Srdiečko nebije. Môže sa ešte stať zázrak?
Ahojte, podľa poslednej Ms by som dnes mala byť 8+2tt. Na sone bolo síce vidieť bábätko ale bez akcie ❤️ .Doktor tomu veľkú nádej nedáva, už dnes mi chcel vypísať papiere do nemocnice. Mňa prísť o týždeň na kontrolné sono. Budú to ,,nádherné" Vianoce. Čo myslíte, môže sa stať ešte zázrak?
Poslednú ms som mala 23.10., cyklus mám cca 29-33 dní. Pred 2 týždňami bolo na sone vidieť len gestačny vak. Dnes už aj bábo (vo veľkosti gestacneho vaku z pred dvoch týždňov) Povzbuďte má prosím.
@nikol248l to mě mrzí ....drž se, děvče
@nikol248l Mrzí ma to :(
Je to smutne, ale nabuduce sa to podari, drzim palce
@nikol248l mrzi ma to, viem ako sa citis. Vela z nas to vie. Ale slubujem ze to bude lepsie. Aj ked sa to zda, ze si mozno na dne, odrazis sa. Podari sa a pride zive zdrave babo ❤ ja som prisla o babo v maji 2021. V juni 2022 som uz stiskala svoj vytuzeny uzlicek... drz sa a vela sil!!
@nikol248l Mrzí ma to.Ked somezala na oddeleni,boli tam 2 kocky,tiez cistenie.8 a 9.tt
Obe už majú deti,jedna z nich už dve dokonca,nevie,čo skôr.Posielam objatie a nech sa s tým vysporiadaš najlepšie,ako to život teraz vyžaduje.Bude dobre.❤

@janka273 zajtra idem na čistenie