Som v 6. mesiaci a odteká mi plodová voda
Ahojte som s 6mesiaci teh. A odtieka miplodova voda teraz ma malicke malo plodovej vody :/ môže mu to nejako ublížiť ? Prosim vas ma s tym niektora skusenosti ? 🙂
@anetkasivakova amnio je samozrejme presnejšia, ale z amnio sa netestuje na všetky možné syndromy, mam pocit, že ten dandy walker syndrom môže byť len znakom nejakej genetickej abnormality. Ak robili ultrazvuk je to lahko rozpoznateľné, tak by sa nemali mýliť, ale určite ho budú opakovať, tak si daj všetko poukazovať, nech ti vysvetlia, čo tam vidia
@liloastitch Ano oni to neriešia oni len sa snazia aby som nepotratila a este majú prísť zo zahraničia vysledky
@anetkasivakova vies, nam sa tu tazko polemizuje. Jednak nikto z nas tu komentujucich asi nie je lekar, a aj keby ano, nikto z nas nepozna tvoju anamnezu a zrejme ani ty sa moc nevyznas, co je uplne normalne, ale ked nam nepodas kompletne informácie, tak sa nic nedozvies. Take informacie, ktore chces a potrebujes ti daju len lekari, ktori ta maju v starostlivosti. Momentalne si v sedej zone, co sa tyka zachranovania predcasne narodeneho dietata (24-26tt).
Preco si vlastne bola na amniocenteze? Co ti povedali teraz v nemocnici na vysledky z amniocentezy a na pravdepodobnu diagnozu z UZV?
@anavixy No na amn som bola pretoze mi vysli zle krvne vysledky ale z amn vysli všetky vysledky v norme nic sa tam nenaslo ...potom som bola v ke na 4D ultrazvuk kde mi oznamil lekar ze budem mat postihnute dieťa myslela som si ze lekar sa mylil lebo anm vysli v poriadku a vdetci mi vraveli ze anm je spolahlivešia takze som sa rozhodla si babätko nechat vsetko bolo v poriadku ale ked som bola 26tyzdni teh tak uz sa to nedalo zachrániť mala som kontratcie cize som musela ísť rodiť teda som potratila a babätko zomrelo nepodali mi to teraz žiadne info ci bolo postihnute ci nie takže zatial nic neviem ...dokonca som bola skoro celé tehotenstvo v strese plaču a vela otazkach rozmýšľania myslím ze aj toto s tým malo niečo spoločného...ja viem ze nie som lekár ani nikto z nas ale ked mi z anm hovorili že výsledky su oka a z 4D vraj nie tak. Mi nikto nepovedal ze to nie je genetické postihnutie tak teraz nerozumiem tomu načo to vysetrovali s plodovej vody a prečo mi to povedali az na koniec ale zda sa mi ze som pre nich bola len pokusných králikom :/
@anetkasivakova veľmi ma to mrzí, posielam objatie! ❤️
@anetkasivakova uprimnu sustrast ☹️ Je mi to luto…
@ankare Ďakujem ti veľmi ❤️ ešte že mam svojho priatela ktorý je úžasný silny stojí pri mne a jedine on mi dokáže pomôcť viem ze aj on trpi je mu to luto ale ma taku silu mi pomáhať a rozmýšľať pozitívne posúvať ma dalej Ďakujem mu za všetko a samozrejme ze aj mojej rodine aj vám baby viem že veľa žien to prežilo stojim pri nich a držím im palce v živote ❤️❤️

@anetkasivakova a lekári v nemocnici hovoria čo? Vidia, že má dieťa toto poškodenie?