icon

Slabé krvácanie v 37. týždni

miushik765
3. sep 2016

Ahojte potrebujem radu. Teraz som si na wc po utretí našla pár bodiek červenej krvy, uplne minimum, teraz to už nemám. Malý je veľmi nizko a strašne sa hmýri posledne dni a aj keď teraz ležím ako sa hýbe hlavičkou mi tlačí na krčok čo boli a picha... chvylku mi aj tvrdlo brucho ale prešlo to máte skusenosť? Je možne že sa otváram? Zátka mi odišla už min. Tyždeň. Za každu radu budem vďačná

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 Tak ja neviem načo čakaju možno na to že sa to rozbehne same a keby to nešlo tak akutny cisarsky alebo ja neviem fakt ... nevladzem už

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 je to hrozne takto cakat,verim ti.. Dula ti vie spravit hamiltona,uz by sa to rozbehlo.. Ale uvidis,co ti povedia.

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 Hocičo by som zato dala aby už bol vonku. Ja mám aj brucho obrovské a uplne dole už ledva chodím aj malemu je tesno ... len som nervozna

luci5
8. sep 2016

@miushik765 joj čítam to tu s napatím, neboj čoskoro bude dobre.. asi najdlhšie dni sú pred tebou.. ale ked si otvorená na 3, dajú vyvolávačku to pojde, rýchlejšie porodíš. dúfam že všetko dobre dopadne, držím prsty 🙂

katkakovac
8. sep 2016

Mne zacali kontrakcie v pondelok o 11 vecer, do rana kazdxch 6-8 minut. Cestou do porodnice sa spomalili na kazdych 15-30 minut. Takmer vobec som sa neotvarala. Poobede o 3 mi dali injekciu, ze bud to zastavi alebo rozbehne. Ked tak dalsi den vyvolavacka. Do polnoci sa kontrakcie zintenzivnili, pokusala som sa spat. O pol 2 som sa donutila vstat a vysadnut na fitloptu. Pohyb porod rozbehol a ja som mala kontrakcie kazdych 5-6 minut. O pol 3 rano dom bola na 3 cm, vypytalasom si epidural. Okolo pol 4 mi praskli vodu, zasa fitlopta, prechadzala som sa. O 7 dopichli epi, isla som do sprchy a na zachod a tam tlaky na konecnik. Ledva som dosla na salu o pol 8, o 7:45 velka vizita, prednosta schvalil porod😀 a o 8:05 sa mala narodila. Mam sice 163 cm, ale na kramaroch sa chytali za hlavu, ze mam uzku panvu a neporodim. Syna som preto rodila cisarskym. Tento druhy porod som mala prirodzeny, a vsetko dobre dopadlo. Viem ze si unavena, pametam si ako som v noci rozmyslala, ze poziadam o dalsiu sekciu. Ale potom som sa rozhodla, ze to dam. A stalo sa. Nespala som poriadne od nedele noci az do stredy poobede, ale dala som to. A uvidis, zvladnes to aj ty. Zacni sa hybat a hlavne sa ukludni. Zhlboka dychaj, pusti si oblubenu hudbu a snaz sa hybat. Ked len opreta o postel a kruz bokmi. Dieta zostupi nizsie a pojde to. Uz to mas ozaj za par, za chvilu bude po vsetkom😉

miushik765
autor
8. sep 2016

@luci5 Ďakujem pekne... vidim že aj malému je už tesno aj mne nepohodlne ledva chodím všetko ma boli už nech mám drobca pri sebe

ala82
9. sep 2016

@miushik765 ako to z vami vyzera?

katkakovac
9. sep 2016

@ala82 aj ja som zvedava

jersey87
9. sep 2016

@katkakovac myslim ze viacere cakame na vysledok. 🙂

katkakovac
9. sep 2016

@jersey87 pisala do druhej temy, ze ma vsetko vporiadku a cakaju ako to dopadne...

miushik765
autor
9. sep 2016

Ano zatial pokope...už sa idem zblázniť

miushik765
autor
9. sep 2016

Už ma aj preháňa dnes čo doteraz som mala zápchu...už 2dni hrozne veľa lepkavého výtoku... tak neviem možno sa to aj rozbehne, dobre by bolo...

