icon

Pravdepodobný nález T13 v 33. týždni tehotenstva

newesta
28. júl 2014

ahojte, ja som bola na amniocentezu,a teraz cakam za vysledkami strasne sa bojim predpokladany T13 nalez :( ALE, zvlastne ze krvne testy vsetko ok cely cas a az teraz v 8mesiaci my zistili ze babo ma raztep na ustach cosi so srdieckom, mozocek nieje cely vyvinuty co nechapem lebo este sa vsetko vyvija nie?? tak mi to je divne ze mi prisli na taky nalez teraz v 8mes. :( rodit musim v BA na Kramare.. drzte mi palce nech je vsetko v poriadku :( ! stretla sa s tym niejaka mamicka? lebo ja nechcem tomu verit my stale verime, ze bude vsetko ok ze sa nam narodi zdrave babatko! 😲

Strana
z7
lusily
25. aug 2014

@newesta úprimnú sústrasť ☹ je mi to strašne ľúto, tak som verila, že to nakoniec všetko dobre dopadne... veľa síl, držkajte sa.

rena28
25. aug 2014

@newesta uprimnu sustrast ☹ cely cas som sledovala tuto diskusiu a verila ze vsetko dopadne dobre , je mi to strasne luto drzte sa a vela sil ☹

ajana1
25. aug 2014

@yana. chuda to si mala uplne hororovy porod a urcite by som nemocnici za takuto starostlivost narobila problemy a pekne krasne na nich poslala kontrolu

newesta
autor
25. aug 2014

dakujeme ☹

zabka1000
25. aug 2014

@newesta až dnes som si prečítala tvoj príbeh, strašne ma mrzí, čo sa ti stalo...prajem tebe aj tvojmu manželovi veľa síl....

zuzanka9999
25. aug 2014

@newesta uprimnu sustrast :( prajem celej rodine vela sil .

asimama
25. aug 2014

uprimnu sustrast ☹ 😔

kkkatkaaa
25. aug 2014

@newesta úprimnú sústrasť ☹

katarinamarkova
25. aug 2014

@newesta prajem tebe aj manzelovi hlavne vela optimizmu a spolocneho pochopenia v najblizsom obdobi a vlastne na furt......
.....mas hore malinkeho anjelika, ktory bude na teba davat cely tvoj zivot zhora pozor a usmievat sa na teba, lebo si mu bola uzasnou mamou, ano bola a si uzasnou mamou, lebo vies lubit ako vie lubit len mama.
prajem ti nech mas coskoro moznost tuto lasku rozdavat svojim detom a kusok z nej si nechat aj pre tvojho anjelika.

maria200981
25. aug 2014

@newesta je mi to velmi luto..pvne somdufala ze to dobre dopadne ...uprımnu sustrast

newesta
autor
25. aug 2014

dakujeme Vam vsetkym ... ☹ mame svaticu v nebicku.. uz jej dobre urcite sa na nas usmieva milacik nas!

godzillka
25. aug 2014

@newesta neskutocne smutne! prajem vela sil na prekonanie bolesti! drzte sa! spolu to zvladnete!

kremko
26. aug 2014

@newesta teraz som si prečítala, čo sa stalo...úprimnú sústrasť...modlím sa za vás aj za dievčatko v nebi. Som s vami.

andreahrklova
26. aug 2014

uprimnu sustrast a vela vela sil rodicom...

newesta
autor
27. aug 2014

dakujeme vam ☹

weronica123
27. aug 2014

@newesta Ahoj. Precitala som si tuto diskusiu a chcem ti tiez povedať ako mi to je velmi luto ☹ ..preplakala som ráno ked som prisla k tvojmu poslednemu oznamu ☹ . Ja mam doma 10 mesacnu princeznu a neviem si ani len predstavit tvoju bolest. Prajem ti zo srdca vela vela zdravia a stastia do života!

newesta
autor
27. aug 2014

@weronica123 dakujem ☹ velka bolest ale ostala nam v nasom srdiecku navzdy!! mam ju stale pred ocami, jak na mna krasne poozrela s jej krasnymi modrymi ockami a to naposledy :(((((((

weronica123
27. aug 2014

@newesta si velmi odvazna a silna. Ja by som to asi takto nezvladla. Ale asi co ine ostava ☹ je to moc krute. Drž sa, si skvela!

newesta
autor
27. aug 2014

@weronica123 musela by si to tak isto zvlaadnut ☹

lila77
27. aug 2014

ahoj moja aj mne v sobotu zomrela malicka dcerka v 24 tyzdni nasli mi zle vysledky z tripple testov a amniocentezy viem ako sa citis ja uz vsak dalsie deti nechcem jasne to lekari povedali velmi vysoky vek

lauricka
27. aug 2014

uprimnu sustrast, bolo to take povzbudive, ked si napisala, ze vysledky prisli OK a zrazu toto! Vobec sa tomu neda chapat....Neviem, preco sa taketo musi stavat. Velmi by som Vam priala, aby to dopadlo dobre. A prajem Vam do buducna deticky zdrave, aby ste sa mohli z nich tesit.

sudabe
15. sep 2014

uprivnu sustrst prajem drzte sa dufala som ze to dopadne dobre je mi to strasne luto malicka da na teba pozor z nebicka..........och ja neviem ci by som to takto statocne zvladla asi by som sa zrutila a tu by som ani nesla obdiv. ked sa mi maly narodil v 29t skoro 2tyzdne som len preplakala nemohla som sa s toho dostat a s nikim som nehovorila no chvala bohu je maly zdravucky. zivot je kruty......

Strana
z7