Predpôrodná príprava v Bratislave
Ahojte, kam odporúčate ísť na predpôrodnú prípravu v BA? Oplatí sa ju absolvovať? A kedy najlepšie? Ďakujem 🙂
Milé mamičky, srdečne vás pozývame na sobotný zážitkový kurz: ČAKÁME BÁBO – cesta k vedomému rodičovstvu. 21. jún a 23. august v centre BA. – Kurz nielen podá komplexné informácie ohľadom pôrodu, štartu dojčenia, jeho podpory, predchádzaniu problémom pri ňom, ako aj všetko k opatere a najmä komunikácii s dieťaťom, ale najmä AKO POROZUMIEŤ DIEŤAŤU, jeho potrebám. Sme z praxe, sme odboorníčky s viacročnou praxou. Dula, žena, ktorá sprevádza matku pred pôrodom i pri ňom. Podporujúca žena. A poradkyňa pre dojčenie a život s bábätkom s históriou pomoci takmer 700 matkám pri problémoch pri dojčení a pri nedorozumeniach, neporozumení dieťaťu. ABY STE SI ROZUMELI A BOLI ŠŤASTNÍ 🙂 ZAŽITE TO S NAMI a rezervujte si miesto na kurze prihláškou cez web o čakaní bábätka 🙂 PRE VIAC INFO: Máme vizitku v sekcii PROFESIONÁLI.
Rada by som odporucila kurz, ktoreho sme sa spolu s mojim partnerom pred casom zucastnili. Tento kurz som si vybrala najma z dovodu, ze ma zaujimali predovsetkym informacie o dojceni, bondingu, satkovani - myslim si totiz, ze to vsetko podporuje vzajomnu vazbu medzi dietatom a matkou a tiez aj otcom.
Kedze som prvorodicka a na nasho maleho sa neskutocne tesime, potrebovala som ziskat istotu, ze toto vsetko zvladnem a ak aj nie, ze tu bude niekto, kto ma bude vediet podporit pri prvych neuspechoch.
Tu istotu som nasla u pani Alenky Kolesarovej (www.cakamebabo.sk). Jej zaujem totiz netrva iba do doby zaplatenia kurzu, ale aj po nom. Kto ma rad komornejsiu atmosferu bez velkej masy ludi a individualny pristup, tomu tento kurz mozem len odporucit.
vie mi niektorá poradiť adresu na predpôrodný kurz pri moste Apollo v Ba s p. Didekovou má to byť niečo na K.....4, ďakujem 🙂
Ja chodím do Interklinik na Einsteinovej ulici. Kurz vedie certifikovaná pôrodná asistentka. Výborné cvičenie, prednášky, plávanie. A to všetko po skupinách max 3 tehulky. Môžem iba odporučiť!
@maciatko68 ako často tam chodíte, na aké obdobie a cena kurzu ? Ďakujem
Chodím tam 1xtýždenne, 1hodinu cvičíme a sú prednášky a 1hodinu pláveme. Objednávam sa cez 02/68230940. Je to super.
@lubicaziv
@maciatko68 a v ktorom týždni ste ? 🙂 Ďakujem
Lubica,cvičenie je zatiaľ 1x týždenne- utorok doobeda.Je to 5 hodín kurzu a 5 hodín plávania.- cena 7,5 Eur. na hod.Hneď po kurze sa ide na hodinu plávať. Tam už pôrodná asistenka nechodí .Baby si to celé pochvaľujú. Držím palce. 🙂
5.8.zacina predpor.priprava s por.asis.Jankou. http://m.miracle-maternitycare.webnode.sk/produ... Za 7tyzdnov mam termin,ja tam budem 🙂 tiez.
@maciatko68
@maciatko68 kde najdem o tom info? L
Alexandra2222 , o predporodnej priprave je clanok na nete o Interklinik 🙂
@maciatko68 nie je to vsak cvicenie a plavanie ako si pisala. ale je to predporodna priprava + plavanie a stoji to 20 euro nie 7,50 . alebo prosim daj sem link, kde si to nasla. lebo dnes som tam aj volala a povedali mi to co pisem
Otazka: Viete mi poradit niekoho ,kto robi predporodnu pripravu v blizkosti stareho mesta?
mammaroma super dakujem za info 😉 a nemas kontakt na niekoho kto ju realizuje?
v predeticare majú predpôrodnú prípravu taktiež zadarmo - volajú to Kurzy pre budúcich rodičov a sú to dve prednášky cca 2hodinove, odporúčam....
zajtra o 17:00 v Petržalke - v Budatku: stretnutie s dulou na tému Príprava na pôrod počas tehotenstva https://www.facebook.com/events/604030696374862
Pozývam vás na Tehotenský kongres - dokonalá príprava na pôrod,ktorý sa uskutoční už túto sobotu 16.5.2015, 9:00-17:30 v Miracle štúdiu na Dunajskej 31 v Bratislave.
Máme voľné posledné 2miesta.
Viac info nájdete tu: http://miracle-maternitycare.webnode.sk/product...
Ahoj, ja som pred pár rokmi chodila k Janke Hrabčákovej, pôrodnej asistentke, na prednášky aj tehu cvičenie a bola som veľmi spokojná.
ZADARMO! PREDNÁŠKA PARTNER PRI PôRODE
11.6.2015 štvrtok o 18:00 - 19:00 s pôr.asis.z Antolskej s Mirkou.
V MiracleŠtúdiu, Dunajská 31, Ba.
Je dobré mať pri pôrode niekoho, na koho sa môžete spolahnúť, komu dôverujete a o kom si myslíte, že vám pomôže to celé zvládnuť. Nemusí to byť len otec dieťatka, ale aj vaša sestra, mamina, či najlepšia kamarátka. O tom, ako vám môže partner pri pôrode pomôcť, čo by mal aj on vedieť, čo môže a nemôže….sa dozviete na tejto prednáške.
prihláste sa na prednášku smskou na t.č.0904 191 205
@barboramiracle oprava tel.cisla 0904 191 250 🙂
Ak niekoho ešte zaujíma tip na predpôrodný kurz, tak ja sa pridávam s pozitívnou skúsenosťou v Centre pre rodinu Kvapka. Dynamické, pútavé, praktické, otvorené rôznym otázkam, domácke prostredie, a oceňujem, že nás nikto neoblboval nejakými reklamami na nieco 🙂
chlapovi sa najskor nechcelo vobec ist, ani k porodu, ani na nejaky kurz, ze co tam on bude ... ale po prvom dni sam sa rozhodol dokracat aj na druhy a nelutoval.
bola som aj v nemocnici na kurze, ale to bola skor taka prednaska, skor o tom, co sa tam neda a preco sa to neda, ale z kvapka kurzu uz som vedela, čo cca mozem cakat, takze ma to "nesejmulo" ako niektore ine matky.
Na Antolskej sa kona tiez predporodna priprava a plavanie, treba na to papierik od gynekologa: http://www.unb.sk/209-sk/fyziatricko-rehabilita...
Ahojte, chcem sa spytat (niekde vyssie som zahliadla, ze by mal mat), tak sa pytam, ze ak chce byt otecko pri porode musi mat absolvovanu predporodnu pripravu?
hypno-porod.sk

Kongres sa blíži 🙂. Využite skvelú cenu!
http://www.zamenej.sk/zlava/info/tehotensky-kon...