ala82
9. sep 2016

@miushik765 uz len vydrzat.uz to mas len za par.mozes to cakat kazdu chvilku.

miushik765
autor
9. sep 2016

@ala82 Dufam brucho sa mi posunulo zas o kus nižšie už ma malinky hrozne tlačí...

vydrnik
9. sep 2016

@miushik765 mozno uz tak 1_2 dni,uz len vydrzat,viem ze je to neprijemne,ale malucky sa prihladi ked mu bude v brusku uz natesno,a uz bude chciet vidiet svoju mamicku,mozno uz si pomaly k Tebe hlada cesticku

laura1804
9. sep 2016

@miushik765 myslim na teba drzim palce...podla mna zajtra to mate za sebou 🙂

valikajano
9. sep 2016

Držím pršteky nech sa to rozbehne každej jednej by som priala taký pôrod ako som mala ja držkajte sa

miushik765
autor
9. sep 2016

@laura1804
@valikajano
Ďakujem baby držte prsty nech je to čím skôr

valikajano
9. sep 2016

bude dobre juuj už len pre ten krásny pocit a PRVE rande s drobcom sa oplatí bojovat

miushik765
autor
10. sep 2016

@valikajano To je jasne už sa ho neviem dočkať len toto čakanie ma deptá keby som bola doma znášam to oveľa lepšie

miushik765
autor
11. sep 2016

Baby maly ste niektora pred pôrpdom taký lepkavý hustý žlto-biely vytok alebo čo to je? Ja to už pozorujem pár dní a v noci ho je najviac

vydrnik
11. sep 2016

@miushik765 pokial si v nemocnici mala by si pvedat lekarovi,moze to byt hlienova zatka,

sardinka336
11. sep 2016

@miushik765 si v nemocnici ak sa pytaj tam nie? myslím si, ze tam ti odpovedia fundovanejšie ako tu zeny bez zdravotnickeho vzdelania...ja mozem byt neviem predavačka v Lídli a budem ti hovorit ze to je ,,oookej,,....take rady chceš?
Zlty vytok nie je ok...teraz som si ho liečila...ale tvoj nález tu nikto nevidel....takze pride vizita alebo tvoj osetrujuci lekar a určite to spomen.

miushik765
autor
11. sep 2016

@sardinka336 Žlty vytok mám od začiatku tehu a môj dr mi robil stery s nikdy mi nič nenašiel len teraz je ho viac

laura1804
12. sep 2016

@miushik765 ja som ho mala tiez a bolo to ok, pred porodom ho bolo viac...tiez mi robili stery, aby vedeli, ci netreba antibiotika pred porodom, ale nebolo treba.

miushik765
autor
13. sep 2016

No už som odvčera doma. Len problem je ten že od včera špiním nie veľa ale špiním môže to byť povyšetrení čo mi robil dr pred odchodom? Nebol práve citlivy a už som otvorená na 4cm. Dnes rano sa mi k tomu pridali kontrakcie asi 3 v 8min. Intervaloch potom ďalšie 4 v 6min. Intervaloch a medzitym som slabo zašpinila na ružovo čo myslite? Bolo to iné ako posličky a boli všetky v trvaní 1min. Stalo sa vám že by sa zastavili a potom rozbehli? Alebo to boli posličky? Aj keď tie som pociťovala ozaj inak. Toto ozaj bolelo nie nejak extremne ale dosť. K dr idem. Len sa informujem l. Ďakujem

vydrnik
13. sep 2016

@miushik765 poslickovia na ceste,mala by si to sledovat ak to bude pod 5 min smer porodnica,

kaja082
13. sep 2016

@miushik765 uz to na teba asi ide. Daj vediet ako si dopadla u dr.

miushik765
autor
13. sep 2016

Dobre vďaka baby zatial to mám také rozhádzané tak uvidime keď to bude pravidelné tak bežím nechcem tam byť zbytočne dlho ktovie kolko to bude trvať kým budem mať takéto len

katkakovac
13. sep 2016

@miushik765 daj si teplu vanu. Uvidis, ci sa zintenzivnia a zacnu byt pravidelne alebo prejdu.