icon

Ako prekonať strach z pôrodu a psychické zrútenie?

1. dec 2024

Ahojte mam psychicke zrútenie z pôrodu, nonstop plačem od strachu ... prosím vás ako sa dat do poriadku?? Taka slabá ani nedokážem rodit

Strana
z2
melissa_19
2. dec 2024

V prvom rade netreba nič čítať... Každá žena to má iné 🙂 každý pôrod je iný jedinečný ja nad tým ani nerozmýšľam.. porodiť musím či cisárskym alebo prirodzene vyvliecť sa z toho nedá je to niečo ako dýchať vzduch bez toho to proste nejde mám cca mesiac do pôrodu, idem s tým nie proti tomu dieťa som si robila s tým že ho musím porodiť a prekonať sa dobre bude neboj

129oveciek
2. dec 2024

Autorka a nerozmyslala si nad cisarskym ked sa takto bojis? U psychiatra si vybavis papier za 100e ze mas strach z prirodzeneho porodu a potom si uz len dohodnes nemocnicu vopred, pripadne sj lekara aby si mala istotu ze su s tym ok, naplanujete si konkretny den cisarskeho.. ja som pred porodom sice nemala strach az ako ty ale tiez som sa toho bala, preto som to vyriesila takto a som rada.. vedela som do coho idem, nic ma neprekvapilo

kiki68
2. dec 2024

@slavka1988 oni to davaju pri kazdej brusnej operacii s tym, ze to chcu mat volnejsie, aspon tak mi to vysvetlili. Ako za mna ten klystir radsej ako ten fortrans ( ten mas pred laparo), lebo to chcu mat uplne free cele. To bolo horsie ako cely porod. To ten porod bol prechadzka ruzovym sadom oproti tomu roztoku pred tou laparo. Ja som z toho mala vtedy take krce, ze som pomaly triasla radiatorom na izbe a nechcelo to mnou prejst.

domininini
2. dec 2024

Autorka ak sa bojis bolesti zvol si epidural. Neboj sa mne pri oboch pomahali vytlacit dieta tym ze mi jemne tlacili na brucho.. pri druhom som dokonca odrapila zabranu ktorej sa mas pridrziavat 😅 neboj sa nicoho

any_soj
4. dec 2024

Ahoj 🙂 už to máš za sebou?

autor
4. dec 2024

Ahojte, už to mam za sebou nakoniec to skončilo sekciou ☺️

rebi789
4. dec 2024

Gratulujem!! Ako sa cítiš?❤️

melissa_19
4. dec 2024

Gratulujeeeeem❤️❤️❤️❤️ prajem veľa veľa zdravíčka❤️

loliki
4. dec 2024

Blahoželám! ❤ Veľa zdravia! 🙂

any_soj
5. dec 2024

Gratulujem ❤️ skoré zotavenie ti prajem

margotka17
5. dec 2024

Gratulujeeeem 😍.

autor
5. dec 2024

Ďakujem vám ❤️ aj za tu podporu ďakujem

mariska1989
5. dec 2024

Gratulujem

andrea2667
Autor odpoveď zmazal
20mysicka12
7. dec 2024

Netreba nič čítať ..ja mám po sebe 2 pôrody jeden prirodzený a druhý sekcia...Zvládla som to...Myslí pozitívne pretože dánska to zvládnuť.Ja som sa tiež bála ako vytlačim, nejak to išlo samé

mariska1989
7. dec 2024

@20mysicka12 už porodila 😊

vikpen
8. dec 2024

Vôbec sa nemáš čoho báť, pôrod je tá najprirodzenejšia vec, ktorú kedy urobíš 🙂 https://www.1000knih.sk/obchod/knihy-pre-mladez... , ak chceš prečítaj si môj pôrodný príbeh, sú tam všetky dýchacie techniky a rady ako to zvládnuť v pokoji a ľahko 🙂 držím palce to dáš!

Strana
z2