icon

Pozitívny test a injekcia na zastavenie špinenia

sharpey
5. máj 2017

Ahojte mamičky....mám taký problém, posledná menštruácia bola 21.3....testy mi ukázali pozitívne aj keď slabé.....doktorka mi povedala že som tehotná na Sono nič nebolo vidno.....obrali mi krv hcg bola iba 40 no pár dní som mala ružové vytoky... Dnes mi prišlo strašne zle V práci malária som bola A spinim....no išla som na pohotovosť povedali mi že stále nič nevidno zobrali krv A dali injekciu na zástavu spininena.... Už ste mali niekto S tým skúsenosti? Podľa mňa sa prebieha potrat no mám strach necitim sa najlepšie....

Strana
z2
sharpey
autor
5. máj 2017

Nemám bolesti A mam prísť V nedeľu na akútnu gyndu V starej ale sa bojim :( bo mám také sen tam ako pri MS menšie bolesti ale nie prudké :/

sykorkauhliarka
5. máj 2017

@sharpey viac uz spravit nemozes...uz sa iba ukludni a nemysli na to....nechcem ta strasit ale mal by byt pri tebe niekto ak by si nahodou odpadla...stava sa to ked vajickovod praskne....no ale ak nevidia vajicko tak by ti to nemalo hrozit

blacklady
5. máj 2017

@sharpey vidieť to nemusia vôbec, ani mne to nevideli ani v jednom prípade, preto to prvýkrát uzavreli ako neprosperujúce maternicové tehotenstvo, spravili kyret a šla som domov...4 dni na to som to prirodzene potratila... neskôr to uzavreli ako tubárny abort. V druhom prípade som už vedela, o čo ide.. tie isté príznaky, zbalila tašku do nemocnice, hospitalizácia a to na sone videli niečo vľavo, ale keď ma otvorili, bolo to vpravo...takže sono nula bodov...lenže ja som bola 35DC.. a HCG 1000 tuším... Takže podľa sona sa neriaď, dôležitejšie je HCG a príznaky, bolesti nemáš?

sharpey
autor
5. máj 2017

@blacklady nemám bolesti hrozne no nevideli nikde nič zo spodu pozerali.... Len hovorím zle mi prislo tak ťažko malátne pustili mňa Z práce domou no zobrali krv už tretí krát V nedeľu uvidia čo A ako... No pokiaľ nič nevideli tak by to malo byť zatiaľ ok nie? mne povedali že telo by sa malo potom zbaviť samo

sharpey
autor
5. máj 2017

@blacklady prvé hcg 40 O 5 dní 40 A V nedeľu uvidim zasa

blacklady
5. máj 2017

@sharpey na to veľmi nespoliehaj, ani ja som nemala prvýkrát bolesti, až neskôr, aj to len raz za deň záchvat polhodinový (asi sa telo snažilo samé toho plodu zbaviť). Rozhodne buď v strehu, maj pri sebe mobil, ak by sa niečo stalo, volaj si záchranku, môže ísť o život, moja dr. bola teda veľmi nervózna a upozorňovala ma, aby som si rýchlo volala sanitku, ak by sa mi pohoršilo.

sharpey
autor
5. máj 2017

Ake záchvaty :/

blacklady
5. máj 2017

@sharpey bolesť na tej strane, kde to bolo uchytené, stupňovalo sa to a po pol hoďke prestalo, takto som to mala niekolľko dní po sebe, lekári to ale akosi odignorovali, asi im to neprišlo ako typický príznak MMT.. Ako dlho ťa už sledujú? Hospitalizovať na pozorovanie ťa nechceli? U nás to zvyknú robiť, kedže zvyknú zvoliť "vyčkávaciu metódu" (počkať, či sa toho telo zbaví samé), ale sa čudujem tvojej gynekologičke, aký má vlažný prístup, moja by mi už tašku balila, čo vždy stresuje, aby sa čosi nestalo

sharpey
autor
5. máj 2017

Už asi dva týždne tomu pomali je..... Od kedy mi meska MS chodím tam....no neboli má na nijakej strane no ak začne tak utekám radšej...

alilka
5. máj 2017

@sharpey ahoj.pred mesiacom som prežila to iste..Prv HCG 35,o 2dni 26..Vraj potrat..Po týždni a pol spinenie a HCG 85..A už som vedela kolka bije ..Každé 2dni na krv hvg stúpalo pomaly..85,124,183,223 a pri 262 má už operovali..Vybrali mi pravy vajcovod tam bol aj plod..Na sone jasné že nič nebolo vidieť..Pri takom nízkom HCG na sone nieje šanca..Až cez 1000 niečo vidieť..A stále som spinila celé tie 2tyzdne čo som behala po lekároch..Akoby stará krv a slabucke .Žiadne bolesti nič..Počas operácie som už mala krv v bruchu . Mimomaternicove nieje žiadna sranda..Je to životu nebezpečné..

sharpey
autor
5. máj 2017

@alilka no pekne čiže môže byť mimo :/ oni nič nevidia mám strach bože :(

blacklady
5. máj 2017

@sharpey uff, ja by som veru na tvojom mieste zvážila hospitalizáciu, nie je to sranda, ako píše alilka, zo sona sa nič nedozvedia, mňa takto pozrelo za ten čas niekoľko lekárov, ani jeden, a to boli skúsení starší, nič nevidel, resp. zle videli...dva týždne je dosť aby ťa len tak nechali behať po ulici bez stanovenia diagnózy, mňa po týždni už Dr. brala s tým, že to Vás ešte nehospitalizovali? Ja už by som Vás dávno brala...

sharpey
autor
5. máj 2017

@blacklady tak mám počkať do tej nedele? Alebo mám ísť už dnes do nemocnice?

alilka
5. máj 2017

@sharpey môže byť kľudne..Ako som písala pri takom nizkom HCG to ani nenájdu čo by to bolo v maternici a či mimo..No očividne to dobré nieje keďže HCG ti nestúpa ani nič..Mne to nakoniec našli laparoskopickou diagnostikou a rovno odstránili..Inak to nešlo..Lebo keby sme čakali kým to nájdu sonou dlho by to trvalo kým by HCG stúplo na tých 1000.
Aké máš spinenie?Stará krv alebo čerstvá?

sharpey
autor
5. máj 2017

@alilka nieje čerstvá no najskôr ružové vytoky A dnes také už tmavšie bolo

sharpey
autor
5. máj 2017

@alilka A teraz mi už netečie nič len sem tam

alilka
5. máj 2017

@sharpey mne tiež nič netieklo..Ja som to spinenie mala len keď som sa poutierala..A posledné 3dni už pred operáciou vobec nic.. Každopádne tá dr mala riešiť a už dnes si mala mať ďalšie výsledky HCG aby videli čo sa s ním deje..Nerob ziadnu paniku .Kluud .Ak máš ozaj veľký strach prosto choď na pohotovost a povedz im že sa bojíš či to nieje mimomaternicove a už..Ja som tak tiež bola..Veď od čoho sú tie pohotovosti?😊

sharpey
autor
5. máj 2017

@alilka zobrali ale výsledky až V nedeľu :(

sykorkauhliarka
5. máj 2017

@alilka mne nasli na sone neviem ci som nemala okolo 180 HCG

alilka
5. máj 2017

@sykorkauhliarka veď to nieje možné..sonom vidno nad 1000-1500zavysi od Sona

sykorkauhliarka
5. máj 2017

@alilka no to vrav doktorom v nemocnici 🙂 vyssie hcg som nemala..

Strana
z2