Bolesť ako pri menzese počas tehotenstva
ahojte mate taku skusenost ze mate pocit na menzes a ste tehotna ? ja som teraz v 13 tt a mavam taky pocit ....dufam ze to nie je nic zle....dakujem za kazdu radu 🙂
neboj sa, je to normalne 🙂 mala som to aj ja... 🙂 tiez mi to bolo vysvetlene len tym, ze sa roztahuje maternica 🙂
dakujem vam nebola som si ista co to znamena pri prvoch 2 tehul si nepametam take stavy..... a je mozne ze citim pohyby ja ich fakt citim a dnes uz silnejsie ako vcera.... @evening_star
@hviezdicka111
dakujem vam nebola som si ista co to znamena pri prvoch 2 tehul si nepametam take stavy..... a je mozne ze citim pohyby ???ja ich fakt citim a dnes uz silnejsie ako vcera.... @evening_star
@hviezdicka111
ja som v 5 mesiaci 🙂 a mavam ich odzaciatku ... roztahuje sa maternica a ked to boli tak ako pred menzesom alebo pichnutie obcasne je to dobre znamenie , ze je vsetko v poriadku lebo ked sa roztahuje maternica rastie aj babo.. 🙂 niektore to mavaju cele tehu 🙂 a mna dokonca tabolest akoby pred mrchou chyti vzdy aj vtedy ked mam plny mechur a dokonca aj po tom ako sa vycikam to stale pretrvava asi 3 minutky.. potom je ok 🙂 ak tie bolesti niesi uplne neznesitelnee tak sa nicoho nemusis bat 🙂 a pohyby ppochybujem to je este asi velmi skoro...to budu creva vraj to je velmi podobne
Tiež si myslím ,že je to normálne , ja som teraz 28 tt a cítim strašnú únavu 😉
som v 9tt a tiez mavam take krce. Je to moje prve tehotenstvo, asi to bude roztahovanim maternice...
@misscelaneous ja som zacala 11tt a tiez mam take bolesti tak verim ze to snad tak ma byt

Je to úplne normálne- maternica sa rozťahuje. V prvom tehu som to nemávala, ale v druhom som mala cca v tom období ako ty také kŕče v podbrušku, že som strávila aj celý deň v posteli.