icon

Špinenie v 14. a 15. týždni tehotenstva

nika2025
29. nov 2025

Ahojte babyyyy, pred 9 dňami som mala krvácanie, volala som si ráno záchranku, kde mi robili vyšetrenie a som videla, že bábo je v poriadku, aj placenta aj krčok maternice, čiže mi v podstate nepovedali, že mám nejaké komplikácie, iba že si mám tam nechajú, keď išlo o krvácanie, v nemocnici som bola 4 dni a potom ma pustili, krvácanie bolo v podstate jednorazové, v nemocnici mi daváli injekciu a infúziu proti krvácaniu, krvácanie mi prestalo ešte v deň hospitalitácie, ale pre kľudový režim si ma tam nechali, po prepustení som išla k mojej gynekologičke zaniesť prepúšťaciu správu, kde mi robila vyšetrenie, a bábo na ultrazvuku (cez brucho) bolo opäť v poriadku. Dr. mi povedala, že sa môže objaviť špinenie po takomto krvacaní, 3 dni po tomto sa aj objavilo, čierna, hnedá farba a trvá to zatiaľ už 4 dni, nie je to veľké množstvo, najväčšie je ráno po zobudení, ale volala som s ňou včera a povedala, že by to malo byť v poriadku, keď to nie je čerstvé krvácanie.. chcem sa opýtať máte niektorá z Vás podobnú skúsenosť? Príp. koľko Vám takéto špinenie trvalo? Momentálne som 15 + 1tt