Čakám MO-MO dvojičky
Cakam MO-MO dvojicky
Som rozhodnuta ist na upt, kedze je tam vela rizik.
Ma niekto skusenosti?
Dakujem
@anonym_autor a co? Ved je snad jedno, ci ich zabijes, alebo umru o par tyzdnov. Snad Ti na nich nemoze zalezat ked ich ides obe zabit. Trosku chladnokrvnosti zena ked uz ides zabijat deti by nezaskodilo. A predpokladam, ze lekar nadsene navrhol prerusenie tehu. Ja zasnem. Nabuduce ked si precitas komplikacie pri chripke odporucam tiez sa ist preventivne odkraglovat, nakolko to aj tak poskodi srdce, mozog a clovek zostane nevladna zelenina v plienkach. Lebo aj tak moze dopadnut chripka. Internet vela znesie
@kiki68 čo keby si sa starala o svoju maternicu ,prípadne....prevezmeme starostlivosť o takéto dve postihnuté deti????
@kiki68 čo keby si sa starala o svoju maternicu ,prípadne....prevezmeme starostlivosť o takéto dve postihnuté deti????
@barborab1411 staráš sa do druhých aby sa nestarali do druhých...? 🤔
MK klasika 🤌🏼🤣
MK klasika 🤌🏼🤣
@haley7897 no lenže túto kikuska má dosť nevyberaný slovník a hlavne,nikto sa jej na názor ohľadom UPT nepýtal. K téme nemá čo napísať len tu pľuje žlč.
@haley7897 no lenže túto kikuska má dosť nevyberaný slovník a hlavne,nikto sa jej na názor ohľadom UPT nepýtal. K téme nemá čo napísať len tu pľuje žlč.
@mizoko riziko slobody slova a verejného chatu. Stáva sa. Ja len ze mi prišla idea vydobyjania slobody obmedzením slobody niekoho iného vtipná. Ma to mini komický aspekt 🫠🤓
@anonym_autor Daj to preč, čím skôr, tým lepšie, nepočúvaj žiadne keci o “zabití”, ani jedna taká, čo tu o tom blúzni by sa o to nechcela starať. Držím ti palce, správne si sa rozhodla!
@mizoko riziko slobody slova a verejného chatu. Stáva sa. Ja len ze mi prišla idea vydobyjania slobody obmedzením slobody niekoho iného vtipná. Ma to mini komický aspekt 🫠🤓
@haley7897 tu ale nejde o slobodu vyjadriť názor. Toto čo predvádza Kika je už šikana. Názor je jedna vec - deptat zámerne iného človeka zase úplne ina
@anonym_autor Daj to preč, čím skôr, tým lepšie, nepočúvaj žiadne keci o “zabití”, ani jedna taká, čo tu o tom blúzni by sa o to nechcela starať. Držím ti palce, správne si sa rozhodla!
@anonym_451be2 "to" 👏🏼🤣
MK klasika 🤌🏼🤣
@haley7897 starám sa do toho aby niekto ako tuná kikuska sa netvarili ako pánboh...ty napodobne...autorka sa nepýtala na žiadne hodnotenie jej rozhodnutia čiže tieto vaše nevyžiadanej rady sú môžete niekqm strčiť ..jedine že by ste prevzali starostlivosť o obe deti ...čo pochybujem že sa stane ,takže ....tíško prosím 😉
@haley7897 ono aj dieťa je stredného rodu 😌 takze to je zameno použite vhodné. Inak ešte to nie je dieťa ale plod. A máš pravdu, to je mužský rod 😏 ale keďže sú tam dva takže správne zameno je ich 😌 ufff,jazykové okienko je za nami 😅
@mizoko mam podozrenie, ze autorke v tomto prípade nešlo až tak o gramaticky korektnú formuláciu 🤣
MK klasika 🤌🏼🤣
@haley7897 ale ked uz chce byt taka ochranarska aspon keby to robila ľudsky.
@mizoko mozno jej skus ist prikladom a potom budete obe vyberať iny slovnik a sposob vyjadrenia.
@kikush182329 komu mám ísť príkladom? O čom teraz píšeš? Aký nevhodny slovník som tu použila že mi to tu vyčítas? Aké nevhodné vyjadrenia? Si ok? Lebo mne neprides. Ty si tu tá čo sa vyjadruje ako dlazdic
@haley7897 starám sa do toho aby niekto ako tuná kikuska sa netvarili ako pánboh...ty napodobne...autorka sa nepýtala na žiadne hodnotenie jej rozhodnutia čiže tieto vaše nevyžiadanej rady sú môžete niekqm strčiť ..jedine že by ste prevzali starostlivosť o obe deti ...čo pochybujem že sa stane ,takže ....tíško prosím 😉
@barborab1411 oh ešteže si tu ty. Síce z rozrusenia nevieš trafiť písmená na klávesnici, ale ochotná každému napísať co smie a co nie 🫠 chod si uvariť medovku, nerobí ti to tu dobre.
