Špinenie na konci 17. týždňa

nodesha
15. máj 2016

Zajtra idem do 18 tyzdna ... a lezim momentalne v nemocnici ohladom vcerajsieho spinenia ( par hnedych skvrn na papiery ). Som v rizikovom lebo som minuly rok v 19tom tyzdni potratila ale vlastnou chybou neliecila som sa na mykozu lebo som netusila ze ju mam a brala som ibalginy ( nevedela som, ze nesmiem ). Toto tehu som zofpovednejsia a opatrnejsia ... zajtra ma byt velka vizita kde sa rozhodne ci ma budu zospodu sit ... velmi sa bojim a neviem co mam od toho cakat... lebo mam tusaka ze to spinenie som mala z toho ze od 9 rana do 4 slm behala s rodicmi po obchodoch a v aute som sa natrasala ... nechcem zbytocne zasahovat do organizmu bo viem ze by ma uspali .. a brala som chlotrimazol cipky ci to nebolo cistenie nahodou

charity
15. máj 2016

@nodesha Po prvé im to povedz, že si sa natriasala celý deň /na rizikovom??? Wtf?/, aby ak jedinou motiváciou Tvojho šitia má byť špinenie, k tomu nedošlo. Nechaj si vysvetliť prečo Ťa chcú šiť... či sa teda otváraš alebo aký problém riešia. A potom to zodpovedne zváž.

misatko89
15. máj 2016

Neboj to ti dajú injekciu alebo niečo aby ti to znecitliveli..hlavne nech urobia všetko pre to,nech je drobatko dlho v brušku..drzim paste

butterfly333
15. máj 2016

@nodesha MNa zašívali pri oboch tehu je to zakrok normálne ta uspia budeš pod narkozou čiže nebudeš vobec nič cítit,mna zašívali lebo som sa otvarala a aj preto lebo som už o 4deti prišla,vždy som mala rizikové tehu aja som ani chodit nemohla vobec len som ležala od začiatku až do porodu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre