Slabé krvácanie v 37. týždni
Ahojte potrebujem radu. Teraz som si na wc po utretí našla pár bodiek červenej krvy, uplne minimum, teraz to už nemám. Malý je veľmi nizko a strašne sa hmýri posledne dni a aj keď teraz ležím ako sa hýbe hlavičkou mi tlačí na krčok čo boli a picha... chvylku mi aj tvrdlo brucho ale prešlo to máte skusenosť? Je možne že sa otváram? Zátka mi odišla už min. Tyždeň. Za každu radu budem vďačná
neviem, mám pocit, že to máš ešte dlhé intervaly medzi kontrakciami , ale ak cítiš diskomfort, určite radšej chod... nech ťa pozrú ... na pásoch a pod. držte sa obaja - bábo i ty..
@bocianka123 Aj mne to pride všelijaké ešte teraz ich mám po 4-5min občas dlhší interval
@miushik765 joj ja sa uz neviem dockat 🙂
@miushik765 to je nejaka appka v mobile?
@miushik765 pokial su pravidelnejsie aspon hodinu tak chod radsej do nemocnice ze mas kontrakcie
Ako??este stale dva v jeednom?
myslím že nás tu čaká viac na výsledok 🙂 držíme palce 🙂
Včera som o 10:40 priviedla na svet môj poklad. Prišla som už na 8cm rovno na sálu kôli slabym kontrakciam mi prepichli povu a pichli oxytocin za 10min. Bol na svete s mieramy 3700g a 49cm. Bol trochu priduseni tak ho nemam pri sebe ale dufam že bude všetko v poriadku a dnes mi ho už prinesu na izbu. Držte nám prsty
@miushik765 gratulujem. Vidis, ze si to zvladla😉
@miushik765 gratulujem,nebojkaj bude vsetko dobre,uz je z tebe mamina
Ďakujem baby 🙂 verim tomu
@miushik765 miery ma ukazkove,uzivaj si materstvo,je to najkrajsie obdobie zeny
@miushik765 supeeeer🙂 blahozelaam🙂
@miushik765 gratulujem a drzim palce nech je maly v poriadku ♥
Ďakujem veľmi všetkym 🙂
Gratulujem 🙂 krasne mieri
Gratulujem drzkaajte sa a meno nam prezrad 🙂
Ďakujem 🙂 Volá sa Marco
@miushik765 jeeej gratulujem. Konecne to mas za sebou a dalsie dobrodruzstvo pred sebou. Urcite to zvladnes. 🙂
Gratulujem.Vela zdravíčka tebe aj drobčekovi.
gratulujem aj ja, vela zdravia obidvom, držkajte sa 🙂
Ďakujem krasne všetkym 🙂
@miushik765 gratulujem , riadny chlapisko 🙂 neboj, všetko bude v poriadku, teraz kým ho nemáš ešte pri sebe sa daj ty do poriadku, máš na to priestor.. a potom už určite si užijete veľa krásnych chvíľ už čoskoro... prajem veľa zdravia obom 🙂 - mamine i malému...
@bocianka123 Mám ho pri sebe na druhy deň mi ho dali všetko bolo v poriadku chvalabohu len ma na hlavičke hematom ale to sa mu vstrebe už to skoro nevidno 🙂 včera sme mali isť domou lenže maly dostal žltačku tak sme pod svetlom ale od včera sa mu to zlepšilo tak možno sme do 2dni doma 🙂 Ďakujeme pekne
@miushik765 super, ja som si až potom všimla, že už píšem neskôr, hlavne, že je všetko na dobre ceste.. držte sa ... 🙂

Takto vyzeraju moje kontrakcie neviem či už mám ísť alebo ešte trochu počkať