icon

Som v 24. týždni a musím sa vzdať bábätka

silvia002
8. feb 2014

Ahojte vsetci. Potrebujem sa vyrozpravat zo svojho zialu. Mojmu malickemu zistili vrodenu srdcovu vadu a tiez z vysetreni na genetike mentalne postihnutie na 98%. S partneron sme sa rozhodli pre potrat som v 24 tyzdni a velmi sa bojim a som nestastna. Je tu nejaka zena co mala taky podobny pripad ako ja?

Strana
z24
cmulinko
11. feb 2014

@mariuska1503
@tchaliak to uz ste zasli pridaleko.to sa tu zacina nova era fotografickej hrozby nasich rozhodnuti? Je to podla vas normalne a na mieste?Deticky,ktore maju diagnozy nezlucitelne so zivotom nie vzdy maju podobu ako z '' hororu'' ale vy to tu pekne ponukate zbytocne fotky pri ktorych sa nie len zakladatelka temy musi citit uplne znicena,ale mnohe ine zeny,ktore sa mozno rozhodli inak ako zakladatelka.To uz je fakt uroven sem davat znetvorene deti.Nezabudnite aj do temy o interupciach si stiahnut tu znamu fotku z netu,kde su potratene plody v kybloch s krvou....urcite zaposobite aj v tej teme.

anulka23
11. feb 2014

@mariuska1503 dpbre beriem tvoje pspravedlnenie ale taketp fotky sem uz nokdo nedavajte

afrika
11. feb 2014

PROSÍM VÁS PRESTAŇME VŠETKY!!!! ani neviete asi ako jedna druhej ubližujeme.... nechajme to už tak.... PROSÍM

canerko
11. feb 2014

No moja chyba ze som vosla sem toto vsetko citat!Ale ako mozete bit taketo farizejky?neviete co Silvia preziva?Viete sa vobec vcitit do jej situaciee.Je to jej osobna vec ci pojde na potrat alebo nije.Boh bude sudit jej za zle rozhodnutie a ona bude niest vycitky svedomia za svoje postupy,tak ako kazda z nas za svoje postupky.Ja ju neodcudzujem za jej osobne rozhodnutie.Tu su matky ktore nemale moznost sa rozhodnut.Ja mam syna s DS.nevedela som ze bude iny nakolko cele tehu.bolo ukazkove vsetky testy ok.a predsa mam doma nadherne krasne babatko uz 15-mesacne.Samozrejme ze to bol premna sok,trvalo kym som prijala tu skutocnost ze odteraz nemocnica bude nas druhy domov ze budem riesit ine veci ako bisom riesila..Ale nase dietatko bolo zelane.splodene z laskou tesili sme sa nan.A co teraz????Mame novu misiu,musime byt pripraveny na najhorsi scenar ale mi zijeme kazdy den,spravame sa normalne a uz nevnimame ze ma chromozom navyse.Ved on na svet nechcel prist,mi sme ho chceli.nase dietatko nijeje vec:ach nepaci sa mi chcem ho reklamovat,chcem sa ho zbavit.Je to nadherny chlapcek a tolko lasky co mu davame on nam ju vracia tisic krat viac.mi sa od neho ucime pokory,lasky.od jeho narodenia sme iny vo vsetkom zmenili sme svoj zivot od zakladov ale na lepsie.Materijalne veci isli bokom,uznavame ine hodnoty.A to som nemala na vyber ci si dieta nechat alebo nije.keby som aj vedela tak sa ho nevzdam lebo to tak citim.keby ze som ja Silvia tak dietatko porodim a ked aj hned zomrie pochovam ho ako plnohodnotneho cloveka.Rozhodnutie je len a len na nej a NIKTO ju nema pravo sudit.Silvia akokolvek sa rozhodnete ja vas sudit nebudem.Chapem vas a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.

modrousko
11. feb 2014

@tchaliak nepáči sa mi...ako tu zosmiešňuješ veriacich, či pro-life...každý sa tu snažil vyjadriť svoj názor....a možno i pomôcť dobre mienenou radou.....vrátane Teba!!!....Niekedy mi to tu pripadá, že niektoré mamičky len sledujú svoje "skóre"...koľkým ľuďom sa páči ich príspevok......a to čo vymysleli.....myslím, že malo ísť skôr o psychickú podporu a radu pre mamičku, ktorá má problém..a hľadá odpoveď a nie súperenie "kto z koho".....!!!????

mariosmykal
11. feb 2014

Ahojte. Diskusiu som práve natrvalo zamkol, nakoľko výrazne odbočila od témy aj od bežného diskutovania. Ak v nej chcete pokračovať, zvoľte formu internej pošty. Ďakujem.

Pekný deň prajem 🙂

Strana
z24