Máte skúsenosti s liekom Xonvea?
Ahojte, má tu niekto skúsenosti s liekom Xonvea?
@sunshine92 v letáčiku síce píše, že sa delit nemajú, ale dávať si ich obden mi veľmi nepomohlo.
Tak skúsim si aj ja dávať po 1/2 tabletky. Lebo si neviem ozaj fungovat bez nich.
@ver123 aj to som skusala davat si obden a nepomohlo asi iba jeden den potom opat zle. Ja som si zacala davat 1/2 tabletky ied som volala s kamaratkou z usa a tam predavaju xonveu aj 10mg/10mg
@sunshine92 aj tu je taká
Len to je hneď uvoľňujúca a 20 je postupnenuvolnujuca
@xtimkax aha to neviem lebo ked som sa doktora pytala tak mi povedal ze 10 u nas nie je ze mi ju nevie predpisat 🤷♀️
Ja 2tbl uz 6. tyzden a ani raz som nezvracala. Nevolno mi je, ale nezvraciam
Pomahaju nevolnosti sa zmiernili a po vysadeni sa nevratili mam este 1 balenie 20mg cele..ak by mal niekto zaujem..
pripnem sa koľko ste platili za tie lieky lebo mne to bol dnes manžel vybrať a skoro ho šľak trafil že 40€ platil
@mirulinulinka anko je to drahe :(
@sunshine92 no skoro ma porazilo že koľko to stojí
@mirulinulinka stalo to za tých 40 € mne veľmi pomohli .. tri balenia som vybrala . Dávala som si iba večer sa mi zdá už nepamätám ani
Ahojte, mam na predaj este neotvorene balenie, ak by ste mali niekto zaujem
Ahojte, ja som zacala uzivat pred 5 dnami (koncim 6tt), poviem vam, pocas prveho tehotenstva by som dala vsetko za tuto tabletku. Vtedy som skoncila na infuziach. Zabrala mi takmer hned, staci mi ju davat si 1x denne. Za tie peniaze rozhodne stoji. Som po nej ospala ale nijak extremne, skor ma aspon tak upokoji, co mne vyhovuje, kedze uzivam aj AD a prilezitostne som uzivala na panicke ataky xanax, ktory teraz brat urcite nechcem.
@meno321 prosím máte ešte xonveu na predaj ?
@novotnajana ja som stade zobrala 2 tabletky ostatné ani neminiem ak chcete môžeme sa dohodnúť
@mirulinulinka písala som vám správu
@mirulinulinka preco? Robili vám zle?
@xtimkax nie nie len mne to potom prešlo tak som ich už nebrala
@novotnajana dobry den, ano mam 🙂 neotvorene
@valerie1618 baby nemáte ešte niekto xonveu na predaj?

@sunshine92 nemajú sa brat polky. Hovorila mi o tom lekarnicka