icon

Čo na strie v tehotenstve?

gemini2
1. feb 2011

Co vam pomaha proti strie na brusku? Co pouzivate?

Strana
z2
minibabygirls
6. jún 2014

Najlepsi je detský olej ....natierat vrelo odporúčam

bielamasiska
11. jún 2014

Ahojky! Keďže mám veľmi jemnú pokožku, čo sa prejavilo už v puberte - popraskali mi stehná a boky - dávala som si na toto pozor už od prvých dní tehotenstva. Mastila a krémikovala som sa celá (stehná, brucho, boky, prsia,...). Vyskúšala som olejčeky, krémy z lekárne, babské rady a výsledok? V pondelok rodím a snáď bude malému chutiť i z dotrhaných pŕs :( Ale dobrá správa pre nás všetky je, že som našla spôsob ako sa už vzniknutých strií zbaviť a to nadobro... výsledky sú viditeľné už po prvom použití. Ak máte podobný problém, pošlite mi mail a poviem viac (aj foto ukážem). Pomáha aj na celulitídu, pooperačné jazvy, ovisnuté bruško,...

martina1305
11. jún 2014

pre tehulky proti striam ja nedam dopustit na mandlove telove mlieko. naposledy som ho odporucila mamicke dvojciat, ktora je s nim taka spokojna, ze mi na konci tehotenstva napisala spravu, ze ked porodi, tak sa mandlovemu mlieku pokloni. ze taky silny ucinok necakala.

klara_159
17. jún 2014

počas prvého tehotenstva som sa natierala kade čím a povyhadzovali sa mi strie, pri druhom dieťati som od začiatku verila elasti-qu, ktorý brala moja sestra a pochvaľovala si ho a počas tohto tehotenstva sa mi už nové strie neobjavili, tak pre mňa elastiq najvačšie plus 🙂

slniecka85
17. jún 2014

Eucerin,bi-oil-velka spokojnist s oboma!

ukko81
14. júl 2014

Ak už máte strie a chcete sa ich účinne zbaviť, napíšte mi.

silviaaa21
14. júl 2014

Elastiq krém, na bruchu nemám nič, ale na stehnách ich pár mám, ale objavili sa až po pôrode

adkatarabka
14. júl 2014

ja som pri obidvoch detoch pouzivala od Dermacolu krem na strie. Ani jedna sa neurobila 🙂 Takze odporucam. Hlavne treba zacat od sameho zaciatku .

marikalysik
27. apr 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

najlepší z tých čo som skúšala počula videla je určite Elastiq krém a aj olej je super 🙂

tinqua
27. apr 2015

Sipkovy bio olej stoji do 10 eur a dlho vydrzi a ako bonus funguje aj na uz vzniknute strie, tie vybiely a stiahne...po vyhadzovani penazi na drahe kremy som sa uchylila k alternative a bylinkarstvu ohladom kozmetiky a zatial som velmi spokojna...

pe
8. júl 2015

odporúčam Bepanthen proti striám, v porovnaní s inými krémami je kladený dôraz na jemné ale účinné zloženie, neobsahuje farbivá, konzervanty, je hypoalergénny, hadratuje, vyživuje pokožku, bude krásne pružná, hebká a nebude praskať... natierať sa treba pravidelne, ideálne 2 x za deň, nie je mastný a rýchlo sa vstrebáva, preto sa môžete hned obliecť, je aj cenovo dostupný

radka227
3. aug 2015

Ja som tiez pouzivala Bepanthen proti striam. 2x denne treba premastit kozu na rizikovych miestach a je to. Strie potom tak velmi nevidiet a hlavne je dobrý pre alergičky.

sadika
3. aug 2015

Na strie nepomoze nic, je to vec genetiky, su baby co sa natieraju a aj tak ich maju. Dolezita je aj strava napr. lanove semienko podporuje elasticitu koze.

betka2626
8. aug 2015

No tak ja som pouzivala elastiq krem nepomohol olej hipp tiez npomohol aj bravcove sadlo domace proste nic mi nepomohlo strie mam na celom brusku cele boky na prsiach na stehnach a aj na zadku :D vsade a to som len v 35 tt takze sa uz ani do zrkadla nemozem pozriet no viem ze to vybledne ale nezmizne no hold je to dan za babatko ale predsa ma to stve a este ktomu som sa vyhadzala bola som u koznej a ze mam tehotensku dermatitidu ze mam strasne citlivu pokozku ze to zmizne az po porode ach takze ma vswtko svrbi ... a strie strasne bolia takze tak

nika245
8. aug 2015

Vsetky tie gely, kremy, oleje...to je len marketing. Vsetko krasne zvlacni pokozku, alw na povrchu a strie su podkozne. Ja som do 8 mesiaca mala krasne brusko, iba tu ciaru hnedu bolo vidno, no v 9 mesiaci. Och, hned po porode som si kupila cele plavky a neviem ci sa este niekedy odvazim na dvojdielne. Ale co by sme my zeny nespravili pre to male-velke klbko stastia 🙂

maykaaa1122
26. mar 2016

Ahojte, ja pouzivam bepanthen krem proti striam, velmi rychlo som si nan zvykla, aplikujem ho 2x denne na stehna, zadok a brusko. Moja plet je hladka a elasticka.

lili007
30. apr 2016

Ja som vyskusala aj obycajne telove mlieka ale strie su vec, ktora sa po vzniku tazko ak vobec dostava do povodneho stavu. Preto som neskor investovala do kvalitnej a specialnej kozmetiky resp. pripravkov proti striam. Velmi spokojna som bola s Bepanthen kremom proti striam, ktory sa vyborne rozotieral a najdlhsie ma hydratoval.

sasi1994
21. apr 2017

Dievcence ja som pri prvej nemala a teraz pri druhom mam a dost skarede ale zial natieram stale ale to nezavisi ze cim a kolko budete natierat zalezi to od pokozky ale aj ked tie strie su tak to mebadi hlavne je ze mame zdrave deticky a tesme sa z nich a nerobme si tazku hlavu z nasich strii. 🙂

lily_89
26. apr 2017

Jój, tieto strie sú večný nepriateľ. Je to veľmi nepekná vec, na druhej strane si vravím, že to pekné bábätko za to jednoznačne stojí! 🙂 Ja sa natieram krémom nemeckej výroby, pretože Nemci majú podľa mňa veľmi kvalitné výrobky. Je obohatený o jód, takže si cez pokožku votriem do tela výživu, ktorá mi veľmi pomohla (a pomáha) so suchou a s citlivou pokožkou a aj so striami. Celkovo sa mi zjednotila pokožka na stehnách a na brušku, takže ja vám odporúčam Jodis Actiderm. Ale ďakujem za rady, určite vyskúšam aj vami overené krémiky, dobrých vynálezov predsa nikdy nie je dosť. 🙂

Strana
z2