icon

Mávate kontroly z poisťovne, keď ste na rizikovom?

gabrieluskka
22. sep 2020
ivkazba
22. sep 2020

Už tu bolo o tom veľa diskusií. Áno, kontroly chodia aj tehotným. Kamarátke boli 2x v priebehu týždňa, raz cez víkend okolo obeda a raz cez týždeň asi 10 minút po skončení vychádzok.

gabrieluskka
autor
22. sep 2020

@ivkazba dakujem 🙂

lilly30
22. sep 2020

Ja som bola pri obidvoch tehotenstvach na pn a ani raz mi neprisla kontrola...

domisha02
22. sep 2020

@gabrieluskka mne nedošli ani raz ..

mogaa
22. sep 2020

Kolegyňa mala v tehotenstve 3x kontrolu - raz cez víkend, raz večer a raz prišli cez týždeň cez deň

viestta
Odpoveď bola odstránená
ester_k
22. sep 2020

@gabrieluskka Chodia samozrejme. Ja by som neriskovala a nespoliehala sa na to či niekomu prišla alebo nie. A ak je tehotná žena na rizikovom mala by režim dodržiavať. Ja som bola počas tehotenstva 2 mesiace PN a mala som kontrolu od pani zo SP 2x v ten istý deň.

e1i
22. sep 2020

@gabrieluskka 3x som mala, 10 min pred začiatkom vychádzok, raz polhodinu po a tretí raz po týždni od predoslej

lucia147852
22. sep 2020

Veľmi záleží od kraja a okresu. Ja som bola kvôli iným diagnózam a nadmernému vracaniu. Kontrola mi neprišla. Ja som moc ani nechodila von. Keďže som zvyčajne cely deň pregrcala až do konca 6 mes. Akurát niekedy večer von pri cinzak. Lebo akurát večer som bola toho schopná a dr mi večer nedala vychádzky, vraj nemôže. No len mne boli vtedy keď som ich mala úplne zbytočne.

nikpa
22. sep 2020

@gabrieluskka mne neprisli za 4 mesiace ani raz. Sestra je teraz na PN na rizikovom druhy mesiac a tiez zatial nič. Asi je to ale len o náhode. Musíš počítať s tým ze môžeš prísť o peniaze ked nebudeš akurát doma.

nelca0510
22. sep 2020

Ja som bola od cca 5 mesiaca až do nástupu na materskú a neprišli mi

deti95060810
22. sep 2020

mne neboli ani raz, a to som odišla aj na dovolenku...😉

rachel36a
22. sep 2020

Mne boli, raz v jeden den dva krat...5 minut pred vychqdzkou,a par minut po vychadzke

maximilie
22. sep 2020

@gabrieluskka a mne neprišli ani raz. Pýtala som sa lekára, či chodia a povedal, že záleží od susedov....
Že vraj , len keď im niekto dá podnet. Neviem, čo je na tom pravda. My máme dobrých susedov ;D

barus26
22. sep 2020

@gabrieluskka ja som doma od polovice maja a zatiaľ neprišiel nikto

majah212
22. sep 2020

Ja som bola obe tehotenstva na PN a ani raz neprisli, dokonca som na týždeň 2x menila miesto pobytu počas PN a bez problemov,ale dodržiavala som vychadzky a neisla som von mimo nich

wilkova
22. sep 2020

Dve tehotenstvá, obe rizikové a neprišli ani raz. Ale mne bolo jedno, či prídu, dôsledne som dodržiavala stanovené vychádzky a pokyny dané lekárom.

mariejenka
22. sep 2020

Jasné že chodia... prvú PN (4 roky dozadu) jedna kontrola, tohoto roku žiadna neprišla....ale ja dodržiavala ako zákon kázal 👌 už som na materskej,tak slobodaaaaa