Biochemické alebo mimomaternicové tehotenstvo?
Ahojte písala som sem viac krát ale toto bude posledný možno sa nájde niekto kto mal niečo podobne alebo to dopadlo dobre alebo zle alebo ja neviem nakoľko už som psychicky vyčerpaná. Pred týždňom som si len tak spravila tehotenské testy vyšli všetky pozitívne aj dr max aj digi aj mama test aj baby top všetky pozitívne o dva dni som mala hnedé spinenie trvali 2-3 dni. Prvé hcg bolo 28,6 o ďalšie 3 dni stálo bolo 28,6 a dnes o dva dni je 77hcg problém je v tom že som začala krvácať akokeby ms ale trošku silnejší. Bolesti nemám zatiaľ žiadne ani nič podobne. Viem že tehotenstvo už s tohto nebude musel by sa stať zázrak ale aspoň mi viete povedať keď už ani doktori nevedia čo somnou, či je to skôr biochemické alebo môže byt aj mimomaternicove. Mám len jeden vaječník a bojím sa že aj on prídem. Prosím napíšte mi či ste mala niektorá niečo podobne a dopadne to dobre alebo zle. Vopred dakujem
@ve_verka keďže tu aj po krvácaní píšeš, tak je to skôr biochemické tehotenstvo.
@ve_verka ahoj prosím nechcem ti dat plane nádeje, ja som tak mala 26 hcg lebo som mala dlhé cykly a nevedela som ani kedy bola ovu. A tiez som spinila,a doktori ze bude biochemické ale mne o týždeň potom stúplo a o ďalší už bolo vidno embrio. Prvé dieťa mame z Ivf cize ja som si nerobila nádeje. Ono je to buď alebo. Ale keď hcg nestupa a nevidno embrio tak asi naozaj biochemické. Držím moc palce. Nech už hlavne vieš na com si.
@ve_verka zvlastne, ze hcg stúpa, pri biochemickom by klesalo.. ale skusim, je nazoaj, cysta, čo dr vidí na vaječníku? Lebo aj pri nadore, čím ťa nechcem strašiť by mohlo byť vyššie hcg.. ale zase kamka, tiež mala mimomaternicové, tiež jej to naťahovali, videli cystu, a nakoniec to bol ten zárodok, nakoniec prišla o vaječník aj o vajcovod
@ve_verka otázka je, koľko dni máš do ms/po ms ? Máš aj bolesti?
Som na tom podobne, test pozitívny už 2 dni pred ms(slabo ale viditeľná čiarka ), čiarka silnie, dnes takáto (prikladám foto testu 3 dni meškanie) ale začala som špiniť, nič extra no zatiaľ hnedé a len na papieri, nieje toho veľa. Bola som dnes na štítnej a hneď mi nasadila lieky lebo mi štítna dosť klesla takže tehotenstvo tam je na 100%. V pondelok budem volať mojej dr, ak by sa niečo zhoršilo asi zájdem na pohotovosť.
@ve_verka otázka je, koľko dni máš do ms/po ms ? Máš aj bolesti?
Som na tom podobne, test pozitívny už 2 dni pred ms(slabo ale viditeľná čiarka ), čiarka silnie, dnes takáto (prikladám foto testu 3 dni meškanie) ale začala som špiniť, nič extra no zatiaľ hnedé a len na papieri, nieje toho veľa. Bola som dnes na štítnej a hneď mi nasadila lieky lebo mi štítna dosť klesla takže tehotenstvo tam je na 100%. V pondelok budem volať mojej dr, ak by sa niečo zhoršilo asi zájdem na pohotovosť.
@anonym_27aad8 ono to je ťažko povedať koľko som po ms keďže mám nepravidelnú a dlhé cykly podľa 28 by som mala dostať už dávno ale ťažko povedať.

A lekár povedal čo?