icon

Depresia v tehotenstve: Ako ju zvládnuť?

Dnes o 07:45

Ahojte som v 6 mesiaci tehotenstva, tretí krát tehotná a začala som trpieť silnou depresiou dnes idem volať psychiatrovi aby ma objednal. Mali ste to niektorá počas tehotenstva ako ste to zvládli? Najmä popri malých deťoch? A neovplyvnilo to kojenie alebo tvorbu mlieka po pôrode?
Ďakujem za odpovede

anonym_c547a1
Dnes o 07:58

@anonym_autor ja beriem normálne lieky AD. Skôr sa obávam, čo bude po porode

kiki68
Dnes o 08:16

@anonym_autor ja som mala a zvladla som bez liekov, ale bolo to o hubu. Proste som sa venovala hlavne zahrade. Nic ine sa ani nedalo, bol covid, prva vlna. Tak som proste strihala kriky a sadila kadeco. Mala som dni, ked som nevysla z izby, sedela som cely den v kute. Zauiimave , ze tento stav komplet presiel ihned po porode. Uz som mala pozichrovanu polos po porode a ako keby siblo prutikom, tak som sa za 5 minut dala dokopy. Pri dalsom dietati som v tehu uz mala iba cajovy odvar z tej depresie. Par uzkosti, ale nic zasadne a trvajuce viac ako par hodin. To bolo o dost lepsie, aj ked to tehu bolo horsie fyzicky, lebo som 20x denne grcala. Ale stale radsej grcat ako trpiet uzkostou.

anonym_91494c
Dnes o 09:36

@anonym_autor mala som depresiu a silnu, sice som to dr povedala, ale nic sa neriesilo... tesne pred pôrodom sa to zlepšilo ..

ada_alica
Dnes o 11:06

Normálne som brala Ad celé tehotenstvo aj po pôrode, nekojila som, dcéra má 11 rokov

autor
Dnes o 12:29
@ada_alica

Normálne som brala Ad celé tehotenstvo aj po pôrode, nekojila som, dcéra má 11 rokov

@ada_alica toho sa aj ja bojím že kvôli liekom nebudem môcť kojit

ada_alica
Autor odpoveď zmazal