icon

Bolesti žalúdka v tehotenstve

nikamo17
27. nov 2012

chcela by som sa opytat ci je normalne,...ked ma boli zaludok??niekedy len rano..niekdy aj cely den!som v 7tyzd.tehotenstva...poradte mi:(to je moje druhe tehotenstrvo,,,no pri prvom nebol ziaden problem...viem kazde je ine,,,ale ranne nevolnosti chapem,no cely den bolenie zaludka je to normalne???

Strana
z2
annett96
31. aug 2015

Ahoj mam problemy zo žalúdkom... Ako keby mi niekto sedel na nom. Včera som prišla Z nemocnice A nezistili mi nič..mala som tlaky,zvracanie,stolica riedka.. Keď dýcham je lepšie ak sa ohnem do kolien na hlboký nádych.. včera som mala také nepricetne bolesti že mi to až morfium zastavil.. vie mi niekto povedať čo to je ???

kikiklop
1. sep 2015

@betiii mila betti ja mam termin teraz v septembri 7meho a stale sa nič nedeje tak neviem sama kedy sa to rozbehne ale radcej by som to brala cez den ako v noci ,a dovod neviem ,ked sa ti bude blizit porod ,budes mat hlupe sni ,a budes ratat dni ako ja ,,ale ved sa dočkame

klarissa25
7. nov 2015

Ahojte, som 6tt a už asi 4 dni ma dosť bolí žalúdok, resp. som hladná bolí ma, najem sa tiež ma bolí nie je to ani bolesť ale taká ťažoba aj mám niekedy pocit na zvacanie ale nič chcem sa iba opýtať či je to normálne

fionahope
7. nov 2015

@nikamo17 ja to mam tak isto a som v 14 tyzdni ale stale, este to neustupilo, u mna to je najhorsie vecer a presne ako pises, dobre mi je a necitim to len vo chvilach ked prave jem, mozno este 15.min.po tom.. ale ako tu citam, asi je to normalne v tehotenstve 😖

jessinocka
26. nov 2015

Baby, aj mna boli zaludok, som v 8tt, hlavne ked som hladna, ze sa blizi cas jest....nezvraciam, ale stale ten zaludok citim ako krce alebo co. No vidim, ze nas je dost, tak snad to bude OK

fionahope
26. nov 2015

@jessinocka budee, mna uz to presli 🙂

jessinocka
26. nov 2015

@fionahope dakujem 🙂

kikiklop
27. nov 2015

@jessinocka bude dobre to je hlad,ja som porodila uz a poviem ti moj maly si pital jest a spat ked som bola v prvych tyždnoch to daš,neboj nič ,papkaj odichuj potom už nebudeš

katrin1997
31. dec 2015

Ahojte, som vo 17tyzdny tehotenstva strašne od rana ma boli žalúdok zimnicu mam hlava ma strašne bolela na šťastie to už preslo len žalúdok ma boli ani jest mi vôbec nechuti aj pýcha ma vo pod brušku prosim vás nestalo sa vám nie co takéto podobneho, bojim sa

janinah
31. dec 2015

@katrin1997 neterka je s niečim podobným v nemocnici od rána,dali infúziu a že tráv. problém,bábetko v poriadku,ak by ti nebolo lepšie,tak pohotovosť

katrin1997
1. jan 2016

Už to je lepšie ale aj tak dakujem ☺☺☺

vladimira26
25. dec 2016

Ahojte baby,od včera večera má bolí žalúdok,už som aj zvracala včera raz,v noci som sa nič nevyspala a dnes ma čaká 8 hodinová cesta do Prahy za mamou.Bolesti ešte mám neviem čo mám stým robiť.som 30 TT.berem magnerot.

weronica159
15. jan 2017

Ahojte baby. Chcela by som sa opýtať či ste sa niekedy stretli s tym že mate v žaludku pocit ako keby ste zjedli mentolku alebo ako keď prehltnene mentolovu žuvačku. Nie je to klasicke plenie zahy lebo je to v žaludku a je to neprijemne. Prosim poraďte som 27tt ďakujem 🙂

kikiklop
16. jan 2017

@weronica159 ahoj ja som to mala a ja som použila klasika čaj tepli tak vyskúšaj

weronica159
16. jan 2017

@kikiklop a to je jedno aky čaj či musi byť nejaky žaludkovy alebo tak ? Mne občas pomôže pohar mlieka ale včera nič nepomahalo

kikiklop
16. jan 2017

@weronica159 ja som pila čierny ,ale teplé nieco do žalúdka ,, a aj čokoláda trocha mi pomohla

balusik11792
20. nov 2018

Zdravím zrejme som v 5 týždni a strasne ma boli žalúdok nevraciam zatial len bolest mam strach ci nemam.zapal alebo nejaký vred

martinoocka
15. máj 2019

@annett96 ahoj. Viem ze to je stary prispevok ale ako si doapadla? Ustupilo to po porode alebo to nebolo sposobene tehotenstvom?

milanasamkova
Autor odpoveď zmazal
milanasamkova
15. feb 2022

Ahojte dievčatá chcela by som sa spýtať či to je normálne keď ma boli žalúdok a aj pod brušku..bolia ma prsia...test som si zatiaľ nie robila

simonaconkiva27
23. jan 2024

@nikamo17 aj mňa bolí žalúdok volala som svojmu lekárovi a povedal mi že si mám kúpiť v lekárni nospu a zazvorove lizatka alebo čaj ... Pomáha to na črevá a na žalúdok ... Možno menej papate preto vás to boli

Strana
z2