Som v 21. týždni a otváram sa
Ahojte mamicky, mate skusenost s otvaranim sa uz v 21 tyzdni ? Vcera mi to Gyn. zistil a hned ma hospitalizovali v nemocnici, tak som zvedava co a ako
Joj dievcata, velmi na vas myslim. Nebojte sa, vsetko zvladnete, len sa vazne setrite a nechajte sa doslova obskakovat aby ste fakt nerobili uplne, ze nic. Max wc a bleskova sprcha. Tie nase deturence za to stoja!
@maca2017 mne robili serklaz v 23tt, v 30 mi začali kontrakcie, zastavili ich v gynipralom a magnezkom. Mala som strašné bolesti, lebo dom mala tú serklaž a zacala som sa otvárať a serklážny steh sa zarezával do krčka. Bolo to horšie jak pôrod. Ležala som v nemocke 5 týždňov, napriek infúziám, prísnemu kľudu na lôžku sa malá narodila v 35tt. Dali mi tiež 4 dávky kortikoidov na rozvoj plúc. Dnes je z nej šikovná, krásna 5- ročná slečna. Držím palce, nech to dobre dopadne, hlavne lež a šetri sa
@mischelin Ono krcok sa naozaj moze predlzit. Ak sa vkladaju hormony a je klud tak sa naozaj moze predlzit. Dokonca sa dokaze aj kolkotolko znova zavriet. Samozrejme ta dlzka +-3-4mm zavisi aj od uhla merania UTZ sondou. Ja som napr. vcera mala 3cm, co je zatial najvyssia namerana hodnota...Teraz uz len vydrzat...

@maca2017 drzim palce, este to nejako vydrzte a zachvilku budete v klude doma - v kolkatom si uz tyzdni ? .. ja som dostala tie injekcie na plucka a mam kludovy rezim (Dr. v nemocke ze ziadny sport, sex, plavanie a nic tazke zdvihat ale po byte mozem chodit) no po pravde ked mam krcok 1,6cm tak to nemienim uz riskovat, radsej budem lezat