Ťažký žalúdok v 6. týždni tehotenstva
Ahojte, mali ste to tiez tak zo dňa na den? Nic mi nebolo, všetko chutilo, zrazu tazky zaludok, vsetko mi smrdi, nechutenstvo total. Dokonca aj striedanie zapchy a hnacky. Neviem ci mam nejaku virozu alebo to je normalne takto.
Vitaj v prvom trimestri, všetko nenormálne sa zrazu stane normálne a je možné že si v nejakom momente začneš trieskať hlavu o stenu že "na čo som sa to dala". A potom zistíš že vždy nie je tak zle aby nemohlo byť horšie! 👏 😎 Pozitívne je, že príznaky môžu jeden deň prísť a druhý deň odísť a už sa nevrátiť.
@cyneric som z toho na nervy a este mam aj take tlaky dole, zapcha a pocit ako na mocakyc ale vlastne nic ma nepali ani neboli, len taky tlak
Tehotna som bola 4x, nezvracala som, ale tazko mi bolo, ako keby som zozrala vola! Aj ti striedanie hnacky a zapchy som mala, neskor palenie zahy, ckanie.
Tehotna som bola 4x, nezvracala som, ale tazko mi bolo, ako keby som zozrala vola! Aj ti striedanie hnacky a zapchy som mala, neskor palenie zahy, ckanie.
@nevenka a aj taky tlak dolu? Ze clovek rozmysla ci nema zaciatok mocakov?
@anonym_autor ja prvé tehotenstvo nič, a pri druhom som mala ťažobu na žalúdku hádam aj z vody. Ale aspoň som nevracala. Najhoršie boli prvé 3 mesiace. Potom to ustúpilo.
Som kávičkár a v tehotenstve som kávu nemohla ani cítiť, napínalo ma len z jej vône.
Tiež prvé týždne som mala pocit že sa každú chvíľu idem pocikať.
A takto by som mohla písať…,
Takže hlavne vydržať.
@cyneric som z toho na nervy a este mam aj take tlaky dole, zapcha a pocit ako na mocakyc ale vlastne nic ma nepali ani neboli, len taky tlak
@anonym_autor
To ti na istotu nevie povedať nikto (keďže tehotenstvo je pocitovo vysoko individuálne), ak máš pocit že si chorá tak to smeruj na gynekológa/obvodného. Ale určite sa nájde minimálne jedna iná žena na MK ktorá mala podobné príznaky.
@anonym_autor klasika, mala som to do 20tt
@anonym_autor klasika, mala som to do 20tt
@anonym_b2be6d och, no duuufam, ze tak dlho to nebude 🤪🤪🤪
@anonym_autor ja prvé tehotenstvo nič, a pri druhom som mala ťažobu na žalúdku hádam aj z vody. Ale aspoň som nevracala. Najhoršie boli prvé 3 mesiace. Potom to ustúpilo.
Som kávičkár a v tehotenstve som kávu nemohla ani cítiť, napínalo ma len z jej vône.
Tiež prvé týždne som mala pocit že sa každú chvíľu idem pocikať.
A takto by som mohla písať…,
Takže hlavne vydržať.
@anonym_5da365 ja mam pocit ze nic nemozem ani citit, uz len z predstavy jedla ma napina ….
@anonym_b2be6d neviem ake opakovane temy, toto je prva odkedy som tehotna 🙂

Vitaj v prvom trimestri, všetko nenormálne sa zrazu stane normálne a je možné že si v nejakom momente začneš trieskať hlavu o stenu že "na čo som sa to dala". A potom zistíš že vždy nie je tak zle aby nemohlo byť horšie! 👏 😎 Pozitívne je, že príznaky môžu jeden deň prísť a druhý deň odísť a už sa nevrátiť.