Slabé krvácanie v 37. týždni
Ahojte potrebujem radu. Teraz som si na wc po utretí našla pár bodiek červenej krvy, uplne minimum, teraz to už nemám. Malý je veľmi nizko a strašne sa hmýri posledne dni a aj keď teraz ležím ako sa hýbe hlavičkou mi tlačí na krčok čo boli a picha... chvylku mi aj tvrdlo brucho ale prešlo to máte skusenosť? Je možne že sa otváram? Zátka mi odišla už min. Tyždeň. Za každu radu budem vďačná
@miushik765 ved si daj len sprchu teplu to fakt pomaha. Mne sa po pol hodke v sprche tak zintenzivnili kontrakcie zo skoro nicoho na kazde tri minuty.
jééééžiš mááárja! ty uz porod prosím ta 😀 😀 😀 tak si daj teplu sprchu ked sa bojis byt vo vani. V 38tt som mala davno porodene... 😀
@sardinka336 Aj ja si hovorim že by som mohla už po tom všetkom :D maly si dáva načas
Ach jaj som si aj pospala lebo to prešlo tak asi zas falošni poplach aj keď takto teda moje posličky predtym ani zďaleka nevyzerali
@miushik765 ty budeš ešte prenášať... kedy ideš k dr.?
@bocianka123 Dnes som bola... no snáď nieee
Nechcela som aby ma kontroloval zo spodu lebo už aj tak špiním druhy deň a som otvorená na 4cm len teraz mi tie kontrakcie prešli a pritom som si bola istá že už je to tu. Taketo som nikdy nemala, posličky som mala od 30tt a to bola akokeby ms bolesti a tvrdlo mi bruško. Dnes to bolo iné tá bolesť sa tiahla od krížou do podbruška až mi zhora ztvrdlo bruško a zo začiatku celkom pravidelne potom už všeliak ale bolo to dosť bolestivé. Tak sa teraz čudujem aj maly je dosť aktívny skusila som aj sprchu ale zatial nič... tak som zvedavá
@miushik765 a ty mas akeho doktora pre pana jana...Na 4cm som uz išla rodit...praskol mi vodu a do hodiny som mala porodene. No sak chapem ze dnes je moda ist ,,na prirodzeno,, Ja som mala vzdy zaplateneho porodnika a preto som bola 100% v klude a takto by ma nenechal. No ale kto vie...
@sardinka336 No mňa tak aj prepustili z nemocnice takže asi tak... už sa aj toho bojim čo sa tolko hmyri maly skoro nonstop aj predtym bol aktívny ale dnes veľmi
@miushik765 no tak si to ešte uži...troška sex...nech to prostaglandíny rozbehnu a bude 😀 😀 😀
@sardinka336 No priatel je v robote do 10 tak si budem musieť počkať :D :D už aby to bolo chcem mať drobca pri sebe
Žienky je toto normálne že cely deň mi tie kontrakcie chodia ako chcú občas raz za hodinu, za pol hodinu a potom aj po 8min. Vkuse. Uplne ma to vyčerpáva ani spať neviem sa budim na bolesti spotená. Nieže by to bolo neznesitelné aj keď to dosť boli. Až sa začinam obavať či ja vôbec spoznam že rodim či sa mi to vôbec spravidelní.... Nech je už koniec
@miushik765 nechapem,ze este stale ta takto nechaju ved musis byt vycerpana a aj babo tie stahy boh vie ako znasa :(
@miushik765 tak si stopuj ako ti to chodi....ked sa to opakuje v pravidelných interavaloch tak to znamena ze porod začina...
Mne prvy porod začal odtokom plodovej vody, a tretí mi začal kontrakciami kazdých 15 minut a volala som mojmu doktorovi, prišiel, praskol vodu lebo inak by sa to nepohlo a porodila som.
@anjelicek26 sak je doma ak tomu spravne rozumie nie? ze nie je v nemocnici...
