania.- cena 7,5 Eur. na hod.Hneď po kurze sa ide na hodinu plávať. Tam už pôrodná asistenka nechodí .Baby si to celé pochvaľujú. Držím palce. 🙂

barboramiracle
30. júl 2014

5.8.zacina predpor.priprava s por.asis.Jankou. http://m.miracle-maternitycare.webnode.sk/produ... Za 7tyzdnov mam termin,ja tam budem 🙂 tiez.

alexandra2222
2. aug 2014

@maciatko68
@maciatko68 kde najdem o tom info? L

maciatko68
4. aug 2014

Alexandra2222 , o predporodnej priprave je clanok na nete o Interklinik 🙂

alexandra2222
4. aug 2014

@maciatko68 nie je to vsak cvicenie a plavanie ako si pisala. ale je to predporodna priprava + plavanie a stoji to 20 euro nie 7,50 . alebo prosim daj sem link, kde si to nasla. lebo dnes som tam aj volala a povedali mi to co pisem

iva1009
14. aug 2014

@mammaroma ahoj, prosim ta a kolko si platila za predporodnu?Ja som v 4 mesiaci a rozmyslam ci ist alebo neist...Chcela by som rodit na Kramaroch u doc.Cunderlika.

iva1009
14. aug 2014

Otazka: Viete mi poradit niekoho ,kto robi predporodnu pripravu v blizkosti stareho mesta?

mammaroma
14. aug 2014

@iva1009
Na Kramároch sa nič neplatí za predpôrodnú prípravu 🙂

iva1009
15. aug 2014

mammaroma super dakujem za info 😉 a nemas kontakt na niekoho kto ju realizuje?

emocia
7. sep 2014

Predpôrodné kurzy v Bratislave vedú certifikované odborníčky. Už 13 septembra. Posledné voľné miesta!

benackovaalex
10. sep 2014

v predeticare majú predpôrodnú prípravu taktiež zadarmo - volajú to Kurzy pre budúcich rodičov a sú to dve prednášky cca 2hodinove, odporúčam....

mirka0908
16. sep 2014

zajtra o 17:00 v Petržalke - v Budatku: stretnutie s dulou na tému Príprava na pôrod počas tehotenstva https://www.facebook.com/events/604030696374862

barboramiracle
14. máj 2015

Pozývam vás na Tehotenský kongres - dokonalá príprava na pôrod,ktorý sa uskutoční už túto sobotu 16.5.2015, 9:00-17:30 v Miracle štúdiu na Dunajskej 31 v Bratislave.
Máme voľné posledné 2miesta.
Viac info nájdete tu: http://miracle-maternitycare.webnode.sk/product...

maminecka2
14. máj 2015

Ahoj, ja som pred pár rokmi chodila k Janke Hrabčákovej, pôrodnej asistentke, na prednášky aj tehu cvičenie a bola som veľmi spokojná.

barboramiracle
8. jún 2015

ZADARMO! PREDNÁŠKA PARTNER PRI PôRODE
11.6.2015 štvrtok o 18:00 - 19:00 s pôr.asis.z Antolskej s Mirkou.
V MiracleŠtúdiu, Dunajská 31, Ba.

Je dobré mať pri pôrode niekoho, na koho sa môžete spolahnúť, komu dôverujete a o kom si myslíte, že vám pomôže to celé zvládnuť. Nemusí to byť len otec dieťatka, ale aj vaša sestra, mamina, či najlepšia kamarátka. O tom, ako vám môže partner pri pôrode pomôcť, čo by mal aj on vedieť, čo môže a nemôže….sa dozviete na tejto prednáške.
prihláste sa na prednášku smskou na t.č.0904 191 205

barboramiracle
9. jún 2015

@barboramiracle oprava tel.cisla 0904 191 250 🙂

knedladomaca
15. jún 2015

Ak niekoho ešte zaujíma tip na predpôrodný kurz, tak ja sa pridávam s pozitívnou skúsenosťou v Centre pre rodinu Kvapka. Dynamické, pútavé, praktické, otvorené rôznym otázkam, domácke prostredie, a oceňujem, že nás nikto neoblboval nejakými reklamami na nieco 🙂
chlapovi sa najskor nechcelo vobec ist, ani k porodu, ani na nejaky kurz, ze co tam on bude ... ale po prvom dni sam sa rozhodol dokracat aj na druhy a nelutoval.
bola som aj v nemocnici na kurze, ale to bola skor taka prednaska, skor o tom, co sa tam neda a preco sa to neda, ale z kvapka kurzu uz som vedela, čo cca mozem cakat, takze ma to "nesejmulo" ako niektore ine matky.

primulka5
29. jún 2015

Na Antolskej sa kona tiez predporodna priprava a plavanie, treba na to papierik od gynekologa: http://www.unb.sk/209-sk/fyziatricko-rehabilita...

luciaros
31. júl 2015
kefrinky
4. sep 2015

Ahojte, chcem sa spytat (niekde vyssie som zahliadla, ze by mal mat), tak sa pytam, ze ak chce byt otecko pri porode musi mat absolvovanu predporodnu pripravu?

lauricka
4. sep 2015

hypno-porod.sk

primulka5
6. sep 2015

@kefrinky neviem ako inde ale na antolskej nemusi, je to dobrovolne a plati sa za to 7,5 eur na osobu...podla mna to boli zbytocne vyhodene peniaze...