icon

Môžem ísť na vyšetrenie s teplotou?

16. aug 2026

Ahojte, môžem ísť na kardiotokografiu a ultrazvuk so zvýšenou teplotou ? Alebo sa mám preobjednať, pripadne ísť na pohotovosť ? Mne sa to zdá trochu nevhodne, aby som pripadne neohrozila druhé tehotné
, svokra (zdravotník) hovorí, že musím ísť na vyšetrenie

anonym_1558fa
16. aug 2026

Co?
Asi nechapem. Si chora a si objednana na klasicku kontrolu ci co myslis? A co presne je to "zvysena teplota"?

beata_k
16. aug 2026

@anonym_autor Dakujem pekne za takeho zdravotnika ako je svokra. Prosim ta zrus termin. Nenakaz ine tehotne. Sa ti fakt podakuju ak tam prides chora.

anonym_782357
16. aug 2026

Z coho mas zvys.teplotu? Si chora?

elanor
16. aug 2026

zavolaj rano tomu lekarovi, kam mas ist, povedz co je vo veci, a nech rozhodne on.
Ak ti povie, ze mas prist, tak si aspon hod na rusko ci respik, minimalne zo slusnosti.
Ak povie, ze preobjednat, tak sa preobjednaj.

janinah
16. aug 2026

Na CTG ťa kvoli niecomu poslali,rovnako ultrazvuk. Omeškanim môzes ohrozit dieťa. Takze svokra ma v tomto pravdu.Rúška aj respiratory stále existujú.

beata_k
17. aug 2026
@janinah

Na CTG ťa kvoli niecomu poslali,rovnako ultrazvuk. Omeškanim môzes ohrozit dieťa. Takze svokra ma v tomto pravdu.Rúška aj respiratory stále existujú.

@janinah Keby bolo dieta v ohrozeni, beru ju na urgent a nebudu jej davat termin. Verim, ze o 2-3 dni by jej bolo lepsie a zaroven neohrozi ine tehotne.

janinah
17. aug 2026
@beata_k

@janinah Keby bolo dieta v ohrozeni, beru ju na urgent a nebudu jej davat termin. Verim, ze o 2-3 dni by jej bolo lepsie a zaroven neohrozi ine tehotne.

@beata_k podrobnosti nevieme,svokra zdravotnik zrejme ano a preto ju na vyš.posiela