icon

Aký je váš názor na očkovanie proti Covidu v tehotenstve?

11. aug 2021
Strana
z2
tayla
Autor odpoveď zmazal
cubo2
12. aug 2021

@brita7777 prečo po kojení? Práve naopak. Dieťatko dostane z materského mlieka protilátky na Covid od maminy a keby sa náhodou nakazilo, bude sa mu ľahšie prekonávať vírus. Moja manželka počas tehotenstva nič nechcela riskovať, ale asi mesiac po pôrode sa prihlásila a už má za sebou obidve dávky a dojčí. Nebojte sa, obidve žijú a majú sa dobre.

krivjancanka
12. aug 2021

Ja som zaočkovaná a všetko v poriadku. Neberiem to ako riziko

zuzans258
18. aug 2021

Určite NIE ani v tehotenstve,ani po ňom....ani NIKDY

zuzans258
18. aug 2021

@cubo2 moje nervyyy to kde si videl na Markíze??? Že protilátky na covid v mlieku po zaočkovaní.... prosím skôr ako vypustiš takýto blud si preštuduj čo vakcína obsahuje,alebo stačí prečítať ten papier čo každý pred očkovaním podpisuje!😉

cubo2
18. aug 2021

@zuzans258 to, ze ty sama vies uplny prd o ockovani, a vobec ako funguje ludsky imunitny system, este neznamena, ze pisem bludy 😉

"Brusel/Amsterdam 19. augusta (TASR) - Vedci z Univerzitnej nemocnice v Amsterdame (UMC) v spolupráci s ďalšími výskumnými inštitúciami objavili protilátky proti novému typu koronavírusu v materskom mlieku žien, ktoré boli pozitívne testované na vírus SARS-Cov-2. Uviedol to v stredu spravodajský server DutchNews.nl."
https://www.teraz.sk/zahranicie/holandski-vedci...

zuzans258
18. aug 2021

@cubo2 o marerskom mlieku je daaaaaavno známe že je to proste zázrak....a teda prečítaj si to ešte raz a s porozumením;!!!!!! Je pravda že ľudia ktorí prekonajú covid majú vysoke protiladky....to všetci vieme a nepotrebujeme ani markizu,jojku,rtv.....👏👏👏👏😂😂😂😂😂

zuzans258
18. aug 2021

@zuzans258 inak Ty sa isto venuješ štúdiám vakcíny a čítaš príbalové letáky, robíš rozbory...no proste super že dávaš taketo rady...ozaj super!

zuzans258
18. aug 2021

@cubo2 a aby si to nemusel čítať nepíše sa nič o tom že zaockovane ženy ale ženy čo prekonali covid...a to je dosť veľký rozdiel tka radšej si svoje rady nechaj

cubo2
18. aug 2021

@zuzans258 jasne, ze si necitam studie, kde by som na to zobral cas. Citam si vsak clanky z doveryhodnych medii, ktore aspon cituju zdroj, to mi staci, nevychadzam z pocitov, ze ockovanie je fuj fuj, lebo im nerozumiem, ako napriklad ty.

Ano, mas pravdu, ze v tom clanku sa pise, ze zeny co covid prekonali, lebo je stary, este z minuleho roka, ked sa tak hromadne neockovalo.. A ze je to dost velky rozdiel. Urcite? Si si ista? 🙂 Lebo opak je pravdou, ockovanie prave sluzi na to, aby si telo vytvorilo rovnake protilatky, ako keby bojovalo so skutocnou infekciou, ved to je prave pointa ockovania! Cize je tu predpoklad, ze u ockovanych zien to bude presne to iste. A hla, dve minuty googlenia mi to potvrdilo:

"Výskum dokonca ukázal, že protilátky, ktoré sa vytvorili u zaočkovanej tehotnej ženy sa prostredníctvom placenty preniesli aj do tela novorodenca.

Podobne to bolo aj v prípade dojčiacich žien, kedy sa protilátky vytvorené vďaka vakcíne, dostali k dojčaťu cez materské mlieko.

Hladina protilátok bola u bábätiek zaočkovaných matiek dokonca vyššia, ako u novorodencov a dojčiat, ktorých matky covid-19 prekonali."
https://www.union.sk/ockovanie-covid-tehotenstvo/

Je to na stranke zdravotnej poistovne, dokonca cituju zdrojovy vyskum, tak snad vedia, o com pisu, nie?

zuzans258
18. aug 2021

@cubo2 No aspon si priznal že nečítaš a nemáš na to čas .... síce si zháňal nejake veci a našiel si zrovna od union .. zdravotné poisťovne 🙄na ktore sa toho už dá tiež veľa povedať,ale to by sme tu boli dlho. Jednoducho lekári a vedci, ktorí hovoria ake je ockovanie skvelé sú označení za TOP odborníkov,dokonca politici sú odborníkmi😂...ale akonáhle povie nejaký lekár,vedec že to neslúži nadobro ľudí... v lepšom prípade príde len o post, prácu, médiá z neho urobia konšpirátora....v horšom prípade je nezvestný,alebo mŕtvy.....
Takže radšej proti prúdu,ale s čistým svedomím,ako s prúdom a výhodami....

Strana
z2