Má pozitívny test na Downov syndróm vždy pravdu?
Ahojte ženy taká vec v 13 tyzdni mi robili krvné testy na DS vývojové vady prišli pozitívne 1:50 bola som v šoku mám 26 rokov hneď nato som sa objednala na 3D u doktora v 15 tt a ten pomeral bábätko a povedal že on tam vidí úplne zdravé bábätko a na DS náznaky nemá … dnes som si volala zas o výsledky z krvi co mi robili v 16tt a sestrička povedala že prišli zas pozitívne výsledky 1:130 na DS … ja už neviem co mám robiť na amnio som chcela ísť ale už nechcem lebo placentu mám v predu a doktor povedal že môžem potom krvácať … mali ste niekto takúto situáciu a bábätko sa narodilo zdravé ? Za každú odpoved ďakujem 🙏
@janulienka78 áno som sa rozplakala že konečne môžem spokojne spávať a užívať si tehotenstvo 🙏❤️ a že budeme mať naše vytúžené dievčatko 🙏❤️❤️
Gratulujem, u nás je už 4 mesiace ružové more a
v druhej izbe bielo čierne. Keďže staršia neznáša ružovú, no sestre chce obliekať len ružovú.
@miriamka18031998 veľmi sa teším, Dakujem, že si dala vedieť 💙 prajem veľa zdravia 🌸
@miriamka18031998 Ja som mala tuším 1:75, veľmi som sa zľakla, hneď som sa objednala na Trisomy test, ten mi vyšiel v poriadku a následne som bola ešte u MUDr. Grochala v MT. Malá je v poriadku 🙏
@rybkoava my máme chlapčeka a teraz čakáme dievčatko 🙏❤️ takže budeme mať svoju vysnívanú dvojku 🙏❤️ u nás tiež bude ružové more lebo sme si veľmi priali dievčatko a verím že bratcek jej bude kradnúť hračky 😂😂❤️
@jaass ja som na vás celý čas myslela že vám dam vedieť 🙏❤️ veľmi sa tešíme že všetko je v poriadku lebo nás tie testy vystrašili a preplakali sme si veľa 🤦♀️ ale konečne môžeme byt na klude a tešiť sa z malej 🙏❤️
@alezia ja by som tie triplle dala vážne zakázať keď si predstavím koľko žien to vystraší a boji sa o dieťatko 🤦♀️ a nakoniec všetko v poriadku 🙏❤️ strašne sme radi že malička je v poriadku a ja už môžem pozerať po nejakom kočíku 🙏❤️
@miriamka18031998 urcite trisomy test. Ultrazvuk nie je na 100%. Aj pohlavie sa moze dr pomylit. Drzim palce
@dlucy tak už vieme že naša malička je zdravá a nemá žiadnu vadu 🙏❤️ a doktor sa nemýlil povedal že dievčatko a trizomy potvrdil 🙏❤️ takže sa tešíme 🙏❤️
@miriamka18031998 tesim sa s Vami ❤️
@miriamka18031998 tak gratulujeme a prajeme vsetko dobre ❤️🍀😀
@kiki68 ďakujeme krásne ❤️
@miriamka18031998 teším sa s vami. nech si už vychutnávate len krásny čas s bruškom a následne potom už s krásnou dcérkou. 🙂 ❤
@katkaandy ďakujeme krásne ❤️❤️ to si užívať budeme stále sme chceli dcérku 🙏❤️
Ahojte . Podelím sa aj ja s Vami o skúsenosť .
Skríning u gynekológa mi vyšiel 1:2 na DS
Tri ultrazvuky na troch rozdielnych ambulanciách a u iných lekárov v poriadku
NIFT testy ale vyšli pozitívne na DS
Genetik mi dnes povedal - že stále to môže byt len postihnutá placenta a plod nie . Nemáte niekto aj takúto skúsenosť ? Ďakujem
Alebo v opačnom prípade -ženy ktoré ste sa rozhodli prerušiť tehotenstvo - ako to prebieha do 24tt?
Ďakujem , prosím nikto ma neodsudzuje a ja zároveň nikomu neprajem byt v takejto situácii 😞❤️
@elleanorr tak to ma teda mrzí veľmi … ale stále sa to môže vylúčiť skúste tu amniocentezu tá vám dá 100% odpoved tak ci tak by ste museli ísť ma amnio keby ste chceli ukončiť tehotenstvo … držím vám palce 🙏🙏🙏 a verím že všetko bude v poriadku ❤️
@miriamka18031998 aj mne to vychádzalo boli sme aj na genetike ,neriešila som to ďalej iba na 3D ultrazvuku som bola , potom som si povedala ze aj tak by som babo nedala preč keď som naňho tak dlho čakala a mam zdravú slečnu jednoducho som cítila ze je všetko v poriadku 🩷
@nnikitka mne dva krát vyšlo že bude mať dawnov syndróm a už sme sa začali báť plakali sme do rana že prečo my keď sme zdravý a v rodine nič také nikto nemá … ale tak museli sme dať tie trizomy testy lebo na amnio som ísť nechcela … a nakoniec všetko v poriadku s maličkou a za necelé 5 týždne bude medzi nami 🙏❤️❤️❤️ podľa mňa to je len o peniazoch aby zarobili … to mi povedala aj sestrička u gyn cisty biznis ….
@miriamka18031998 jasne ja si to tiež myslím. Ja ako prvorodicka som nevedela ze tie testy sú hlúposť , keď my vyšli pozitívne mi volala sestrička od gynekológa ako by to bola hotová vec ze malá bude chorá tak som sa v robote zrútila vtedy (zmenila som gyn )takže stres od začiatku možno preto som rodila predcasne ktovie každopádne držím palce ♥️
@miriamka18031998
@nnikitka ja som sa tiež dosť zľakla … zbytočne tým strašia budúce mamičky a vystresuju zbytočne … zevraj medirex co robí tie testy tak keď si žena dá urobiť tie platené drahé tak 50€ ide gyn … takže asi tak …
@miriamka18031998 cely svet je o peniazoch zakázala by som tie testy 🙉

@miriamka18031998 úžasná správa 😍