icon

Ťažký žalúdok v 6. týždni tehotenstva

Včera o 18:32

Ahojte, mali ste to tiez tak zo dňa na den? Nic mi nebolo, všetko chutilo, zrazu tazky zaludok, vsetko mi smrdi, nechutenstvo total. Dokonca aj striedanie zapchy a hnacky. Neviem ci mam nejaku virozu alebo to je normalne takto.

cyneric
Včera o 18:43

Vitaj v prvom trimestri, všetko nenormálne sa zrazu stane normálne a je možné že si v nejakom momente začneš trieskať hlavu o stenu že "na čo som sa to dala". A potom zistíš že vždy nie je tak zle aby nemohlo byť horšie! 👏 😎 Pozitívne je, že príznaky môžu jeden deň prísť a druhý deň odísť a už sa nevrátiť.

autor
Včera o 18:46
@cyneric

Vitaj v prvom trimestri, všetko nenormálne sa zrazu stane normálne a je možné že si v nejakom momente začneš trieskať hlavu o stenu že "na čo som sa to dala". A potom zistíš že vždy nie je tak zle aby nemohlo byť horšie! 👏 😎 Pozitívne je, že príznaky môžu jeden deň prísť a druhý deň odísť a už sa nevrátiť.

@cyneric som z toho na nervy a este mam aj take tlaky dole, zapcha a pocit ako na mocakyc ale vlastne nic ma nepali ani neboli, len taky tlak

nevenka
Včera o 18:47

Tehotna som bola 4x, nezvracala som, ale tazko mi bolo, ako keby som zozrala vola! Aj ti striedanie hnacky a zapchy som mala, neskor palenie zahy, ckanie.

autor
Včera o 18:49
@nevenka

Tehotna som bola 4x, nezvracala som, ale tazko mi bolo, ako keby som zozrala vola! Aj ti striedanie hnacky a zapchy som mala, neskor palenie zahy, ckanie.

@nevenka a aj taky tlak dolu? Ze clovek rozmysla ci nema zaciatok mocakov?

anonym_5da365
Včera o 18:50

@anonym_autor ja prvé tehotenstvo nič, a pri druhom som mala ťažobu na žalúdku hádam aj z vody. Ale aspoň som nevracala. Najhoršie boli prvé 3 mesiace. Potom to ustúpilo.
Som kávičkár a v tehotenstve som kávu nemohla ani cítiť, napínalo ma len z jej vône.
Tiež prvé týždne som mala pocit že sa každú chvíľu idem pocikať.
A takto by som mohla písať…,
Takže hlavne vydržať.

cyneric
Včera o 18:52
@anonym_autor

@cyneric som z toho na nervy a este mam aj take tlaky dole, zapcha a pocit ako na mocakyc ale vlastne nic ma nepali ani neboli, len taky tlak

@anonym_autor
To ti na istotu nevie povedať nikto (keďže tehotenstvo je pocitovo vysoko individuálne), ak máš pocit že si chorá tak to smeruj na gynekológa/obvodného. Ale určite sa nájde minimálne jedna iná žena na MK ktorá mala podobné príznaky.

anonym_b2be6d
Včera o 18:56

@anonym_autor klasika, mala som to do 20tt

autor
Včera o 19:02
@anonym_b2be6d

@anonym_autor klasika, mala som to do 20tt

@anonym_b2be6d och, no duuufam, ze tak dlho to nebude 🤪🤪🤪

autor
Včera o 19:02
@anonym_5da365

@anonym_autor ja prvé tehotenstvo nič, a pri druhom som mala ťažobu na žalúdku hádam aj z vody. Ale aspoň som nevracala. Najhoršie boli prvé 3 mesiace. Potom to ustúpilo.
Som kávičkár a v tehotenstve som kávu nemohla ani cítiť, napínalo ma len z jej vône.
Tiež prvé týždne som mala pocit že sa každú chvíľu idem pocikať.
A takto by som mohla písať…,
Takže hlavne vydržať.

@anonym_5da365 ja mam pocit ze nic nemozem ani citit, uz len z predstavy jedla ma napina ….

anonym_b2be6d
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 19:07
@anonym_b2be6d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b2be6d neviem ake opakovane temy, toto je prva odkedy som tehotna 🙂

anonym_b2be6d
Odpoveď bola odstránená