icon

Pozitívny tehotenský test a špinenie

6. dec 2025

Ahojte v utorok som si robila test kdeže mi meskala menštruacia bol pozitívny ,ale od štvrtka mam akoby špinenie tmavé červená až hnede nie je to veľa asi jedna vložka na deň ale trvá to už 3 deň včera som bola u lekára tak len brala krv stretli ste sa stým niektorá ďakujem

petamich
6. dec 2025

Moze to by biochemicke tehotenstvo, oplodnene vajicko sa neudrzalo a spusta sa ti menstruacia, uvidis ako to vyjde HCG odber (to ta krv)

autor
6. dec 2025
@petamich

Moze to by biochemicke tehotenstvo, oplodnene vajicko sa neudrzalo a spusta sa ti menstruacia, uvidis ako to vyjde HCG odber (to ta krv)

@petamich myslím že už mala byť rozbehnutá menštruacia ked to trvá už 3 dni

anonym_0d1fb3
6. dec 2025

@anonym_autor no spinenie v tehotenstve je bežne mohla ti predpísať progesteron zatiaľ kým budú výsledky.. mizno ho máš malo. Ja by som možno skočila na pohotovosť nech predpisu lebo takto sa do pondelka môže stať hocičo.. pripadne skús ešte test ten clear blue digitálny aký týždeň ukáže.

mici88
6. dec 2025
@anonym_autor

@petamich myslím že už mala byť rozbehnutá menštruacia ked to trvá už 3 dni

@anonym_autor mne sa rozbiehala menštruácia behom pár dní . Myslím že okolo 3-4 dňoch pri biochemickom.
Ale pri druhom tehotenstve som krvácala dva dni po sebe a všetko bolo v poriadku .
Držím palce 🙂

rubi007
Včera o 08:11

@anonym_autor ano moze byt aj biochemicke, ale myslim si, ze uz by sa rozbehlo krvacanie menstruacne 😊 progesteron 🙏 a drzim palce! ❤️

autor
Včera o 11:05
@rubi007

@anonym_autor ano moze byt aj biochemicke, ale myslim si, ze uz by sa rozbehlo krvacanie menstruacne 😊 progesteron 🙏 a drzim palce! ❤️

@rubi007 zatiaľ nic špinenie naďalej pretrváva, ach to čakanie do zajtra