Otehotnenie s pcos
Ahojte zistila som ze som tehotna no mam pcos
Som v 3 tt . Problem je ze us 2x od kedy som zystila ze som tehotna som slabo krvacala . To znamena ze ked som na wc a poutieram sa je na papieri krv nie vela ale je 😔😔😔 volal som do nemocnice a tam mi povedali ze na vysetrenie nemôzem ist az v 7tt ... mam velky strach preto sa pytam zienky potratim ???? Co mam robiť ???
@aculinka192
Ahoj, v prvom rade gratulujem.
Si si istá, že si v 3tt? Počíta sa to od prveho dňa poslednej menštruácie, čiže keď ti vyjde test tak si tak 4-5tt. Ďalej je hlúposť, že môžeš ísť až v 7tt. Áno, na to, aby bolo niečo vidno je síce potrebný čas, ale na gynekológiu môžeš zájsť už teraz, môžu ti odobrať krv a pozrieť sa na to.
To, či potratíš ti nik nepovie. Vždy ide o osud, náhodu, šťastie ... Môžeš sa tomu snažiť predísť, nezaťažuj sa, NESTRESUJ SA, pretože to všetko na tehotenstvo vplýva. Avšak čo má prísť, príde. Tým, že máš pcos by si mala byť sledovaná častejšie, možno dostaneš lieky na krvácanie atď. Hlavne nerob paniku. Všetko dobré!
Pri pco dávajú na udržanie duphaston, lekár nič na to?
@nika3136 dnes som bola v nemocnici, momentalne zijem v anglicku a tu z doktormi je to na figu... zobrali mi moč a obiednali ma niekam inam mam cakat na telefonat až tak sa niekam dostanem
@elly23 som v anglicku to dhupaston nedavaju ... dnes som bola mam cakať 😔 ale mam take bolesti v podbrusku je to normalne ta bolesť ?
@kofilka33 dnes som bola na pohotovosti... no nic mam cakať ... Tak uvidime

@aculinka192 určite chod ku gynekologicke alebo na pohotovosť.Ja mám tiež PCOS , snažíme sa dlho.Po 3 rokoch snaženia sa konečne zadarilo.Tiez som začala špiniť slabucko keď som bola na wc.A nakoniec to bolo mimomaternicové tehu ,nakoľko cysta upchala vajcovod .