Je mi smutno z toho, ze niekto (zena, matka) kto evidentne chce/chcel dieta a su mu nadelene rovno dve (ktore mozu byt uplne v poriadku a zdrave, ako mnoho inych mo-mo) dokaze taktymto sposobom zmyslat a zbavit sa ich. Uplne absurdne. Vlastne "pre istotu".
Mozno je lepsie ziadne dieta nemat. Pretoze donosit dieta a porodit ho, obnasa tolko rizik, ze by si to mala nabuduce zvazit, ked uz tieto dve das prec.
@anonym_autor to kvôli tomu ísť na potrat? Moje nervy. My sme boli trojičky jedno vaječné. A asi sme mali tiež jeden vak, to neviem odprisahať. Ale je to veľmi pravdepodobné. Už ss maminky nemôžem opýtať.😌
Tak dúfam, že aspoň karma v tomto prípade zapracuje a keď už si zabiješ deti pre svoju pohodlnosť, tak v budúcnosti žiadne už mať nebudeš 🙌
Tak dúfam, že aspoň karma v tomto prípade zapracuje a keď už si zabiješ deti pre svoju pohodlnosť, tak v budúcnosti žiadne už mať nebudeš 🙌
@anonym_5bd9cc ďalšia čo nevie poradiť zato má snahu človeka zdeptat 😌 verím,že karma v tvoj prípade zapracuje 😘
@anonym_5bd9cc pozor aby nezapracovala aj na tebe. Vieš, želáš "karmu" inému, možno ju pritiahnes aj sebe... 😌
@barborab1411 oh ešteže si tu ty. Síce z rozrusenia nevieš trafiť písmená na klávesnici, ale ochotná každému napísať co smie a co nie 🫠 chod si uvariť medovku, nerobí ti to tu dobre.
@haley7897 ale ňuňu😂😂😂
Nie som proti upt, ale v tomto prípade nevidím dôvod, mám momo dvojičky, narodili sa trojkilove v 38t, zdravé, krásne.
Komplikácie predsa hrozia pri každom tehotenstve.
Na druhej strane ak si už teraz bezdôvodne v strese, tak tehotenstvo a starostlivosť o dve deti asi nezvladnes
To je na dlhý rozhovor s veľmi skúseným gynekológom.
@bluka2 presne. Mňa by viac desilo rodiť na slovensku. Ptsd na zvyšok života. Zdravé tehotenstvo, normálny porod až pokým sa nerozhodli, ze maju veľa pacientiek a išli moj pôrod "urýchliť " = vnútorné poranenia, ktoré vyzadovali následný extra zákrok a skoro ma stáli zivot 😬 bonus je už len povinný klistyr a ukazovanie vložky celej vizite 🤌🏼😆
Ja radšej tie dvojky.
A k sekcii, vzdy som dúfala, ze sa tomu vyhnem a nerozumela som, ze to môže byť niekoho prvá voľba. Ale zároveň, ono je istý level komfortu v tom, ze vieš čo ťa čaká. Vieš to naplánovať, pripravit sa. Pri normálnych pôrodoch je tiež vždy riziko, ze dopadnú akutnou sekciou. Vždy s každým pôrodom ti budú na pozadí mysle bežať katastrofické scenáre ktoré by sa mohli stať...
@haley7897 lebo v takkm Anglicku vyhra rodit a chodit na tehu kontroli.
Tato tema je jasny vymysel. Uz len arogantny styl pisania. Fakt zronena tehulka.
@anonym_autor MO-MO dvojičky sú jednovaječné s jednou placentou, však? Máme také - majú 12 rokov a sú úžasní🙂 👦👦. Keď som sa dozvedela, že čakám jednovaječné dvojičky s 1 placentou a dozvedela som sa o TTTS (transfúzny syndróm dvojčiat), bola som veľmi vystrašená. Ale zvládli sme to. Ver, že to zvádnete a narodia sa ti krásne dvojičky. Nevzdávaj sa🤰
@detskytovar mo-mo a aj mo-bi sú z jednou placentu. TTTS hrozí pri mo-bi, pri mo-mo je najväčšia komplikácia že sa navzájom uskrtia pupocnymi snurami, sú aj v spoločnom vaku
@haley7897 lebo v takkm Anglicku vyhra rodit a chodit na tehu kontroli.
Tato tema je jasny vymysel. Uz len arogantny styl pisania. Fakt zronena tehulka.
@natalka13 ked nemas k teme co napisat, nepis prosim ta. A prajem si aby tato tema bola vymyslena a len tak mi napadlo v pondelok vecer ze idem rozduchat vasne na mk akoze vazne???
Vies co doma prezivame? Muz place, ja placem…