Krvácanie v tehotenstve
ahojte , neviete mi niekto poradit alebo vlastnu skusenost s krvacanim v tehotenstve ? uz vyse tyzdna beriem dicynone, ascorutin ,duphaston a kanavit , krvacanie mi sic oslablo ale stalepretrvava a hcg mi aj napriek tomu stupa . neviem co si mysliet , ta neistota a to krvacanie su strasne . dakejm babenky
@monva počkala som deň a prešlo to, ale to bolo také malé krvácanie asi sa mi c pustila.... Ak je tvoja krv silnejšiej farby choď na pohotovosť ani neváhaj lebo bude zle... ja som vďaka bohu iba mala krvacala a na druhý deň už vôbec a dieťatko je zdravé 🙂 len lenive ist na svet
@monva ja vam teda nechcem zle ani vás strašiť, ale ja som teda čakala do ďalšieho dňa aj moja doktorka mi to povedala,a ak by som aj na druhý deň krvacala tak som mala ísť na pohotovosť,môžte mať aj hematon a to neni sranda.....môžte potratiť aj by sa ťa krv dostala k bábätku.... ja by som vám poradila aby ste išla a zobrala si aj spodnú bielizeň na krutej máte tu krv a ukázala im to 🙂
@sonicka96 odvtedy som bola na wc uz asi 5x a viac nic, ani vytok, ani spinenie ... Vtedy to bolo len na toaletnom papieri, nie na pradle, takze ukazat by som im mohla akurat fotku v mobile.
Uvidim, ako na tom budem v noci a zajtra... Najblizsia je totiz okresna nemocnica s nie moc dobrymi recenziami a do krajskej to mam cca 1 hod. cesty autom. Kedze som len v 30 tt v pripade predcasneho porodu by mal drobcek v krajskej lepsiu starostlivost a je tam aj perinatologicke centrum ...

@janinamojka ja mam z nemocníc po operácii neskutočny stres 🙂 keď idem okolo tej v ktorej idem rodiť tak zrýchlim tempo aby ma to nechytilo 😀 kým nerodim nepanikarim s pohotovosťou, ale už je to lepšie po krvi ani kvapka...klop klop