Ako sa dá zabrániť striám?
Ahojte)A da sa nijak zabraniť strijam???
@maksimets milá pani, slečna..ak v úvodnom príspevku napíšeš, že si cudzinka, tak je takyto sposob písania a komunikácie uplne pochopiteľný. Nenapísala si, tak sa prestaň dávať do pozicie obete a smutného chuďatka. Do tvojej hlavy a života nikto nevidí, čo si, kto si, od kial si. Hotentotských príspevkov tu za týždeň pár pribudne, idú prazdniny takže toho bude požehnane - kedže ani domáci nevedia vypotiť suvislú vetu, ak sa chcu niečo opýtať. A na niektoré otazky naozaj stačí ,,gúgl,,. Pa pa...
Och joj dievčatá opäť sa ukázala mentalita niektorých TOP žien na slovensku slečna dokonalá ... Mária je doktorka , ja som jej sestrička (samozrejme je to nepodstatné kto sme čo sme a čo robíme len aby ste vedeli o čom a ako sa sem dostala ) túto stránku som jej odporučila ,pretože v jej tehotenstve jej moc rád neviem podať 😀 😀 😀 (nemá tu nikoho manžela a seba ...) ... Maria je z Ukrajiny je neskutočne milá pracovitá a chce sa učiť ( fakt väčšina ľudí by si z nej malo brať príklad ... . Nie je na Slovensku dlho a na to koľko tu je tá slovenčina jej ide fakt mega dobre.
Tak nabudúce slečny / dámy dokonalé nechajte si svoje primitívne komentáre na doma , ...Keď fakt neviete čo je vo veci .
Mária je vďačná za každú opravu radu , takže kľudne keď niečo zlé napíše, jej to môžete povedať , von koncom každý sa najlepšie učíme na vlastných chybách a nikto sme neprišiel na svet dokonalý ..... Takže fakt niektoré kočky 2 krát myslite než niečo také napíšete.
Pekný deň Vám prajem . A samozrejme ďakujem za normálne a postrehy k veci 🙂 🙂 🙂
@sardinka335 a čo je na tom ?! chce sa poradiť , veď sú to normálne veci preboha ... Myslím že na to je koník aby si sa mohla poradiť, a nie aby ťa tu niekto zhadzoval , a ocapoval sa na teba . Či ty si taká dokonalá , že vieš všetko ? Nemyslím si ,že tebe by bolo príjemné keby si niekde sama , pre teba v cudzej krajine a niekto sa na teba ocapuje ! Fakt klobúk dolu pred tebou ... Nechápem čo robíš na tejto stránke pani dokonalá
OCH ženy niektoré by ste sa mali fakt nad sebou zamyslieť ...
ZLATÉ PRAVIDLO ( nechápem prečo sú ľudia takí .... )
"Čo nechceš, aby druhí robili Tebe, nerob ani Ty im."
"Čo chceš, aby druhí robili Tebe rob aj Ty im."
@sardinka335 a ďalšia vec Maria sa pýtala na skúsenosť s olejmi neviem na čo si sa aj zapájala do takej diskusie .... OCH JOJ
@sardinka335 chcela som počuť názor že vraj toľko reklám kvôli rôznim prostriedkom pre strie či naozaj niečo pomáha.

Všetkym Vám úprimné ďakujem že ste ma pochopili ako som sa cìtila.Bolo mi smutno že pani napisala že som "hotentot"😯Už som si zvikla keď ma niko opravi že robím chybu,to mi neprekáža,ale ešte ma nikho z toho nonižuval......Ale nič,mam z toho viac snahu aby som sa rychlejšie naučila....Ďakuje Vám ešte raz veľmi pekné)