Pozitívne testy, špinenie a možné mimomaternicové tehotenstvo
ahojte mamicky!
pred par dnami som si robila 3 tehotenske testy a vsetky mi vysli pozitivne...potom som zacala ale spinit...je to taka tmavohneda krv a su v nej aj take akoby krvne zrazeniny a mam aj dost silne krce a bolesti v bruchu...trva to uz treti den...bola som u svojho gynekologa a ten mi robil ultrazvuk, no nevidel vobec nic...poslal vzorku mojej krvi na pritomnost HCG nakolko ultrazvuk neukazal nic a vravel ze to moze byt aj nejaky zapal...ja iba nerozumiem ako je mozne ze 3 testy boli pozitivne???
nemoze ist o mimomaternicove tehotenstvo? citala som ze vtedy sa na ultrazvuku nic neukaze. Nemate s tym nahodou niekto skusenosti? ake priznaky ste mali pri mimomaternicovom tehotenstve?
@lili888 juj tak to je mi velmi luto 😢 😢 😢 esteze si tam isla. boze to je nadelenie, dufam, ze si sa v nemocnici aspon citila ako clovek, ze boli zhovievavi nic ta zbytocne nebolelo... s jednym vajcovom sa da tiez krasne otehotniet, skus sa sledovat,kedy mas ovulaciu, budes to citit, len sa to treba vediet naucit rozpoznat, uzdravis sa a cobydup, mozete na to znovu skocit.. posielam pozitivnu enerigu *******
@monicka9 lili888 nebudem predstierat, ze viem ake to je, lebo neviem. Mozno vam ale pomoze, co som si hovorila ja, ked som sa bala, ci nam bude bit srdiecko atd. tak som si hovorila, ze ak sa nieco stane, to len Boh vypocul moje modlitby, v ktorych ho prosim o zdrave babatko. Budem vam velmi drzat palce
@ala82
@potvorka77
@monicka9
@mucuinka
no mne uz vlastne ani nic ine neostava iba sa s tym zmierit aj ked je to tazke :( hoci to babo nebolo planovane ale je mi luto ze ho nikdy neuvidim :( ze je prec :( ja uz vlastne jednu dcerku mam ale dufam ze v buducnosti sa mi este jedno postasti :( aj ked mam iba jeden vajickovod uz...verim tomu
@lili888 no jasne, ze bude vsetko tak ako ma🙂 aj ja mam dcerku ani my sme to teraz neplanovali aj ked sme druhe babo chceli coskoro planovat. Zelam.ti rychle uzdravenie, fyzicke aj psychycke.
Baby, dostali ste niektora aj injekciu na zavinovanie maternice? Mne je z toho.strasne divne, neviem co mam.cakat. sestricka ze iba mozno budem mat krce, ale ja som sa skoro povracala, takmer aom odpadla no neviem ci to je z toho alebo co si o tom mysliet. Dnes som bola opat v nemocnici hcg mi kleslo z 34 na 12, takze mi teda pichnu toto....
@sunniela
@potvorka77 baby poradte prosim. Krvacam uz tyzden, najprv to bol menzes a ten po 3 dnoch slabol, potom vsak zase zacalo silnejsie krvacanie, a dnes som bola na krv a sok, ze HCG 112. Musim ist na kontrolne HCG, ja myslim ale, ze to odchadza, ale zaujimalo by ma, ze v piatok je sviatok, ked mam ist na to HCG, mozem ist na pohotovost? Zoberu mi krv, nebudu mat pindy? Rozhodne nechcem, aby si ma tam nechali pre hroziaci potrat, dufam, ze ich to ani nenapadne.
@lilitela ahoj to ma mrzi.je mozne ze to 3 dnove prve mohlo byt akoby uhniezdovsnie vtedy to byva takto kratucko a nasledne sa to dobre neuhniezdilo...tazko povedat nie som odbornik.ja som napr mala hcg v dany vecer 34 iba. Na pohotovosti ti to musia spravit- musis tam ist. neviem odkial.si ja som bola v ruzinove v ba a tam im trva hodinu kym maju vysledok hcg.tiez som.isla.po 2 dnoch (ci 3?uz neviem) ci hcg klesa a bola to sobota a na pohotovost znovu. Ide o to ze ak ti klesa hcg tak bohuzial babo nebude a maternica moze byt lahko infikovana kedze sa uz zacala.zvacsovat a bude asi potrebne aby sa pozreli 1.ci je vycistena 2.pichli injekciu na rychle zavinovanie maternice aby sa teda neinfikovala.