@miushik765 rodis, chod do nemocky, nestresuj, vsetko je v poriadku, dieta je pripravene....ty tiez....klud, nebude to hned.....mala som to takto isto......a neboj, nie je to vobec take strasne, ako to tu popisuju vselikde. Bolia iba kontrakcie, ale daju sa zvladnut. Drzte sa, zvladnete to. Zajtra bude uz v tvojom naruci. Ale urcite uz chod 🙂.
@sardinka336 to ju s kontrakciami a na 4cm otvorenu domov poslali? Fuha a ja ze toto je mozne len v uk...
@miushik765 a este ja som vobec nemala pravidelne kontrakcie....takze sa na to nespoliehaj, mala som to presne ako ty a isla som do nemocky s tym,ze to mam raz po 6 min.potom po 2,potom po minute a vselijako.
@daskaavladko No mne chodia aj po hodine aj po pol a všelijak a stale bolia rovnako ...
@anjelicek26 ja fakt neviem...zase na jednej strane nechcem krivdit lekarom, nemam medicinske vzdelanie a nebola som pri tom ako sa vravi...
Ale viem, ze ak kočka nema zaplateneho porodnika tak je to viac o štasti na koho človek natrafi, ako sa menia služby a tak...Toto som nechcela zažiť ze si ma ,,nikto nebude všimat,, Mala som doktora na telefone za tých 300 eur mi to stalo...nefajčím, nepijem...dopriala som si tento luxus.
@sardinka336 Nechodia pravidelne od rána mi chodia všelijak ani sa nezintenzivnili občas su slabšie občas silnejšie... stopujem to ale nič... stále čakám tú pravidelnosť a stupňovanie a zas nechcem stráviť neviem kolko na vzdychárni...
@sardinka336 Veď toto je to videla som ako to tam chodi. Žena 3dni v bolestiach ešte k tomu 10dni po termine a kašlali na ňu lebo však vykend až pondelok jej pichli vyvolávačku. Ja mam normalne panicky strach tam ležať preto čakám nech je to už rovno na sálu
Keby mi aspoň tá voda praskla aby som mala istotu že somnou aj budu niečo robiť
@miushik765 mne to zacinalo rovnako...v pia od 21 som mala kontrakciu tak kazde 2_3 hodky....celu noc tiez, sobotu som celu takto prelezala a postune sa zacali objavovat castejsie, kazdu hodku, a vecer o 22 sa mi to zacalo v rozmedzi 3 az 16 minut,bolest rovnaka, este mi muz hovori,ze to su poslickovia, toto nie je este porod,to musi byt pravidelne.....nemusi....tiez to boli najsilnejsie kontr.ake som dovtedy mala.....o 23 sme pre istotu isli do nemocky, a v nedelu o 10:55 sa narodil. Takze dom mala kontr. Od pia do nedele. Silu zintenzivnili az v nedelu,hlavne na konci....a horuca sprcha mi ich vzdy asi na 15 min zastavila, no potom prisli vzdy silnejsie..bola som v 38 tt....ja si myslim,ze uz urcite rodis....ja by som na tvojom mieste sla. 🙂
@miushik765 v ktorej nemocke budes rodit?.....mne vodu praskli v nedelu o 9 rano. Sama mi nepraskla, a bolo to uvolnujuce a pre niekoho asi divne,ale pre mna prijemne, fakt mi to pomohlo.
@daskaavladko V novych zamkoch a tam len čakaju a čakaju ako som videla... no neviem počkám do zajtra a keď tak pôjdem do nemocky nechcem tam byť zbytočne dlho doma je to pohodlnejšie ako tam na vzdycharni byť neviem kolko
No to je pravda,ze doma je pohodlnejsie....tak drzim paste, nech to mate cim skor za sebou.
@daskaavladko Ďakujeme 🙂 Stale ma držia bolesti celu noc som nespala ale stále nepravidelne už som unavená
Už pol hod. Mám 8-10min. Ale chyta ma pri nich triaška neovládatelná a je mi nevoľno počkam ešte chviľku a idem do pôrodnice

@katkakovac Bojim sa tej teplej vane kôli tomu špineniu... bola som u dr on že to mám z otvárania