icon

Hnedé špinenie na začiatku tehotenstva

evuli83
10. máj 2016

Ahojte 🙂 Minuly tyždeň mi tehutest ukázal 2 čiarky 2 dni po vynechaní MS. Na druhý deň som začala mierne špiniť. 😢 Bola to svetloružová krv. Teda rýchlo na pohotovosť. Nasadili mi 3krát Duphasthon a po 4 dňoch ma pustili z nemocnice, s tým, že musím ležať. Ešte stále mierne špiním ale už nájdem na vložke iba maličkú svetlohnedú škvrnu. (akože od rána do noci). Zdá sa mi že špiním zo dna na dej menej. Baby kedy ste prestali špiniť po nasadení duphastonu a udržalo sa vám bábo?

Strana
z2
alchemilkazltozelena
14. máj 2016

@lily1983 nerozbieha sa ti nahodou menstruacia? test si robila? ja mam tiez 4 dni do mrchy a mam to iste co ty...ale test negativny...

papricka33
14. máj 2016

Ak je krv jasna, je jedno kolko jej je. Je tsm riziko potratu. Ak je to hnedasty vytok, je to mensie riziko. Casto su to len zvysky oxidovanej krvy po zahniezdovani. Mne nedali na pohotovosti nikdy nic. Ascorutin vraj nema v tomto pripade ziaden vyznam. Ak tam nie je ina porucha s krvou (zvysena zrazanlivost) uz sa len Treba dat do kludu a nechat to na prirodu :-/.... drzim palce 🙂

lily1983
14. máj 2016

@alchemilkazltozelena ajoj.ja mam 2 dni do mrchy ale zacalo to uz pred 5-6 dnami.robila som test stvrtok a negativny.mam kupene dalsie.

lily1983
14. máj 2016

@lejluska dakujem pekne.no inak bola aj krv vo stvrtok ale len raz aj s malinkymi kuskami :( prosim ta a co je presne skratka tt? Tyzden tehu? Logicky mi to pride ze ano ale videla som tu nejaku tabulku a tam som to nechapala.diky

alchemilkazltozelena
14. máj 2016

@lily1983 a teraz mas co? Spinenie? Ja spinim a brucho ma neboli

lily1983
14. máj 2016

No uz len trochu a brucho tiez uz skoro vobec

lily1983
15. máj 2016

@alchemilkazltozelena robila som test a nic...tak asi uz nic z toho nebude :(

alchemilkazltozelena
15. máj 2016

@lily1983 ani u mna, mne sa rozbehla mrcha :-O

lily1983
15. máj 2016

@alchemilkazltozelena. No ja zas krv...asi uz vazne nic

lejluska
17. máj 2016

@lily1983 hej hej tt je týždeň tehotenstva

16katka92
18. máj 2016

@kikus48 ďakujem za rady, už mi to špinenie prestalo, no som stále nespokojná. Tak som sa objednala. Mne doktorka dala kontakt na martin na túto stránku http://www.femicare.org/ . Snáď nám všetko dobre dopadne. Nebola by som s toho taká vystrašená, ale pri našom prvom bábatku som toto nemala. Preto sa bojím.
@majba ďakujem za radu.

majba
18. máj 2016

@16katka92 drzim prsty nech to dopadne dobre. 🙂
predsa, ked sa na ultrazvuk pozrie aj specializovany lekar a povie, ze je vsetko v poriadku, tak budes kludnejsia ako to nechat tak a byt do konca tehotenstva v neistote.

kikus48
18. máj 2016

@16katka92 hlavne ze to prestalo. Ja sa o babetko tiez nadmieru bojim. Mozno aj koli komplikaciam co som mala. Preto su tie usg super. Velky zazitok. Babetko uz vyzera ako cloviecik. Vsetko bude ok.

ajuska182
20. máj 2016

Kocky chcem sa opytat..vcera som bola prvykrat u lekara.. Potvrdil mi tehotenstvo 6 tt + 4.. Pred ultrazvukom mi robil preventivu - ster + vysetril ma rukou.. Vravel, ze vsetko je vporiadku, objednal ma o 4 tyzdne na odbery atd., predpisal duphaston a kys.listovu..ide o to, ze ked som prisla domov, objavilo sa tmavohnede spinenie..to postupne slablo, dnes rano aj pocas dna uz len take svetlo hnede az zlte spinenie..a teraz som sa toaletnom pri utreti mala znova hnede.. Doteraz som vobec problemy s tymto nemala..myslite, ze to moze byt tym vysetrenim, ci radsej ist na pohotovost? Bolesti vyraznejsie nemam, klasicke ako od zaciatku, ako pred menstruaciou, take som mala vzdy..

mnamko
20. máj 2016

Radsej pohotovost

lejluska
20. máj 2016

@ajuska182 jednoznačne pohotovosť...prešla som si tým...aj ked zbytočne ale radšej ísť 😉 držím palce 🙂

pipilady
20. máj 2016

@ajuska182 to je z toho steru.

veronika1136
14. okt 2020

@mily7 a ako dlho ste spinila? Ja som v 7tt a spinim vyse tyzdna

mily7
29. okt 2020

@veronika1136 ak sa ti čokoľvek nezdá choď k doki. Spinit môžeš pri námahe alebo v čase menštruácie. Inak by ozaj nemalo byť.

moni1990
21. apr 2022

Ahojte, pridam aj svoju cerstvu skusenost. Spinila som od 28dc, len velmi slabunko, jedna kvapka denne na Wcku. Testy mi po tyzdni takeho spinenia vysli pozitivne. Silno ma boleli prsia asi 3tyzdne vkuse. Spinenie vsak bolo stale rovnake. K dr som mala ist v 7tt avsak v6+1tt som ma zrazu prestali boliet prsia a spinenie zosilneno na tmavsie hnedu. Utekala som na pohotovost a bohuzial islo o spontanny potrat. HCG vellmi nizke, zarodok velmi malicky na dany tyzden. Takze u mna to bol zly znak, ale je to velmi individualne. Moze a nemusi to nieco znamenat. Drzim palce vsetkym!

1mata
21. apr 2022

@evuli83 ascorutin 2x 1tbl
Kup v lekarni a kludne mozes uzivat. Ja som to brala len kvoli miernemu spineniu (trvalo 2dni). Nezlakni sa prubaloveho letaku, je tam myslim napisane, ze nie je vhodny pre tehotne . Mne ho kazala gynekologicka.

Strana
z2