Problémová stolica v 5. týždni tehotenstva
Ahojte, som druhý krát tehotná, v 5 tt. Pri prvom teh som.tento problém mala ku koncu.. často som mala nutkanie ist na wc,hned po zobudení má zabolelo brucho, prišlo mi veľmi nevoľno zacítila som také mokro v nohavičkách pro zadku ( číra tekutina, voda) a musela som utekať na wc, aj 5-6 x denne doobeda... Nepreháňalo ma, proste obyc stolica... Mam asi dosť rýchly metabolizmus, nejem mäso ,iba ryby občas. Často.ma wc som chodila aj mimo tehotenstva ale počas neho viac... Teraz som v 5 tt a znova to mám. Zabolí podbruško, kríže, nevoľno , tekutina a sup.na wc rýchlo... Je to normálne? Môže to byť psychického stavu? Mávala som občas úzkosti, no počas tehu ku koncu boli často
@kiki68 myslíš ze to môže byť? Vonku sa mi to nedeje, skôr dooobeda doma.. občas aj večer, ráno.. mala by som o tom povedať gynekológovi?
Urcite povedz aj gyndosovi a rieste. Lebo to drazdive crevo a uzkosti ide ruka v ruke. To kijimea sa moze aj v tehu, aspon co som to konzultovala vtedy este aj v lekarni. Dufam ze je to dostat na Slovensku v lekarni. Mne to velmi ulavilo hlavne po porode. Mne sa vtedy stav toho dost zhorsil.

Skor to je ako syndrom drazdiveho creva. To mam ja a teda v tehu to malo rozne fazy. Jednoznacne to konzultuj s lekarom. Totiz tehu mozu len urcitr lieky e probiotika. Ja beriem Kijimea na Reizdarm Syndrom. Tiez v tehu to bol myslim antibiophilus