Krvácanie - špinenie počas užívania Utrogestanu
Ahojte žienky. Mám taký menší problém. Som druhý krát Tehu a presne ako pri dcérke mi moja doktorka nariadila užívanie tabletiek Utrogestan. Lenže.. Stalo sa mi to, že mám rúžový výtok. Chcem sa Vás opýtať, či sa to niektorej stalo a ako ste to riešili. Nechcem hneď so všetkým volať doktorke, keď to v podstate nie je akútne..
@kikaaa444 v prom tehu mi dal dr preventivne duphaston (este ani nic skoro nevidel v maternici kedze som tam bola v prvy den meskania) a brala som ho dokial sa nezistilo v 12 tt ze dieta sa prestalo vyvijat v 9 tt... Tam som spinit zacala niekedy az v 8tt aj napriek duphastonu... Pripisovala som to tomu, ze v tom case niekedy by mala byt ms keby som nebola tehu... V druhom tehu som nasadila duphaston hned ako som zistila tehu a od dalsieho dna som zacala spinit... Neskor som vymenila duphaston za progesterone na vkladanie a spinenie zmizlo.. Tehu skoncilo v 10tt anembryomolou... Tretie tehu bolo po prvom cykle s clostilom... No mala som hned po ovu zapal mocoveho mechura a tiez mi preventivne nedali progesteron (po testoch sa zistilo ze hladina bola hranicna) a ked som zistila tehu tak som ho zacala brat ale to uz bolo neskoro (dosla som len do 5tt) ... V dalsich cykloch s clostilom uz mi automaticky po ovule nasadili vkladaci progesteron a nespinila som po nom nikdy...
@ikonica joooj tak to ma moc mrzí 😞😞 u mna to tiež nevyzerá ružovo .. spinim .. čo by až take hrozné možno ešte nebolo nakoľko to naozaj neni veľmi .. v 6 tt som bola prvý krát u dr a ešte videl len prazdny gestacny vacok no a na krv som bola dva krát a pomaly stúpajúce hcg .. Len som volala doktorovi s vysledkami z hcg a hneď povedal že to neni dobre keď stúpa tak pomaly ale že stúpa a neklesá tak že mi dá ešte pár dni lebo že človek nikdy nevie .. no ale optimisticky neni vôbec a ja tiež na zázraky neverím
@kikaaa444 no to je moja trnista cesta za babatkom... . To vsetko za tri roky co sa snazime.. A mam uz 37 :/
Drzim prsty, aby na dalsom sone uz cosi bolo... V mojom druhom tehu som bola na sono cca 6+2 a nic tam nebolo este len vacok zodpovedajuci tyzdnu, tvrdili ze mozno posunuta ovu (aj ked som ju mala odsledovanu testami i teplotou) ... Na kontrole o mesiac v 10tt tam bolo to iste... Vacok zodpovedajuci 10tt a nic v nom... Drzim prsty, nech to nie je tvoj pripad ✊
@ikonica ďakujem pekne 🙂 aj tebe držím palce aby si čoskoro mala svoje vytúžene bábätko ✊🏼 No presne .. ono to neni len dve čiarky na teste.. veľa žien si ich nájde a už pomaly oslavujú a myslia si že su za vodou no žiaľ potom pride take vytriezvenie že sa žena začne báť strašne veľa veci .. vynosiť dieťa je fakt zázrak :(
@kikaaa444 ja pijem jednu denne zalievanú.. Vraj to je úplne v pohode.. Veď v pressostroji je tiež len prekvapkaná...
Žienky mrzí ma každá jedna Vaša strata.. Tiež som si tým prešla, nie je to jednoduché. Hlavne ak nemáte oporu pri sebe. V tej dobe som nemala.. Momentálne sa tiež bojím ako čo bude, lebo zatiaľ to je všelijaké. Bábätko je v poriadku, bola som u dr. Vraj mám ležať, inak má pošle do nemocnice..
Prajem Vám aby Vám všetko dobre dopadlo ❤️
@kikaaa444
@ceresnicka125 Držte sa dievčatá, nech vám to utečie a už máte pri sebe zdravé voňavé uzlicky. V koľko máš týždni ste?
@junova ja aktuálne v 10.týždni.. Komplikácie prišli v 8.týždni.. Verím, že to zvládneme. Že po 1.trimestri to bude všetko v poriadku a budem sa môcť tešiť na pôrod..
@ceresnicka125 Ahoj, ja mam teraz ten isty problem. Ako si to riesila prosim ta? Vymenili ti ho za iny liek?

Inak taká otázka .. to že jedna káva denne sa môže tak viem 🙂 len akurát mi kamoska
Dala chrobáka do hlavy ja pijem bezne zalievanu nie presso a povedala že si mám dať radšej pozor na takúto zalievanu lebo že to neni prevarena káva . Vy čo myslite ? Mám sa vzdať zalievanej kávy ?