Bolesť obličiek a problémy s močovými cestami
Ahojte žienky boleli aj Vás obličky v tehotenstve a rezalo Vás a pálilo pri močení?? Neviete nejakú rýchlu úľavu od toho. Nechce sa mi po každé behať po doktoroch.
no už som pila aj urologický dnes som jedla brusnice a akosi nič
tak uvidíme možno zajtra poľaví
@majkabr ešte sú šumivé tablety brusnicové, mne vždy zaberú do dvoch dní... nič ti neuľaví z hodiny na hodinu, musíš rátať s tým, že ten jeden deň to určite trvá...
teploty nemusia byt, ani ja nemavam. mne pomaha aj melon, ten vyborne cisti mocove cesty. ale k dr. chod tak ci tak, potrebujes antibiotika
a v tehotenstve sa môžu antibiotika sú také čo neublížia miminu ked som v 16 tt???
nieco ti najdu.. mozno ich este nebudes potrebovat, hlavne je, aby ti vysetrili moc. zase ak mas zapal, bez antibiotik sa nezaobides. zatial vela pit /urologicky caj, vodu/ + papat melon a brusnice. nechcem strasit, ale u mna to "prerastlo" do akutnej cystitidy a od januara to mam zhruba kazde dva tyzdne. preto pisem, aby si isla co najrychlejsie k dr, hlavne ked cakas babo
majkabr: ja by som radsej siahla po prirodnom antibiotiku: a tym je propolis.Kazde antibiotikum Ti oslabi imunitny system, a tym ani babatku dobre neurobi.Maju vedlajsie ucinky.Tento nema.V lekarni nedostanes,takze mi napis a poviem Ti kde to objednas.Urcite su to mocove cesty,co moze prerast na chronicke zapaly,nie je to sranda-bol to moj pripad kedysi....
propolis mám aj som ho objdednávala odkiaľ si neviem či aj od Vás nie ale neviem či sa propolis može v tehu
majkabr:odo mna asi nie,to by som musela vediet.....podla toho aky propolis-urcite nie v liehu namoceny,skor v tabletkach.Pozri,aky ma nazov...
propolis to bol nebol namočený v liehu ale obyčajný propolis zabalený bol balíčku
Ja by som to urcite nepodcenovala.Takto pred vyse tyzdnom ma zacal boliet chrbat,najprv som si myslela ze mam vyskoceny stavec ale nakoniec ma zacala boliet tak ladvina na druhy den ze som si myslela ze budem steny skrabat.Samozrejme popritom bolesti pri moceni,neustale nutkanie na mocenie,palenie atd.najprv som si povedala ze ved to prejde pretoze som to mavala cele detstvo pila som kazdu pol hodinu 3dcl vody a taktiez caj a nic.Skoncila som nakoniec vecer o 23 na urologii v nemocnici,moc ako mlieko,hnis,krv,bielkovina sestricka mi vynadala ze kde som bola doteraz.V moci mi nasli bakteriu ecola,ladviny som mala zvacsene,horucky 41stupnov a chceli si ma tam nechat na hospitalizaciu a to som v 33tt co babatko uz az tak ohrozit nemozem.Dali mi ATB cermix 500 a tento tyzden mam kontrolu.Rozhodne by som isla k lekarovi na tvojom mieste,nie ako ja ked uz bolo neskoro a to som nechala tak len 3dni.Ked tam nepojdes kvoli sebe tak aspon kvoli drobcovi pretoze pokial viem momentalne sa mu vyvija vsetko najdolezitejsie.Myslim si ze lepsia volba su ATB ako to nechat tak.Prajem ti skore uzdravenie a dufam ze budete s drobcekom zdravy
buba08:uz som Ti pisala, asi si meil nedostala.....?Napis mi na moj,ak este potrebujes.

@majkabr Brusnicový čaj alebo klasika urologický čaj. Pijem ho denne a zaberá to.