icon

Ako riešiť PN kontrolu počas tehotenstva?

bijuuska
4. feb 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s PN v tehotenstve a s kontrolou. Problém je, že bývam na dvoch adresách a na oboch sa potrebujem zdržiavať. Mal niekto prosím podobný problém?

snehulienka639
•
4. feb 2025

Kontrola ti moze samozrejme prist. Zariad si to, aby si sa zdrziavala na jednej adrese, ina rada asi nie je.

januska12323
•
4. feb 2025

Nahlás si jednu adresu a tam sa aj zdržiavaj. Na druhú adresu môžeš ísť v čase vychádzok.

e1i
•
4. feb 2025

@bijuuska ano mala som 4x kontrolu v rozne doby

ina2405
•
4. feb 2025

@bijuuska ja som nezažila kontrolu ani pri jednej pn počas tehotenstva, ale dodržiavala som vychádzky. Lebo to bolo iba šťastie a viem o tom, že naozaj chodia aj k tehotným.

mamina7070
•
4. feb 2025

kontroly sa nerealizuju na zaklade diagnozy takze tejotenstvo je irelevantne a nie je ospravedlnenim
treba byt na jednej adrese ak tak vies nahlasit socpoist zmenu ale treba dopredu

bielasovicka
•
4. feb 2025

@bijuuska pokiaľ si na PN tak sa zdržiavaj len na jednej adrese

rachel36a
•
4. feb 2025

@bijuuska počas PN sa môžeš zdržiavať len na jednej adrese, nie na dvoch súčasne...a sno, aj v tehu chodia kontroly, raz som v jeden deň maka dokonca dva krat...tesne pred vychádzkou a hneď po vychadzke

mogaa
•
4. feb 2025

Nuž počas PN máš dodržiavať liečebný režim a to na adrese, ktorú si uviedla...ak chceš adresu zmeniť, musíš to nahlasiť na SP a svojmu lekárovi....keďže máš byť na adrese pobytu tak je samozrejmé že nahlásiť môžeš len jednu adresu, nedá sa byť v rovnakom čase na dvoch adresách.....to že i tehotná s PN nič nemá....kontrolor kontroluje dodržiavanie liečebného režimu a nie diagnózu...

balerina2025
•
4. feb 2025

@mogaa to by bolo kazdy si hlasme 2-3 adresy :D

martina0782
•
4. feb 2025

Mala som tento istý problém ale mala som známu na SP a nahlásila som dve adresy a nebol problém s tým, vychádzky som mala ako ostatné ženy a kontrolu som nemala ani raz.

domcavesel
•
6. feb 2025

Kontrolu som nemala ani raz