Rh negativ. Prosím vás naozaj tu není žiadna baba čo mala v tehotenstve vysoké protilátky?
Naozaj sa tu neni nejaka baba co mala vysoke protilatky v tehotenstve? 😣 Potrebujem podporu 😥
@adulka5310 ahoj. Len mne tie protilatky stale stúpajú. Uz mam hodnotu 4090 😥 som hospitalizovana uz tyzden a pravdepodobne mi ukoncia skor tehotenstvo
@budemematbejby tak to som rada 😊 lebo uz sa bojim co bude dalej..... Aby to malemu neublizilo
Ahoj, aj ja som mala také vysoké titre, hospitalizovali ma na Kramároch,sledovali babo, dali kortikoidy, aby malej dozreli plucka a 3 týždne pred termínom urobili sekciu. Prvé 3dni bola v inkubatore na jiske pod lampami, krv nemuseli meniť, potom som ju mala na izbe a keď úplne klesla žltačka išli sme domov.. Tuším po 5tich dňoch.. Tam vedia, čo robia, neboj.. Držím palce😉
Ja som sa 'musela narodit' v 7mesiaci rpave kvôli tomu.... A som zdravá, veľká (až príliž) a moje tehotenstvo bolo tiež také... Ale našťastie protilátky ôk. Držím prsty, všetko bude ôk 🙂
@ivushka85 taky lahky priebeh to vsetko malo? Toho sa bojim co ma čaká... Teda co caka malého. No dufam ze by to mohlo tiez dopadnut takto ako tebe 😊
@nikamichal Áno, az som bola milo prekvapená.. 🙂 Držím palce, nech vám všetko dobre dopadne ✊
@ivushka85 a aj mala malá nejake opuchy alebo niečo ked jej robili prietoky?
@nikamichal O žiadnych opuchoch nehovorili, tak asi nie.. Len si ma jedného dňa zavolali do miestnosti s viacerými lekármi, že už musia tehotenstvo ukončiť a na druhy deň už bola malá na svete.. Neboj, tam s tým majú skúsenosti, vedia, čo je pre babo najlepšie..
@ivushka85 dnes mi robili ultrazvuk a vsetko ok. Uz iba cakat vysledky z protilatok.

@nikamichal ja mam A Rh negativ, môj manžel má A Rh pozitív, pri prvom tehotenstve dávali protilátky, kontrolovali krv a všetko bolo ok, neboj doktori budú pozorovať krv a všetko bude dobre