A radsej nech ta hospitalizuju ako keby si mala o babo prist alebo podobne.
Dufam ze toto neebude tvoj pripad a ze budes patrit vynimocne k zenam co len maju menzes pocas tehotenstva🙂 Drz sa a nezufaj.daj vediet ako dopadlo hcg.
Sory za chyby pisem rychlo z mobilu.
ahoj vieš čo ja som nedopadla veru dobre mala som mimomaternicové tehotenstvo :/ takže rozhodne utekaj na pohotovosť..alebo zajtra nech ťa poriadne doktor na gynde vyšetrí!!! nechcem ťa ale strašiť - len píšem ako som dopadla ja
@potvorka77
@sunniela ahojte baby, tak na pohotovosti ma zobrali bez problemov, dokonca mi hcg narastlo dvojnasobne, ale to krvacanie jednoducho nie je dobry signal. Na ultrazvuku este nic nevideli, pichli mi injekciu proti krvacaniu, to sa dost zlepsilo ale stale spinim. Teraz som bola u gynekologicky, a poslala mi sms, ze tentokrat ostalo hcg na rovnakej hodnote, tak zajtra tam idem a uvidim ci to nepoplietla - mala mi rovno poslat hodnotu, konkretne cislo. Tiez to vidim na mimomaternicove, pretoze si myslim ze by to inak tym krvacanim normalne odislo. Tak este ma caka par dni cakania. Dufam ze nebudem musiet zas na tu pohotovost, ked je piatok volny. Ja som uz jedno biochemicke mala a vtedy mi iba odsledovali ci klesa hcg ale nic mi nepichali a dokonca ani kontrolu nerobili.
Mne meškali 8 dní keď som si robila test ktorý bol pozitívny tiež som mala HCG len 120/150 a pomaly stúpalo..a v nemocnici som bola asi na 13 deň cca keď my na pohotovosti povedal že vidí tam tekutinu a to nie je dobré a to deň pred tým som bola u svojho gynekológa dokonca som mala už aj krv v dutine brušnej :/...budem držať palce - dúfam že všetko dobre dopadne !! ozvi sa nám ;)
Ahojte potrebujem poradiť respektíve skúsenosti rady...strašne sa bojím a mám pocit že mám mimomaternicové tehotenstvo...začalo to od Novembra, meškanie ms 5 dní čo nieje u mňa zvykom nikdy mi nemeskali ms 5 dní mala som od novembra pozitívne testy kúpila som ich ozaj veľa ..robím chybu lebo ich robím často aj viac za deň už človek sa aj boji...no bola som pred týždňom u doktora sono nič krv nič volala som si za výsledky krvi a sestrička nie ste tehotná pýtala som sa asi dva krát na hodnoty a jej odpoveď len že nie ste tehotná už vtedy som mala na testoch ryhy ,tiene ,duchov .. Zajtra mám zase ísť k doktorovi na kontrolu kázal o týždeň no a testy mám krajšie výraznejšie v limite lenže sa mi zdá že nejako nesilnejú, mám aj príznaky tehu naliate ťažsie väčšie prsia ,ale už skoro týždeň ma bolí podbruško no neviem ozaj mám takéto testy ale boli výraznejšie lebo boli v limite po limite je normálne že sú slabšie niektoré nevidno ani čiarky lebo na fotke to nieje až tak vidno ..neviem ale včerajšia sa mi zdá o niečo bledšia ako dneskajšia čiarka už neviem čo si mám myslieť ozaj :(

@lili888 je my to luto.ale neboj bude dobre vedmas este jeden vajcovod.mojej sestre pred dvomy tyzdna tiez zobrali pravy vajcovod pre mimomaternicove tehu.ona uz krvacala do brucha lebo jej to prasklo.vsetko bude dobre neboj.len sa netreba vzdavat.este dobre ze to len tak dopadlo ze sa nestalo nic horsie ☹